- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна съм в 3-тия месец
em kaji im direktno!!!ama moje li si tolkova prosta boje![]()
![]()
![]()
![]()
HmM s edna duma: DETE DETE 6TE GLEDA....begi mani az sum na 15 i o6te sum devstvena a tq na6ta ve4e i bremenna OMG
Ще ти кажа какво АЗ бих направила!Първоначално написано от Готината мацка
Това не е подигравка към теб,но просто това БИХ направила аз,ако съм на 15 и съм го направила с НЕПОЗНАТ и чакам бебе от него,а той даже и НЕЗНАЕ!
-Мамо,бременна съм в третия месец!Искам да задържа бебето и нито ти,нито баща ми ще ме спрете и то НЯМА да пречи на обучението ми!
Майка ми 100% щеше да каже:
-Какво?Кога?Къде?Как?С КОГО?!?!?!
-Ами в една дискотека,с едно непознато момче,което харесах!Без презерватив и просто стана,преди около 3 месеца!
Предпочитам да ти го кажа сега,от колкото да се опитвам да ти го обясня,когато вече надуя корема!
(ТОВА БИХА БИЛИ МОИТЕ ОБЯСНЕНИЯ!АЗ СЪМ ПО ПРИНЦИП ДОСТА ВЕСЕЛА И НЕМОГА ДА СЕ ДЪРЖА СЕРИОЗНО ПРЕЗ ПОВЕЧЕТО ВРЕМЕ...ДОРИ И КОГАТО ТРЯБВА...Та това бих казала АЗ!
За теб незнам как можеш да и го обясниш?!
НО ТРЯБВА ДА Е ПРЕДИ ДА СИ СТАНАЛА КАТО БАЛОН ОКОЛО 95кг!!!
Тогава ще е 100 пъти по-трудно...особено за баща ти!!!
Значи:
-Мамо,може ли да поговорим за малко...(викаш я в твоята стая)Искам да ти кажа за нещо,което можеш да сметнеш за грешка,но аз искам тази грешка в моя живот!
-?
-Мамо аз съм бременна и ще задържа бебето!!!
ТОВА Е ДОБЪР ВАРИАНТ!ОПИТАЙ,НЕ СЕ СТРАХУВАЙ И НЕ ПОКАЗВАЙ СЪМНЕНИЕ ПРЕД МАЙКА СИ...ЗАЩОТО МАЙКИТЕ ВИНАГИ НИ ПОЗНАВАТ ПО-ДОБРЕ ОТ САМИТЕ НАС!!!!!!!!!!!!!!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Aко трябва да съм честна...те сега както са на 15 и забременяват,оставят децата...после малките се учат от МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ!Ако едно дете израстне без баща и няма на кого да каже 'тата' то ще следва примера на майка си!Първоначално написано от didsy
-Ще гледа как се облича,обувките и,държанието и...децата са НАБЛЮДАТЕЛНИ...един ден,ще разбере,че е родено от 15 годишно,от един малък възрастен...ще си мисли,ЧЕ ТОВА Е ПРАВИЛНОТО!И то ще иска да роди на 15...един ден,майката която вече е на 30,ще разбере,че ще става баба ПО СЪЩИЯ НАЧИН...(всичко се връща)И така другото дете ще следва примера на младичката си майка и така ще направи баба си ПРА БАБА НА 45!
ТОВА НЕ Е НЯКАКВА ВРЕДА!НЕ Е ПОВОД ЗА УПРЕК НА МЛАДИТЕ МАЙКИ!
Вярно,че до 2010 година може ЕП(Естествения Прираст) на БГ населението да се качи с 1,2% НО НЕ ТОВА Е ЦЕЛТА!
Така,ако бащата е млад или неопитен НЕПОЗНАТ се овелияава риска от СПИН!Така пък ЕП ще намалее!
НЕ ЦЕЛТА Е ЕП!ЦЕЛТА Е ДА ЗАПАЗИШ ДОСТОЙНСТВОТО СИ В УЧИЛИЩЕ,ЦЕЛТА Е ДЕЦАТА ДА ИМАТ БАЩИ,ЦЕЛТА Е ДА ДАДЕШ ДОБЪР ПРИМЕР НА МАЛКОТО ДЕТЕ!
Аз лично не възприемам това поведение на младите,не че съм някоя БАБКА,на 17 съм,но е просто смешно и унизително!
НО НИКОГО НЕ УПРЕКВАМ!НЕКА!КОЙТО ИСКА!
ЕДИН ЖИВОТ ЖИВЕЕМ БЕ ХОРА И ЩЕ ГО ЖИВЕЕМ КАКТО МОЖЕМ И ЗНАЕМ!!!!!
Правете каквото искате,но после не вкарвайте теми от сорта "Бременна ли съм"
Просто се пазете и си живейте живота КАКТО МОЖЕТЕ И ИСКАТЕ!!!!!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
мисля,че темата е ебавка ако е така се радвай,а ако не е.....![]()
![]()
Боже как може да го причините на родителите си? Какво се тревожите за нея,един як бой от баща и е малко.Помислете за родителите,за ужаса който ще изтърпят - предполагам,че не искат бременна дъщеря на 15?!?
Лично аз имам приятелка на 17 с два аборта,просто защото им било гадно да използва презерватив....
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Защо все ни занимавате с проблемите си? Както и да им кажеш, реакцията ще бъде една и съща.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Kato po4ne6 da rajda6 go izseri v kenefa da se otturve6 ot nego!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111
vob6te ne se oslu6vai ami kazvai vednaga na va6te
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
Нямам думи...не че искам да те отчайвам но неискам да съм на мястото на родителите ти ... ( нито на твоето де)
![]()
![]()
Аз пък се надявам темата да е ебавка щото ако не е --- лошо .... имам една приятелка която роди на 16 и сега не и е мн хубаво повярвай ми.....
aide sq ne mi se pravi na sveta voda nenapita ... v dne6no vreme po4tinqma momi4e na 15 koeto da ne se e ebalo ... kofti e ne 4e se e ebala s nepoznat a 4e e zabremenqla ot nepoznat ... trqbva6e da izpolzvate prezervativiПървоначално написано от McGreaN
![]()
sega ne mi se misli kfo 6a stava.....mislq 4e trqbva6e da im kaje6 po rano za6tot ve4e ne moje6 da abortira6 a va6ite mojeha da te obedat 4e e po dobre da naprai6 abort ... noo tfa ve4e ne moje da stane ... mi kaji im i kfo da ti kaja mili4ka ..... dano si4ko e nared
![]()
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Надявай се детето да прилиЧа на теб :P
Таткото трябва да направи6 всиЧко възможно да го открие6.. И двамата сте направили белята...![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
mmm `Death`Whore`` s komentarite si dosega si mi napravil mnogo hubavo vpe4atlenie no s tozi komentar me razo4arova ... mi nali tozi forum e zatova horata da spodelqt svoite problemi i tezi koito mogat i iskat da im pomognat da go napravqtПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Аз съм на 16 и о6те не съм... А, убий ме!Първоначално написано от [!
![]()
(:
Абе хора..закфо почвате да прайте секс..без да знайте как да се предпазвате..?!После бременна сам..ами как няма..![]()
Пак и плюс тфа вече е касну аз аборт..Казвай на ващте..!И успех..Дано нямаш много проблеми..! Един савет не оставяй детето си в сиропиталище...После щте сажеляваш адски много за това..
Мечтите са безкрайни..
+1Първоначално написано от MeTal_HeArT
Честитка, поне някои работи в/у демографския проблем на България![]()
+1i az sm saglastna s vas!Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
Мале мале на 15 години бременна.Докаде стигна човечеството направоо.
Казвай веднага на родителите ти и да намерете решени,още си малка за да взимаш сама решенията.
Първоначално написано от sladko_momi4e
ДА,това наистина е добър съвет.Провери задължително дали няма възможност за аборт.Даже мисля ,че има такъв вариант,защото една съученичка ми беше споделила ,че е носила бебе 4 месеца и след това го е махнала.Знам обаче ,че имаше гинекологични проблеми след това.Не знам ,аз лично не бих задържала детето.Желая ти успех ,дано намериш най-доброто решение.
I ROCK!!!!!
И все пак...на 15...та ти си на половина детееекак ще раждаш....Изчукала си с ония хубаво...ама струва ли си заради единия кеф ся да си в тва положение..да се беше пазила
![]()
Look, if you had one shot, and one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
*** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария
Първоначално написано от Aleandra
za 1-voto sym siglasna ma az dokolkoto znam po4va da li4i v 4-tiq i 5-tiq mesec
Трябвало е да се пазиш! И как си могла да си легнеш с непознат?!?! Това е недопустимо!!! Измисли начин и кажи веднага на родителите си! Та ти си още дете....наистина вече и аз не знам докъде ще стигне тоя свят...![]()
на дискотека и да се обременяваПървоначално написано от Guderian
![]()
![]()
тиХо Ся