.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Guest
    az pak se 4udq kak 6te iskate da si izpravqte kosite moita e idealno prava,az ne iskam kadreva,ami prosto leka na4upena (kakto kazva avtorkata) ama e mn izto6tena i ne iskam da q tretiram s ni6to,nito da i slagam pqni,gelova,vaksi i tn. za tui q tarpq prava,ama mn iskam da e po-na4upena

Guest
    абе радвай се че ти е права

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    perfektno prava....me4tata za men
    Както и за мен...губя часове за да я изправям,а ти ще я начупваш

забелязах че тея дет са с къдрави коси вкл. и аз де искаме да имаме права коса а тея дет имат прави коси искат къдрави е бахти не моа разбера що е така аз лично моята хич не си я харесвам щот ако не и сложа някъф балсам или пяна или не се напраа с дифузер ми стой кат на проскубана вещица ама ко да се прай слагам пяна,гел,балсам или нещо от сорта и става а пък за права коса има ли някъф начин да си я изправа без да си я гора мн косата [-o< плс кажете [-o<

Guest
    emi i moita kosa e prava i az q iskam kadrava zna4i avtorkata kato izleze6 ot banqta iz4akva6 savsem leki4ko da poutrapne i dokato e mokra zapo4va6 da q ma4ka6 s pqnata i,slaga6 laka koito sa6to vtriva6 i posle fiksira6 s lak i stoi probvai no kato sloji6 vtori pat laka otgore ne go dokasvai i ostavi kosata ti da si izsahne taka dano stane USPEH!

Guest
    Az davam masa pari za da si izpravqm kosata i sashtevremenno da q podhranvam zashtoto po tozi q iztoshtavam.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Re: гадна права коса

Цитирай Първоначално написано от razvihrena
    imam prava kosa i iskam da si q na4upq probvala sam razli4ni ne6ta no.. bez rezultat na4upva se za okolo 10 min i posle pak e perfekno prava.iskam da popitam tazi 4ernata pqna na taft hubava li e i moje li da mi se na4upi kosata poneje tq e nai silnata ot vsi4ki pqni na taft molq koito e probval da mi kaje pls mnogo iskam peromqna za po-dalgo vreme.ako ima po hubava pqna na taft pak pi6ete blagodarq predvaritelno

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    Имаме един и същ проблем. Сега съм точно с тази черната пяна на тафт и...ходя спиртосана точно като на рекламата.Определено от нея съм най-доволна.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Аз знаеш ли какво правя...косата ми като е суха я мокря съвсем леко навсякъде(мокря си ръцете и минавам отгоре и отдолу по дължината).После слагам пяната,като си мачкам косата и след това както е намачкана я защипвам с една шнола да седи окло 20-30 мин(примерно докато се гримираш или преобличаш)и след това като я пусна седи.пяната ми е на Тафт,доволна съм
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest
    i az iskam idealnoo prava nakraq she sy postrija 0 nomer

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Толкова искам идеално права коса..даже с най-добрата ми ферндка сме решили някой път да си ги разменим...хахах...мечти...та а де по темата..може да пробваш и пяната за коса на лонда тренд също мн ефикасна....пробвай и с вакса

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

и за мен
    Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.

Guest
    a probvali li ste s ma6a izkapete se ostavete q da e leko vlajna i s ma6a zadrajte okolo 1 min ako i tova ne styane edinstvniq variant e frizior

Блазе ти!Моята е нито къдрава,нито права
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

moita kosa sa6toe mn prava...mn trudno di q na4upvam....i tq sedi okolo polovin 4as i pak predi vreme edna fr mi kaza 4e golqm efekt se postigalo kato kogato ti e o6te mokra kosata(sled kato si se izkupla)i q hva6ta6 na kolkoto se moje po-visok kok...spi6 taka(po vazmojnost q darji6 taka pove4ko vreme)na sledva6tiq den q puska6 i q nama4kva6 s pqna i si ok
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Цитирай Първоначално написано от Ули4на_Превъзходна

и за мен
    i za meeeeeen!!!!!!

Na temata - ами... мяташ си косата надолу и мачкаш с пяната от върховете към главата. след като я покриеш цялата горе долу, я намачкваш и си я връзваш отгоре на главата и сушиш със сешоар. не отдалече, отблизо да се затопли и да изсъхне. аз така се къдря и като ми е къдрава косата става невероятна! Пробвай и ти. верно, това изгаря косата, ама ти като си я подхранваш нема да се плашиш

gadna kadrava gadna kadrava gadna kadrava.....

Град
    PlOvDiv
    и за мен

Мега фен
    и за мен

edin put bqh si pravila kosata s ma6a i q bqh detonirala s lak i bqna predi kudreneto...4as 4as i poluvina sled tova edno mimo4e me popita vseki den li si izpravqm kosata 4e e taka prava ne sum li q gorqla mn .......ne me pitaite stava samo ako se sppete6 sled banq i taka izsuhne6

ami az imam piqnata i da deistva mn sum doovlna ama to i zavisdi ot kosata
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

nai-dobrata pqna spored men e HAPPYHAIR .prosto e strahotna.nqma da sajalqvash.struva okolo 6 lv uspex!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си