- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой според вас е доминиращият пол?
Кой според вас е доминиращият пол?Мъжът или жената? В4ера разисквахме с едни приятели и не стигнахме до решение
За тва не се стърпях и реших да я пусна. ПП:сори ако има подобна теми4ка или анкета ама аз поне не намерих
![]()
гадните и подли жени!
това е ядрото на световната конспирация!
няма монархизъм, комунизъм, нацизъм, капитализъм - има матриархат!
мамка му!
Това трябва да се спре преди да е станало твърде късноПървоначално написано от quench
![]()
NO MA'AM!!!![]()
И двете са доминиращи според мен![]()
хахах...Мъжът е рай, мъжът е сила, но знай жена го е родила.доста сте женомразците тука бе
![]()
от тази тема няма да излезе нищо друго освен "война" между половете.
жените ще казват - жени, мъжете ще си държат на себе си.
![]()
едно е ясно... смърт за нежния пол!! мразя жени.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Така е!!! =D> =D> =D>Първоначално написано от Shadow_Walker
Да Обичаш Е Също Като Да Пееш Песен , Но Няма Песен Без Край !!!...
Важни са и двамата-не може нито без жени,нито без мъже!
Не може да има компромиси за "жената"Първоначално написано от Анонимко
![]()
поре, оправиха те!Първоначално написано от hforce
![]()
![]()
Но инъче мъжете са по-якиПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
ima i tfa e JENATA.....prosto mujete xodqt po guza i a puk ot nejniq pol stavame prekaleno razglezeni i iskame da polu4avame vs i mujete ot lubov ni go davat![]()
ъъ, момиче съм.Първоначално написано от hforce
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
НЕ, роб сиПървоначално написано от hforce
![]()
Жените могат да се е*ат и без да влагаме никакви чувства и емоции в това. Трябва да се отглеждат като зеленчуци![]()
hahaaa mujete sa svine!!! JENITE sa dominira6tiqt pol! Ako nqma6e jeni koi 6te6e da vi gotvi,da vi 4isti...koi 6tqhte da e*ete be?! Vie ne ocenqvate jenite i tova,koeto te pravqt za vas![]()
![]()
край на вашето господство! всички жени ще бъдете имплантирани с кортикални чипове и ще търкате по цял ден подове и няма да казвате, че ви боли главата повече!Първоначално написано от Анонимко
муахахаха
Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
еее да да ти пъкПървоначално написано от quench
айде моляти се само се правите на мъжкари и гледате коя да изе*ете
Доминиращ пол не озна4ава да затвориш жена си в стаята и само да я караш да 4исти и после да и се нахвърлиш!!!Тва са тъпи мъжки същества,които правят такива глупости
Не казвам,4е вси4ки мъже са такива!Но не винаги мъжете са доминиращ пол!!!4есто и жените могат да доминират
Дори по някога се справят по-добре
![]()
Иначе... мега тъпа тема. Няма доминиращ пол, просто жените са патки, а мъжете са женки. Мдамз.
Saatana vittu perkele hate crew!