- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой според вас е доминиращият пол?
Къв е тоя сексизъм е... тцтцтц
Мъжът ще доминира, когато мие чинии без да пие![]()
Ако това се случи ще настъпи преврат в женското господство... но е почти невъзможно!
това с "и майка ти ли влиза в сметката" е отново опит да се използва чувството за винаПървоначално написано от eXtaZy_ LoVe
много сте прозрачни!
разбира се, че и майка ми спада в тази категория - откакто съм се осъзнал полово, виждам постоянно как прилага номерата си върху мен и баща ми
и второ - достойнството на жените се свежда до това колко мъже е прецакала, за да се издигне високо
и трето - не съм бил зарязван никога - но честичко съм им бил шута, щом веднъж започнат да си отварят устата често и без разрешение
и четвърто, но не последно - моите коментари съдържат само истина, която никоя от вас не може да отрече
ЗАТОВА СЕГА ЩЕ МЕ ОБИЖДАТЕ, СТРЕМЕЙКИ СЕ ДА ОТВЛЕЧЕТЕ ВНИМАНИЕТО НА ЧЕТЯЩИТЕ ТЕМАТА ОТ ИСТИНАТА
поздрави:
Контрол - Кучко, марш в ковчега!
![]()
Контрол - Кучко, марш в ковчега!
[/quote] q slu6ai kvo...NQMA da mi vika6 ku4ka 6toto ne me poznava6,razbra li?! Ne sam obijdala nikoi za da ne obijda6 ti
prestani da se zaqjda6 6toto si dosaden ve4e!Mar6 6e vika6 na nqkoi kato tebe!Ako az sum ku4ka to ti kvo si we?! A?I ot gore na vsi4ko 6e mi vika''mar6 v kof4ega'' Ot kude na kude be?!Az da ne sum ti stoka be?Nito edna jena ne e parcal za da i govori6 taka
![]()
Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing
Нормално е да не стигнете до разрешение на спора, нали сте били и момчета и момичета.![]()
Не знам дали доминиращ, но за мен силния пол като цяло са мъжете, но в доста ситуации жените се справят по-добре.Пък и съм чувала, че по-издържат на болка.
БРАВО!!!Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Out of control
Първоначално написано от Impressive
![]()
окей, писо, да допуснем, че има някаква истина в думите ти.. макар че прекаляваш малко - все едно по цял ден си нямаме друга работа освен да кроим пъклени планове, които да са срещу ''горките мъжленца''![]()
аз се възползвам от всяка ситуация, когато мога
доста често съм манипулирала мъжете(което е толкова лесно, че чак ми доскучава)
а, ако не ми мине номерът - пак намирам начин да постигна своето
... но пък си живея добре така![]()
най-странното е, че досега никой не се е усещал.. хм
а колкото до това, че мъжете били свине.. еми, не, не са свине, те са просто мъже
П.С.
писане, противоречиш си малко сякаш - твърдиш, че ние сме ''жертвите'', че използваме чувството ви за вина, но сега не правиш ли и ти същото?![]()
Собственост на Canis_Dirus
q slu6ai kvo...NQMA da mi vika6 ku4ka 6toto ne me poznava6,razbra li?! Ne sam obijdala nikoi za da ne obijda6 tiПървоначално написано от eXtaZy_ LoVe
prestani da se zaqjda6 6toto si dosaden ve4e!Mar6 6e vika6 na nqkoi kato tebe!Ako az sum ku4ka to ti kvo si we?! A?I ot gore na vsi4ko 6e mi vika''mar6 v kof4ega'' Ot kude na kude be?!Az da ne sum ti stoka be?Nito edna jena ne e parcal za da i govori6 taka
[/quote]
хаха, ама аз не съм ти казал "кучка" - казвам го на всички жени, но вие така или иначе си го знаете
не ми играй игрички с изкуственият си гняв, защото ми е ясно, че докато играете плач или обида или гняв, в действиетлност през това време мозъкът ви работи на 110% обороти и съвсем изчистено съзнание - виждате слабостите на врага и го удряте там, където най-много го боли!
нека не се заблуждаваме
а колкото до стоката - мисля, че жените ни възприемат като такава
мъжката мода е измислена от жените, за да ни предлагат на пазара в скъпа и лъскава опаковка
на мъжът му е стигала една кожа и едни кожени ботуши, които и сам е можел да си направи с костения си нож
но жената е рекал "дай да сложим едно синьо камъче тука"
а после висчки други жени са казали "виж, Орг има синьо камъче - той е силен ловец, затова и ти трябва да имаш"
и понеже мъжете не са много по това да тичат из цветята и да се кичат с боклуци, жените са взели тази роля
а после са измислили и разните духове за това и онова - на тях са били принасяни дарове като мъниста и цветя, както сочат най-известните изследвания в тази област!
а знаете кой ги изработва, нали?
и това се е повтаряло, докато мъжете не са почнали да вярват, че без дар от мънист няма как да хванат елен или да строшат черепа на враг от другото племе
а когато "суеверният" метод не е действал, съмненията на мъжете във верността му са били заличавани с евтини сексуални трикове...
даже по-късно - една жена е твърдяла, че е родила Синът Божий - и до ден днешен носим тази измама в сърцата си
предлагам quench да стане нашият вожд (на мъжкото племе)
УРААА!! ДА ЖИВЕЕ ЧОВЕКЪТ(мъжа)!
ЖЕНИТЕ ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ!!!!![]()
![]()
![]()
quench vob6te ne iskam da se karam s teb...pisna mi ve4e i bez tvahuuuvo are az 6e otstupq
Dovolen? PP:ne prilagam nikakva ''tehnika'' za da stane moeto,da znae6
az kazvam MIR i tva e,koito iska da go priema kakto si re6i
Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing
Предател на мъжката идеяПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Аз предлагам да изгорим вещиците![]()
![]()
цялата тази работа с разделението на половете е тъпаПървоначално написано от Black_JAG_Bundy
![]()
хъхъ..
абе вие да не сте се научили сами да си правите свирки, че сте толкова смели?![]()
![]()
jenite 6toto sa pove4e ot mujete na na6ta planeta .....
exploited, това беше просто шегичка
а теорията на куенч... не съм я отричала, но пък смятам, че не сте на 100% прави
виж ми горния пост
Момчета, карате ме да се гордея, че съм мъж![]()
БИРА ЗА ВСИЧКИ
![]()
всъщност смятам, че съм 101% прав
дори да няма организация, то ви идва инстинктивно отвътре
Вие пък сте ебати параноичните.
Само филми
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от exploitedteen
чак пък.. наистина си беше просто невинно майтапче (хайде, куенч, бъди зъл.. кажи, че това е само поза с цел манипулация)
на мен това все повече започва да ми харесва
бях зажадняла за истински мъже.. даже си мислех, че ги няма вече, а са останали само безгръбначните п*тьовци, които са адски скучни
вие сте едно истинско предизвикателство![]()
Ницше батка не ме лъжи чел си го!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
Докато сте достатъчно глупави, че да се подчинявате на две масни образувания, вагина и река от сълзи, ще си параноясвате, че някой иска да ви управлява. Сами се давате.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
А ти си една Истинска Жена..Първоначално написано от _Cuddly_
"О,куенч бъди лош
нашляпай ме по малкият бял задник
започва все повече да ми харесва
Зажадняла съм за истински мъж "
Ницше е бил женомразец,така че той е бил субективен,а субективната философия не е стойностна.Ницше батка не ме лъжи чел си го!![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от Boot
да, това е така
аз пък искам мъж, който да бъде груб с мен, първичен донякъде, да съм негово притежание...
е, как да ви кажа, че такива мъже все още не съм срещала
malchance (да почна и аз на френски)...![]()