.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Cvetito_master
    icq-то е тъпо мн ме нерви докат скайпа е по-добре.леле и аз как мразя тея тъпотий да ми пращат да съм пращала на сичките си абонати бля бля...нз на вас дали са ви го пращали ама имаше едно дет пишеше прати го на сичките си абонати ако не майка ти ще умре...ебати кретените
    кое му е по-добре? освен тези глупости, дето ти пращат, ами и нон-стоп някви гадни, мазни турци/араби/не знам кви, ти пишат, че искат да правят любов с теб (казано по-културно ). да не говорим, че непрекъснато ми изписва, че съобщението не е доставено, а и аз получавам съобщенията с 10 дена закъснение.
    има си и своите предимства, но определено недостатъците му са повече.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от пор
    освен тези глупости, дето ти пращат, ами и нон-стоп някви гадни, мазни турци/араби/не знам кви, ти пишат, че искат да правят любов с теб (казано по-културно ).
    Мхм... това е едно от нещата, които дразнят и мен

Re: Ше закриват Скайп?

Цитирай Първоначално написано от Murder Bunny
    Абе пращат некви съобщения,че скайпа щял да бъде закрит на 27.Тва верно ли е?
    Оведомяваме ви че на 23 август 2007 SKYPE ще бъде спрян поради технически грешки хората отговорни за това не носят последтвия със сигурност ще има нова версия ,но след 2009 г. може да използвате ICQ (главен спонсор на SKYPE ) изпратете това на всички свой абонати добре е да знаят че в най скоро време SKYPE ще бъде спрян от употреба в продължение на няколко години (докато се възтановят фаилове и липса на документи)
    Тва е.. пф,добре де примерно ако го затворят скайпа с ква програма ше си комуникирам?Освен мирк ..icq-то ми е адски шебано затва,мноо го мразя.
    Вярно е, само че ще закрият само твоя скайп.

btw, пор, съгласна съм за QIP

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Дразня се, когато получа нещо подобно! И когато се скарам на човека, който ми го е пратил - "Ами аз от къде да знам". Ами то е близко до акъла, че няма да стане това.
    А и не ми се вярва, ако щеше да става, да го обявят така некадърно, цитирам думи от "съобщението":
    свой абонати добре е да знаят че в най скоро време
    Баси неграмотните трябва да са, което не ми се вярва да е така!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    In the corner of my mind ...
    Тва са глупости!От сорта на-Ако не го изпратиш на 30 абоната утре ще умреш..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си