- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Едва ли има някой,като мен...който е страдал като мен
ИиИ сиИи МеГъЪ БезЧуСтФеНъЪ СфИНяЯПървоначално написано от thefreak
УбИчЪъЪъм Фи
Така е .. не губи надежда и се опитай да станеш по-близка с родителите сиПървоначално написано от sasha_90
![]()
WOWПървоначално написано от Тъжна съм
Знаеш ли не се отчайвай и гледай напред!Моя живот също е доооста кофти ама се опитвам да гледам позитивно на нещата и живея с мисълта-всяко зло за добро(надявам се)Ако наистина си болна най-добре се лекувай,все пак имаш само един живот!
П.П. ПЛС дай си скайпа
Темата е на повече от 2 месеца !
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
Това не го видяхПървоначално написано от ThankYouVeryMuch
но виж,че не е забравена!
moga da kaja 4e vsqko 3-ro momi4e dnne6no vreme e prejivqlo ne6ty takova prosto i az neznam kvo moga da kaja i az sum v dolu gore su6tata sityaciq samo deto e po ocvetena v kurvavo ama kakto i da e....takuv e svetut ne se ot4aivaite
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Съжелявам за тази твоя болестПърво кажи на вашите! Второ не се самосъжелявай а се бори за своето оцеляване и си потърси истински приятели!Успех ти желая =D>
здравей!не мога да ти помогна с нещо,но ако искаш да си пищем и аз ще ти дам скайп като другите nadi7ooo..ако искаш пиши
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Наисина е ужасно гадно, когато се чувстваш сама и изоставена от света. Обаче съм сигурна, че има поне 3ма, на които им пука за теб. Пък и не си в непоправимо положение. Това е нещото, което винаги ме крепи"Накрая всичко е наред. Ако не е наред, не е краят!"
Някой беше написал
Аз пък съм на мнение, че животът е точно такъв, какъвто го направим ние хората. Ние го правим бойно поле, в което се сблъскват омразата, завистта, злорадството, стремежа да потъпчеш другия. Важното е да намериш човек, с когото заедно да се изправите срещу неприятностите. За начало можеш да пишеш на хората, които са ти дали е-мейли и скайповеЖивота е прекалено суров и безмилостен и за това трябва да си помагаме взаимно.Така ще почувстваш някаква сигурност и утеха, било то и от непознати. Ще се заредиш с положителни емоции и ще се видиш, че положението ти не е толкова зле, колкото изглежда.
Всеки страда за различни неща и си ги преживява различно.
mn tujna istoriqako iska6 pls dai si skypa ili mi pi6i na moq ice_girl4112
![]()
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
Не се отчаивай всеки има лоши моменти ..Кажи на вашите за болеста и си намери приятели -от скайп,училище и т.н
Кофти!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Мн тъжна история,но...защо не споделиш с майка си,че си болна.Не вярвам да не и пука за теб...веднага трябва да и кажеш това...иначе нзМоже просто да си внушаваш както много тийнове в пубертета,че на майките им не им пука за тях...
![]()
Потърси приятели около себе си. Не всички са канибали.Ти имаш много приятели и на много хора им пука за теб!
Макар да не те познаваме, всички ти съчувстваме и те подкрепяме! С теб сме!
![]()
И на6те са разведениако иска6 пи6и на skype : mu6inka
разбирам за какво говори6!виж понякога е мн по-добре род да са раделени ина4е ако останат заедно 6те се насити6 на скандали обиди изневери и тн и това наистина е мн по-гадно и травмира6то!6том ба6та ти не те е потурсил ве4е 2 год приеми 4е няма и да го направи!не може да избяга6 от реалността продължи напред и вярвай 4е цялата тази мъка и вси4ките сълзи не са били напразно и 4е един ден 6те намери6 6тастието което може би няма да покрия и замести цялата болка но 6те успее да я зали4и достатъ4но!и след целият този период ти 6те си нау4ила доста не6та и как да се справя6 с мн проблеми и 6те си мн по-силна от преди!това с анемията е сериозен проблем ако не иска6 да казва6 на семейството си отиди на лекар сама!вземи мерки!.иии има6 фр разбирасе 1 може да е но е фр!или ако смята6 4е няма6 по търси около теб все 6те има някого който 6те те изслу6а!дори да не ти е близък но ако ти се струва свестен и 4е 6те те разбере до някаква степен опитай да му разкаже6!ни6то не губи6 само може да спе4ели6!майка ти сиг си има достатъ4но проблеми за да не ти обръ6та нужното внимание но все пак винаги може6 да иде6 и да говори6 с нея!....и не се самосъжалявай и обвинявай а се стегни и приеми 4е животът е най-трудната игра!имаа о6те мн да види6 от него и да нау4и6!ни6то не се постига лесно в него и ни6то няма да дойде при теб наготово трябва мн да се бори6!приеми вс помисли трезво и продължи напред!сиг съм 4е има6 ме4ти-нека те са целта ти и върви към нея!един ден 6те стигне6!!!!
нзн дали съм ти помохнала или не но се вслу6ай в думите ми![]()
Ако искаш ми пиши ( stefi1992_@abv.bg ) ... мисля,че има какво да ти кажа,като се има в предвид,че и аз имам анемия ... айде и горе главата ... не се отчайвай
Не се обвинявай за баща си... и по-зле може да е.
Аз с моя не си говоря от 12 години и от толкова не сме се виждали...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от thefreak
Обичам само един човек и това съм аз.
Защо,по дяволите,всеки си дава скайпа,или искате нейния?
С к'во ше и помогнете?Ще й кажете да спре да плаче,ще й пратите няколко сълзливи емотиконки и т'ва е.
Всеки иска да се покаже състрадателен пред другия,колкото и лигаво и тъпо да постъпва.![]()
Да, напълно съм съгласна с теб!Първоначално написано от thefreak
Виж миличка , разбирам те - трудно ти е....но няма полза от това да оплакваш съдбата си и да чакаш най-лошото да се случи. ВДИГНИ ЛАВА , ИЗПРАВИ СЕ НАД ПРОБЛЕМИТЕ...ОБАДИ СЕ ТИ НА БАЩА СИ , И НАЙ ВАЖНОТО - КАЖИ НА ВАШИТЕ ЗА БОЛЕСТТА. НЕ МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ САМО , ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ЗНАЯТ КАКВО СТАВА С ТЕБ!!!1
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..