.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    razvihrena
    Guest

гадна права коса

imam prava kosa i iskam da si q na4upq probvala sam razli4ni ne6ta no.. bez rezultat na4upva se za okolo 10 min i posle pak e perfekno prava.iskam da popitam tazi 4ernata pqna na taft hubava li e i moje li da mi se na4upi kosata poneje tq e nai silnata ot vsi4ki pqni na taft molq koito e probval da mi kaje pls mnogo iskam peromqna za po-dalgo vreme.ako ima po hubava pqna na taft pak pi6ete blagodarq predvaritelno

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Dianataaaaaaa
    Guest
    Lele moita e kadrava i se izpravqm vseki den s presa... no 4ernata pqna na taft e hubava

Град
    In the corner of my mind ...
    Блазе ти.. аз много искам права коса..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

perfektno prava....me4tata za men

razvihrena
    Guest
    vaprosa mi e po-skoro za pqnata

Guest
    Би трябвало да подейства.Но ако пяните не ти помогнат провбай с вакса ако нече не си

ако ти е наистина толкова права косата едва ли с пяна ще стане! Трябва да ти е леко чуплива, за да подейства пяната... поне аз така мисля!
    Що не отидеш на фризиор да те накъдри трайно с маркучета?

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

и мойта коса е права и е супер яка не искам да я 4упя, мн е грозно

pqnata e hubava no za kfo ti e 4upliva to seki iska tui deto nqa moita vseki den q izpravqm a ti iska6 da q chupi6 dai mi q na mene

im back for my crown... bitches$ss bow down

Guest
    И моята е много права и като я накъдря стоя най-много 10 минути!И аз моля за съвет!

Guest
    И моята е много права и като я накъдря стоя най-много 10 минути!И аз моля за съвет!

Guest

Ами иди на фризьор и му кажи да те накъдри трайно с ролки.. аз съм си я къдрила така и наистина има ефект
    Love Ickooo

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Така е...и аз мразя моята,че е права.Искам да е чупливаа

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Така е...и аз мразя моята,че е права.Искам да е чупливаа
    Искаш ли да се споразумеем така,аз ти давм моята ,коята е чуплива,кестенява,а ти ми давш твоята.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

И моята е права... Аз вечер преди да легна си сплитам една плитка и на другия ден е горе-долу добре. Понякога става леко начупена, друг път доста къдрава, ама пак по-добре отколкото права.
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Ами аз ползвам на Сънсилк пяна,нещо като гел,опаковката е зелена.Прави невероятна косата.
    На Тафт също е добра.

ako iskate kosata vi po dalgo vreme da e na4upena praskaite v pqnata lak za kosa i togava q na4upvaite s pomoshta na seshuar s difuzer po dalgo vreme

Град
    Dreamland Varna
    Във фризьорските салони има някво "дълготрайно изправяне" някой знае ли колко време ти стои права косата после?

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    никой не е доволен от косата си :>
    така е
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен
    Добре като си начупвате косите (или там каквото ги правите ) защо не си слагате лак отгоре и щом на авторката косата е толкова проблемна защо не ползваш? (черен Taft грешка няма и моята коса е идеално права и като се пръсна не мърда през целия ден и на 10-15 см от косата ти като се пръскаш)

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Както виждаш почти всички,които ти отговориха ти завиждат за перфектно правата коса,както и аз ,а ти искаш да я къдриш...твоя си работа.Черната пяна на тафт тя е много силна няма как да не хване,като излезнеш от банята ,изчакай 5 минути да изсуъхне малко косата и после и сложи пяна,вържи я и чакай да изсъхне 100% ще има резултат.Айде успех
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
    Блазе ти.. аз много искам права коса..
    И азз

razvihrena i az predpochitam kadravite ili 4uplivi kosi za6toto za nikoi ne e taina 4e te sa po obemisti. v pove4eto slu4ai si 4upia kosata(na men mi trae kosata na4upena 3-4 dni) s piana za6to presata i mashata mn mi goriat kosata

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Във фризьорските салони има някво "дълготрайно изправяне" някой знае ли колко време ти стои права косата после?

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    никой не е доволен от косата си :>
    така е
    оф тфа с трайното къдрене е ужасно толко ти изгаря косата че няма на каде 30-40 лева е според дължината на косата ти
    а косата може да си я къдриш с дифузер да ,а и от яйцето белтъка мн яко става..пробвала съм
    чувала съм че и с бира става но за това незнам
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    az pak se 4udq kak 6te iskate da si izpravqte kosite moita e idealno prava,az ne iskam kadreva,ami prosto leka na4upena (kakto kazva avtorkata) ama e mn izto6tena i ne iskam da q tretiram s ni6to,nito da i slagam pqni,gelova,vaksi i tn. za tui q tarpq prava,ama mn iskam da e po-na4upena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си