- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзвали ли сте тенекия?
Мале, къде съм казал, че се гордея бре, хора??Просто казвам, че съм ..... не, не се гордея - правили са ми го и на мен и знам, че е кофти.
тц тц - мн примерни се извъдихте бе![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
На едно момче!Той си го заслужи!Много гадно скъсахме и аз разбира се му го върнах като го вързах на едно среща в 8 сутринтаБеше яко !
Аз-не, защото после ще ми е гузно, пък и не искам.А ако стане нещо и не мога да дойда, предпочитам да се обадя.
Само веднъж и не бях аз виновна,но не е приятно
Не![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не...тъпо е...ако няма да отида ще се обадя по тела и ще се разберем за да не ми е гузно после![]()
иначе редовно закъснявам...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Не съм,ама редовно закъснявам с по 30 минути,не го правя нарочно ама все така се получава и аз незнам защо...![]()
И аз не съм, струва ми се подло. Ако пък изскочи някоя важна задача, просто отлагам срещата. Провиненията ми се изразяват в чести закъснявания![]()
JIVOTYT E ENERGIQ!
im back for my crown... bitches$ss bow down
iskash li da ti stopa lagerite?Първоначално написано от just_a_temptation
ОМФГ..хора, 'що сте се намразили толкова?Първоначално написано от OnFire
![]()
em 6toto sa ozlobeni ama to 4ovek kogato mrazi nqkoi vsy6tnost mrazi samiq sebe siПървоначално написано от mid_get
![]()
taka izglejdaПървоначално написано от OnFire
![]()
prosto zadadoh vupros :PПървоначално написано от just_a_temptation
случвало се е ...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Да, случвало ми се е, но вече не.
oh az da ama vsashnost si ygovorihme sreshta za da my varja tenekiq toi da re6i 4e sam yjasna i da me ostavi na mira.pi4a me 4aka 1 4as na dajda i kato mi zvanna az my kazah 4e se e nalojilo da patyvam za sf(verno patuvah ama si go bqh planirala)kato se varnah go zavarih pred nas s 20 rozi.ne se otkaza dokato ne my kazah 4e e palen smotanqk i 4e ne iskam da go vijdamgolqm cirk be6e
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ами случвало ми се е 1 път, но просто се налагаше да го направя...момчето беше толкова досадно и не приемаше отговор "НЕ", а аз просто не исках да излизамта затова и не отидох
![]()
Ами случвало ми се е 1 път, но просто се налагаше да го направя...момчето беше толкова досадно и не приемаше отговор "НЕ", а аз просто не исках да излизам та за
(
Нито съм вързвала тенекия , нито са ми вързвали , а тези които закъсняват ги смятам за несериозни (освен ако нямат основателна причина).
Именно,ама повече са тея,'дет' са връзвали тенекий...Аз не съм връзвал нарочно тенекияПървоначално написано от cracken
Някой беше казал,че момчето не приемало отказ... - К'во като не приема,бе?!?!Като не искаш-казваш му НЕ и толкова...Дееба...
![]()
![]()
![]()
Връзвала съм.. 1-2 пъти май.. то толкоз отдавна бяха сички тея срещи.. че не помня вече.. иначе и на мен са ми връзвали.. кофти.. ама ко да се прай.. (помня, че после на момчето не му проговорих)
is my religion
Току що ми вързаха една...и то човек от форума - Актрис...
благодаря и за което...
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Разни нахалници от mIRC бая съм ги връзвала![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.