- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хрус хрус
по-добре солетки, от колкото мазна баница или един голям джоб (що се отнася за калориите, иначе то е ясно кое е по вкусно)
Я кажете какво да ям ...сега точно нз на каква диета съм , смисъл храня се само с плодове и зеленчуци,супички,варен ориз или картофи,мюсли с фибри.Също пия зелен чай или чай за отслабване ... Какво друго мога да ям? Че не съм много наясно !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дайте някави предложения ???Моля!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
аз честно казано гледам да ям повече солети и такива неща и да ви кажа има ефект![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не виждате ли, че темата е от 2007?![]()
Някой се ровил из задните страници на раздела "Козметика и диети" и решил да възроди тематаПървоначално написано от DonnerWetter
като гледам това е ira90
Мисля, че от солетите не се дебелее..Аз всяка сутрин закусвам със солети![]()
само знам че ги мразя![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Първоначално написано от zai4ety13
ИЗВИНЯВАМ СЕ, че съм "възродила" стара тема, но по-добре да използвам тази тема от колкото да направя нова (същата).Нали не е редно да има повтарящи се теми?Аз за това,"възродих" тази.![]()
Да.И постъпката ти е мн правилна.Хубаво щеше да бъде ако имаше повече момичета(и момчета де) които преди да пуснат поредната тема да се поогледат малко из форума.Иначе много се препълва....дано да има повече които "възраждат" старите теми![]()
Дано !!!
Да ви попитам бях чела в един форум, че от мюслито се дебелеело т.е не се препоръчва когато пазиш диета, а друга де бях чела, че ставало .... и сега незнам какво да правя???![]()
Аз си купих мюсли с фибри и сега незнам да ям ли, да не ям ли ?![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ ЯЖ.Дебелее се.
Предполагам не сте забравили, че на човешкото тяло му е нужно определен брой калории ДНЕВНО ! Не спорете, не правете диети, и всичко ще бъде наред. Хапвай по едно пакетче дневно, нищо няма да ти стане, и плюс това от фибрите не се пълнее![]()
ira90 темата е за СОЛЕТИ а ти питаш каква диета да почнеш. Освен това е и стара.
Целия раздел е пълен с нааай-различни диети. Просто се поразрови![]()