- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- По зрели ли са момичетата от момчетата
Враца, ми не е далеко.Първоначално написано от _Becko_
Внимавай кой когоПървоначално написано от _Becko_
![]()
Оф, всичко е въпрос на характер на всеки един човек, няма значение пола.![]()
=D> =D> =D> Браво!Ето един човек с правилно мислене!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
po princip momichetata syzrqvat po byrzo.Smisyl momchetata sa s 5(nqkyde tam) godini nedorasliama ne fizicheski....abeee ima nqkoi izkliucheniq noobshto vzeto si e taka ;D (ne pomnq de bqh chela i koi beshe razpraql amaa donqkyde si e vqrno ;D )
Бих казала да защото момчетата се развиват по бавно ..едно момче на 15 има акъла на 10 годишен само като ги гледам какви тъпотии вършат ми дотяга..за това и често ме питат защо съм харесвала по голями..те са на моя акъл и така ..пък и момичетата сме не само по зрели а и по умни ..можем да накараме всяко момче да направи абсолютно всичко
Ето ти едно малоумно момиче-Аз...
Неможах да разбера какво искаш да кажеш с това???
"А държанието на отвяни чалга фенки, не прави съученичките ми по-зрели"
Не.
Не можем да сложим всички момчета или пък всички момичета под общ энаменател.А и е доста глупаво да се каже `момичетата са по-эрели от момчетата`.Не е така!Эависи от човека ,а и във всяко едно нещо има иэключения.
[size=7][b][u]fosse cos
Зрели,зрелиии \/ Та...такоосс..ъъ ми ние.Тей сериозно
Зависи от човека,не мога да определя точно,защот ги има всякви..има и зрели момичета и не чак толкоэ узрели
,има и зрели момчета и не узрели
![]()
П.П.Малку тей лигаву гу написах,ма ми е едно..тагоэ..улигавинуу![]()
![]()
Walk go home boy...
Омръзна ми от тъпи курвентии честно. "Момичетата сме не само по зрели, а и по умни." "Можем да накараме всяко момче да направи абслолютно всичко". Такива като теб не са много умни, защото вместо да се учите и да влезете елитна специалност в някой университет, вие правите минети и се ебете с някой богаташ да ви прави подаръчета и да ви дава парички. Такива като теб не разбират за истински стойностноте неща в живота.Първоначално написано от VaNicHkaa
ПС Не се пише голями , а големи и преди "а" в изречението се слага ","
Напълно съм съгласна с теб!Пола няма значение, всичко си зависи от самия човек!Първоначално написано от Presley`n`Sum