.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92
    Guest
    Къв е тоя сексизъм е... тцтцтц

Мъжът ще доминира, когато мие чинии без да пие
    Ако това се случи ще настъпи преврат в женското господство... но е почти невъзможно!

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от eXtaZy_ LoVe
    ne me razsmivai pravi6 se samo na interesen ne zabravqi,4e i ti ima6 maika i sega kato govori6 takiva prostotii se otnasqt i za neq!vsqka jena si ima dostoinstvo i ti nqma6 pravo da go oronva6 tva,4e nqkoq te e zarqzala ne ozna4ava 4e vsi4ki jeni sa takiva ispolzva4ki!vajnostta ne ti pridava zna4enie Ti kvo iska6,a?6toto se pravi6 na golqmata rabota i vs tebe da slu6at i da podkrepqt bezmislenite ti komentari
    това с "и майка ти ли влиза в сметката" е отново опит да се използва чувството за вина

много сте прозрачни!

разбира се, че и майка ми спада в тази категория - откакто съм се осъзнал полово, виждам постоянно как прилага номерата си върху мен и баща ми

и второ - достойнството на жените се свежда до това колко мъже е прецакала, за да се издигне високо

и трето - не съм бил зарязван никога - но честичко съм им бил шута, щом веднъж започнат да си отварят устата често и без разрешение

и четвърто, но не последно - моите коментари съдържат само истина, която никоя от вас не може да отрече

ЗАТОВА СЕГА ЩЕ МЕ ОБИЖДАТЕ, СТРЕМЕЙКИ СЕ ДА ОТВЛЕЧЕТЕ ВНИМАНИЕТО НА ЧЕТЯЩИТЕ ТЕМАТА ОТ ИСТИНАТА

поздрави:

Контрол - Кучко, марш в ковчега!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

[/quote] q slu6ai kvo...NQMA da mi vika6 ku4ka 6toto ne me poznava6,razbra li?! Ne sam obijdala nikoi za da ne obijda6 ti prestani da se zaqjda6 6toto si dosaden ve4e!Mar6 6e vika6 na nqkoi kato tebe!Ako az sum ku4ka to ti kvo si we?! A?I ot gore na vsi4ko 6e mi vika''mar6 v kof4ega'' Ot kude na kude be?!Az da ne sum ti stoka be?Nito edna jena ne e parcal za da i govori6 taka
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да не стигнете до разрешение на спора, нали сте били и момчета и момичета.
    Не знам дали доминиращ, но за мен силния пол като цяло са мъжете, но в доста ситуации жените се справят по-добре.Пък и съм чувала, че по-издържат на болка.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    няма такова нещо като доминиращ пол...
    БРАВО!!!
    Out of control

Цитирай Първоначално написано от Impressive
    Дължат всичко на свещенната вагина

Супер фен Аватара на FelisDirus
    окей, писо, да допуснем, че има някаква истина в думите ти.. макар че прекаляваш малко - все едно по цял ден си нямаме друга работа освен да кроим пъклени планове, които да са срещу ''горките мъжленца''

аз се възползвам от всяка ситуация, когато мога
    доста често съм манипулирала мъжете(което е толкова лесно, че чак ми доскучава)
    а, ако не ми мине номерът - пак намирам начин да постигна своето
    ... но пък си живея добре така

най-странното е, че досега никой не се е усещал.. хм

а колкото до това, че мъжете били свине.. еми, не, не са свине, те са просто мъже

П.С.
    писане, противоречиш си малко сякаш - твърдиш, че ние сме ''жертвите'', че използваме чувството ви за вина, но сега не правиш ли и ти същото?
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от eXtaZy_ LoVe
    q slu6ai kvo...NQMA da mi vika6 ku4ka 6toto ne me poznava6,razbra li?! Ne sam obijdala nikoi za da ne obijda6 ti prestani da se zaqjda6 6toto si dosaden ve4e!Mar6 6e vika6 na nqkoi kato tebe!Ako az sum ku4ka to ti kvo si we?! A?I ot gore na vsi4ko 6e mi vika''mar6 v kof4ega'' Ot kude na kude be?!Az da ne sum ti stoka be?Nito edna jena ne e parcal za da i govori6 taka [/quote]

хаха, ама аз не съм ти казал "кучка" - казвам го на всички жени, но вие така или иначе си го знаете

не ми играй игрички с изкуственият си гняв, защото ми е ясно, че докато играете плач или обида или гняв, в действиетлност през това време мозъкът ви работи на 110% обороти и съвсем изчистено съзнание - виждате слабостите на врага и го удряте там, където най-много го боли!

нека не се заблуждаваме

а колкото до стоката - мисля, че жените ни възприемат като такава

мъжката мода е измислена от жените, за да ни предлагат на пазара в скъпа и лъскава опаковка

на мъжът му е стигала една кожа и едни кожени ботуши, които и сам е можел да си направи с костения си нож

но жената е рекал "дай да сложим едно синьо камъче тука"
    а после висчки други жени са казали "виж, Орг има синьо камъче - той е силен ловец, затова и ти трябва да имаш"

и понеже мъжете не са много по това да тичат из цветята и да се кичат с боклуци, жените са взели тази роля

а после са измислили и разните духове за това и онова - на тях са били принасяни дарове като мъниста и цветя, както сочат най-известните изследвания в тази област!
    а знаете кой ги изработва, нали?
    и това се е повтаряло, докато мъжете не са почнали да вярват, че без дар от мънист няма как да хванат елен или да строшат черепа на враг от другото племе
    а когато "суеверният" метод не е действал, съмненията на мъжете във верността му са били заличавани с евтини сексуални трикове...

даже по-късно - една жена е твърдяла, че е родила Синът Божий - и до ден днешен носим тази измама в сърцата си

предлагам quench да стане нашият вожд (на мъжкото племе)
    УРААА!! ДА ЖИВЕЕ ЧОВЕКЪТ(мъжа)!

ЖЕНИТЕ ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ!!!!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

някой пак е прекалил с червените хапчета...
    хъхъ..

quench vob6te ne iskam da se karam s teb...pisna mi ve4e i bez tva huuuvo are az 6e otstupq Dovolen? PP:ne prilagam nikakva ''tehnika'' za da stane moeto,da znae6 az kazvam MIR i tva e,koito iska da go priema kakto si re6i
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Предател на мъжката идея
    Аз предлагам да изгорим вещиците

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Black_JAG_Bundy

[color=blue][b]Предател на мъжката идея
    цялата тази работа с разделението на половете е тъпа
    хъхъ..

абе вие да не сте се научили сами да си правите свирки, че сте толкова смели?

Град
    Изгубено
    jenite 6toto sa pove4e ot mujete na na6ta planeta .....

exploited, това беше просто шегичка

а теорията на куенч... не съм я отричала, но пък смятам, че не сте на 100% прави

виж ми горния пост

Момчета, карате ме да се гордея, че съм мъж
    БИРА ЗА ВСИЧКИ

всъщност смятам, че съм 101% прав

дори да няма организация, то ви идва инстинктивно отвътре

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Вие пък сте ебати параноичните.
    Само филми

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    шегичка тук, шегичка там..

но една жена не се знае дали се шегува... или заплашва с усмивка...

la femme fatale..

чак пък.. наистина си беше просто невинно майтапче (хайде, куенч, бъди зъл.. кажи, че това е само поза с цел манипулация )

на мен това все повече започва да ми харесва

бях зажадняла за истински мъже.. даже си мислех, че ги няма вече, а са останали само безгръбначните п*тьовци, които са адски скучни

вие сте едно истинско предизвикателство

филми или не...

защо има израз la femme fatale (повлиян съм от разказа за невидимия морков и минавам и аз на френски изрази)???

Защо навсякъде шибаните магазини са пълни с женски стоки??
    Защото жените харчат, а мъжете произвеждат?
    А когато не произвеждат достатъчно- жените ги карат да се чувстват виновни и да работят повече, за да може ТЯ да харчи повече...

ХА...

Преди години имаше някаква реклама на бира, където някакви жени опищяха света, че жената е била приравнена до колата и бирата, а рекламата беше проста: 3-те неща, които обича мъжа...
    Не се почувстваха добре и горди, че са обичани... а обидени, че са "приравнени" до нещо...
    обидени,,,

после имаше реклама на паста за зъби май, където ТЯ имаше мултифункционална кола, паста и мултифункционален мъж...
    беше кратко и ясно- мъжа е роб, който да служи на жената... мултифункционален...

никой мъж не започна да завежда дела и да мрънка- защо??
    Защото е зает да работи, за да може ТЯ да има и мултифункционално червило, телевизор с много канали, сешоар, вана с минерали, да ходи на солариум, спа процедури и прочие...

това е драги жени, с две масни образувания, една вагина и една река сълзи държите в плен мъжете...
    Ницше батка не ме лъжи чел си го!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Докато сте достатъчно глупави, че да се подчинявате на две масни образувания, вагина и река от сълзи, ще си параноясвате, че някой иска да ви управлява. Сами се давате.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    шегичка тук, шегичка там..

но една жена не се знае дали се шегува... или заплашва с усмивка...

la femme fatale..

чак пък.. наистина си беше просто невинно майтапче (хайде, куенч, бъди зъл.. кажи, че това е само поза с цел манипулация )

на мен това все повече започва да ми харесва

бях зажадняла за истински мъже.. даже си мислех, че ги няма вече, а са останали само безгръбначните п*тьовци, които са адски скучни

вие сте едно истинско предизвикателство
    А ти си една Истинска Жена..
    "О,куенч бъди лош
    нашляпай ме по малкият бял задник
    започва все повече да ми харесва
    Зажадняла съм за истински мъж "

Ницше батка не ме лъжи чел си го!
    Ницше е бил женомразец,така че той е бил субективен,а субективната философия не е стойностна.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Докато сте достатъчно глупави, че да се подчинявате на две масни образувания, вагина и река от сълзи, ще си параноясвате, че някой иска да ви управлява. Сами се давате.

да, това е така

аз пък искам мъж, който да бъде груб с мен, първичен донякъде, да съм негово притежание...

е, как да ви кажа, че такива мъже все още не съм срещала

malchance (да почна и аз на френски)...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си