- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гадна права коса
az pak se 4udq kak 6te iskate da si izpravqte kositemoita e idealno prava,az ne iskam kadreva,ami prosto leka na4upena (kakto kazva avtorkata) ama e mn izto6tena i ne iskam da q tretiram s ni6to,nito da i slagam pqni,gelova,vaksi i tn. za tui q tarpq prava,ama mn iskam da e po-na4upena
![]()
абе радвай се че ти е права![]()
Както и за мен...губя часове за да я изправям,а ти ще я начупвашПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
забелязах че тея дет са с къдрави коси вкл. и аз деискаме да имаме права коса а тея дет имат прави коси искат къдрави е бахти не моа разбера що е така
![]()
аз лично моята хич не си я харесвам щот ако не и сложа някъф балсам или пяна или не се напраа с дифузер ми стой кат на проскубана вещица
![]()
![]()
![]()
![]()
ама ко да се прай слагам пяна,гел,балсам или нещо от сорта и става а пък за права коса има ли някъф начин да си я изправа без да си я гора мн косата [-o< плс кажете [-o<
emi i moita kosa e prava i az q iskam kadrava zna4i avtorkata kato izleze6 ot banqta iz4akva6 savsem leki4ko da poutrapne i dokato e mokra zapo4va6 da q ma4ka6 s pqnata i,slaga6 laka koito sa6to vtriva6 i posle fiksira6 s lak i stoi probvai![]()
no kato sloji6 vtori pat laka otgore ne go dokasvai i ostavi kosata ti da si izsahne taka
dano stane USPEH!
Az davam masa pari za da si izpravqm kosata i sashtevremenno da q podhranvam zashtoto po tozi q iztoshtavam.
Имаме един и същ проблем.Първоначално написано от razvihrena
Сега съм точно с тази черната пяна на тафт и...ходя спиртосана точно като на рекламата.Определено от нея съм най-доволна.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Аз знаеш ли какво правя...косата ми като е суха я мокря съвсем леко навсякъде(мокря си ръцете и минавам отгоре и отдолу по дължината).После слагам пяната,като си мачкам косата и след това както е намачкана я защипвам с една шнола да седи окло 20-30 мин(примерно докато се гримираш или преобличаш)и след това като я пусна седи.пяната ми е на Тафт,доволна съм![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
i az iskam idealnoo prava nakraq she sy postrija 0 nomer![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от CuRly Doll
и за мен
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
a probvali li ste s ma6aizkapete se ostavete q da e leko vlajna i s ma6a zadrajte okolo 1 min ako i tova ne styane edinstvniq variant e frizior
![]()
Блазе ти!Моята е нито къдрава,нито права![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
moita kosa sa6toe mn prava...mn trudno di q na4upvam....i tq sedi okolo polovin 4as i pakpredi vreme edna fr mi kaza 4e golqm efekt se postigalo kato kogato ti e o6te mokra kosata(sled kato si se izkupla)i q hva6ta6 na kolkoto se moje po-visok kok...spi6 taka(po vazmojnost q darji6 taka pove4ko vreme)na sledva6tiq den q puska6 i q nama4kva6 s pqna i si ok
![]()
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
i za meeeeeen!!!!!!Първоначално написано от Ули4на_Превъзходна
Na temata - ами... мяташ си косата надолу и мачкаш с пяната от върховете към главата. след като я покриеш цялата горе долу, я намачкваш и си я връзваш отгоре на главата и сушиш със сешоар. не отдалече, отблизо да се затопли и да изсъхне. аз така се къдря и като ми е къдрава косата става невероятна! Пробвай и ти. верно, това изгаря косата, ама ти като си я подхранваш нема да се плашиш![]()
gadna kadrava gadna kadrava gadna kadrava.....
и за менПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
edin put bqh si pravila kosata s ma6a i q bqh detonirala s lak i bqna predi kudreneto...4as 4as i poluvina sled tova edno mimo4e me popita vseki den li si izpravqm kosata 4e e taka prava ne sum li q gorqla mn .......ne me pitaite stava samo ako se sppete6 sled banq i taka izsuhne6
ami az imam piqnata i da deistva mn sum doovlna ama to i zavisdi ot kosata![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
nai-dobrata pqna spored men e HAPPYHAIR .prosto e strahotna.nqma da sajalqvash.struva okolo 6 lvuspex!