.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от Владимир Илич Ленин
    Аз съм 11-ти клас и съм доста висок и як...
    Това не пречи да бъдеш окървавен!!!
    Враца, ми не е далеко.

Фен
    Град
    Интернационалист
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Цитирай Първоначално написано от Владимир Илич Ленин
    Аз съм 11-ти клас и съм доста висок и як...
    Това не пречи да бъдеш окървавен!!!
    Внимавай кой кого

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Оф, всичко е въпрос на характер на всеки един човек, няма значение пола.

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ти сега ни изкара момичетата,че сме някакви малоумни същества.Всеки човек има моменти в които се чувства объркан и не знае какво би било правилното решение.Всеки допуска грешки и ако е достатъчно мъдър,ще се поучи от тях.От лично мои наблюдения съм забелязала,че момчетата наистина съзрява по-бавно.Какво от това,няма лошо всеки е устроен различно...
    =D> =D> =D> Браво!Ето един човек с правилно мислене!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    po princip momichetata syzrqvat po byrzo.Smisyl momchetata sa s 5(nqkyde tam) godini nedorasli ama ne fizicheski....abeee ima nqkoi izkliucheniq noobshto vzeto si e taka ;D (ne pomnq de bqh chela i koi beshe razpraql amaa donqkyde si e vqrno ;D )

Бих казала да защото момчетата се развиват по бавно ..едно момче на 15 има акъла на 10 годишен само като ги гледам какви тъпотии вършат ми дотяга..за това и често ме питат защо съм харесвала по голями..те са на моя акъл и така ..пък и момичетата сме не само по зрели а и по умни ..можем да накараме всяко момче да направи абсолютно всичко

Ето ти едно малоумно момиче-Аз...
    Неможах да разбера какво искаш да кажеш с това???
    "А държанието на отвяни чалга фенки, не прави съученичките ми по-зрели"

Мега фен
    Град
    София
    Не.
    Не можем да сложим всички момчета или пък всички момичета под общ энаменател.А и е доста глупаво да се каже `момичетата са по-эрели от момчетата`.Не е така!Эависи от човека ,а и във всяко едно нещо има иэключения.
    [size=7][b][u]fosse cos

Зрели,зрелиии \/ Та...такоосс..ъъ ми ние.Тей сериозно Зависи от човека,не мога да определя точно,защот ги има всякви..има и зрели момичета и не чак толкоэ узрели ,има и зрели момчета и не узрели

П.П.Малку тей лигаву гу написах,ма ми е едно..тагоэ..улигавинуу

Walk go home boy...

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Цитирай Първоначално написано от VaNicHkaa
    Бих казала да защото момчетата се развиват по бавно ..едно момче на 15 има акъла на 10 годишен само като ги гледам какви тъпотии вършат ми дотяга..за това и често ме питат защо съм харесвала по голями..те са на моя акъл и така ..пък и момичетата сме не само по зрели а и по умни ..можем да накараме всяко момче да направи абсолютно всичко
    Омръзна ми от тъпи курвентии честно. "Момичетата сме не само по зрели, а и по умни." "Можем да накараме всяко момче да направи абслолютно всичко". Такива като теб не са много умни, защото вместо да се учите и да влезете елитна специалност в някой университет, вие правите минети и се ебете с някой богаташ да ви прави подаръчета и да ви дава парички. Такива като теб не разбират за истински стойностноте неща в живота.

ПС Не се пише голями , а големи и преди "а" в изречението се слага ","

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Не.
    Не можем да сложим всички момчета или пък всички момичета под общ энаменател.А и е доста глупаво да се каже `момичетата са по-эрели от момчетата`.Не е така!Эависи от човека ,а и във всяко едно нещо има иэключения.
    Напълно съм съгласна с теб!Пола няма значение, всичко си зависи от самия човек!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си