.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен
    Град
    sofiq

Изхвърлени противозачатъчни.

ot dosta vreme sum s priqtelqt mi i re6ih da mina na protivoza4atu4ni.izbrah si yasmin.pih gi dve sedmici,ostava6e mi o6te edna.v4era si pih hap4eto normalno i ve4erta pravihme sex s priqtelq mi(toi svar6i v men).dnes oba4e maika mi e namerila protivoza4atu4nite,razvika se mnogo i gi izhvrali.(Posle se opravihme,kazah 4e sa na edna priqtelka),no v kraina smetka nqma kak da gi piq pove4e.nqma opasnost ot zabremenqvane nali?i kak da zapo4na da si gi piq pak

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има риск. Да не те плаша, ама си е така. Това ти е първи месец, а си ги пала само 2 седмици. Те сигурно са блокирали развитието на овоцита, но все пак си 14-ти ден от цикъла някъде и може процесът да започне сега. Направи така-не пий 7 дни, почни на 8-мия. Ако през паузата не ти дойде-тест. Майка ти е постъпила зле, а ти си постъпила зле като си я излъгала. не за друго, ама ти все пак си се пазила, а тя е нарушиа контрацептивнат ти схема.

Супер фен
    Град
    sofiq
    sega se obadih an edna aptekarka,tq kaza 4e nqma risk ot zabremenqvane,i da gi piq sled 1 sedmica

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тогава заключвам темата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си