- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гадна права коса
imam prava kosa i iskam da si q na4upq probvala sam razli4ni ne6ta no.. bez rezultat na4upva se za okolo 10 min i posle pak e perfekno prava.iskam da popitam tazi 4ernata pqna na taft hubava li e i moje li da mi se na4upi kosata poneje tq e nai silnata ot vsi4ki pqni na taft molq koito e probval da mi kaje pls mnogo iskam peromqna za po-dalgo vreme.ako ima po hubava pqna na taft pak pi6ete blagodarq predvaritelno
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Lele moita e kadrava i se izpravqm vseki den s presa... no 4ernata pqna na taft e hubava
Блазе ти.. аз много искам права коса..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
vaprosa mi e po-skoro za pqnata![]()
Би трябвало да подейства.Но ако пяните не ти помогнат провбай с вакса ако нече не си
ако ти е наистина толкова права косата едва ли с пяна ще стане! Трябва да ти е леко чуплива, за да подейства пяната... поне аз така мисля!
Що не отидеш на фризиор да те накъдри трайно с маркучета?
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
и мойта коса е права и е супер яка не искам да я 4упя, мн е грозно![]()
pqnata e hubava no za kfo ti e 4upliva to seki iska tui deto nqa moita vseki den q izpravqm a ti iska6 da q chupi6 dai mi q na mene![]()
im back for my crown... bitches$ss bow down
И моята е много права и като я накъдря стоя най-много 10 минути!И аз моля за съвет!
И моята е много права и като я накъдря стоя най-много 10 минути!И аз моля за съвет!
Ами иди на фризьор и му кажи да те накъдри трайно с ролки.. аз съм си я къдрила така и наистина има ефект![]()
Love Ickooo
Така е...и аз мразя моята,че е права.Искам да е чупливаа
Искаш ли да се споразумеем така,аз ти давм моята ,коята е чуплива,кестенява,а ти ми давш твоята.Първоначално написано от Jamalska
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И моята е права... Аз вечер преди да легна си сплитам една плитка и на другия ден е горе-долу добре. Понякога става леко начупена, друг път доста къдрава, ама пак по-добре отколкото права.
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Ами аз ползвам на Сънсилк пяна,нещо като гел,опаковката е зелена.Прави невероятна косата.
На Тафт също е добра.
ako iskate kosata vi po dalgo vreme da e na4upena praskaite v pqnata lak za kosa i togava q na4upvaite s pomoshta na seshuar s difuzer po dalgo vreme![]()
Във фризьорските салони има някво "дълготрайно изправяне" някой знае ли колко време ти стои права косата после?
така еПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Добре като си начупвате косите (или там каквото ги правите) защо не си слагате лак отгоре и щом на авторката косата е толкова проблемна защо не ползваш? (черен Taft грешка няма и моята коса е идеално права и като се пръсна не мърда през целия ден и на 10-15 см от косата ти като се пръскаш)
Както виждаш почти всички,които ти отговориха ти завиждат за перфектно правата коса,както и аз ,а ти искаш да я къдриш...твоя си работа.Черната пяна на тафт тя е много силна няма как да не хване,като излезнеш от банята ,изчакай 5 минути да изсуъхне малко косата и после и сложи пяна,вържи я и чакай да изсъхне 100% ще има резултат.Айде успех![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
razvihrena i az predpochitam kadravite ili 4uplivi kosi za6toto za nikoi ne e taina 4e te sa po obemisti. v pove4eto slu4ai si 4upia kosata(na men mi trae kosata na4upena 3-4 dni) s piana za6to presata i mashata mn mi goriat kosata
оф тфа с трайното къдрене е ужасно толко ти изгаря косата че няма на каде 30-40 лева е според дължината на косата тиПървоначално написано от punkrock
а косата може да си я къдриш с дифузер да ,а и от яйцето белтъка мн яко става..пробвала съм
чувала съм че и с бира става но за това незнам![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
az pak se 4udq kak 6te iskate da si izpravqte kositemoita e idealno prava,az ne iskam kadreva,ami prosto leka na4upena (kakto kazva avtorkata) ama e mn izto6tena i ne iskam da q tretiram s ni6to,nito da i slagam pqni,gelova,vaksi i tn. za tui q tarpq prava,ama mn iskam da e po-na4upena
![]()