.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 137
    em kaji im direktno!!!ama moje li si tolkova prosta boje

Guest
    HmM s edna duma: DETE DETE 6TE GLEDA....begi mani az sum na 15 i o6te sum devstvena a tq na6ta ve4e i bremenna OMG

:l

Цитирай Първоначално написано от Готината мацка
    Здравейте аз съм момиче на 15 години. преди 3 месеца правихме секс със един непознат та един купон в една дискотека. и съм бременна в третия месец и искам да задържа бебето. Но не знам как да го кажа на нашите. Дайте съвети. и без подигравки моля ви. Благодарим за съветите
    Ще ти кажа какво АЗ бих направила!
    Това не е подигравка към теб,но просто това БИХ направила аз,ако съм на 15 и съм го направила с НЕПОЗНАТ и чакам бебе от него,а той даже и НЕЗНАЕ!

-Мамо,бременна съм в третия месец!Искам да задържа бебето и нито ти,нито баща ми ще ме спрете и то НЯМА да пречи на обучението ми!
    Майка ми 100% щеше да каже:
    -Какво?Кога?Къде?Как?С КОГО?!?!?!
    -Ами в една дискотека,с едно непознато момче,което харесах!Без презерватив и просто стана,преди около 3 месеца!
    Предпочитам да ти го кажа сега,от колкото да се опитвам да ти го обясня,когато вече надуя корема!
    (ТОВА БИХА БИЛИ МОИТЕ ОБЯСНЕНИЯ!АЗ СЪМ ПО ПРИНЦИП ДОСТА ВЕСЕЛА И НЕМОГА ДА СЕ ДЪРЖА СЕРИОЗНО ПРЕЗ ПОВЕЧЕТО ВРЕМЕ...ДОРИ И КОГАТО ТРЯБВА...Та това бих казала АЗ!

За теб незнам как можеш да и го обясниш?!
    НО ТРЯБВА ДА Е ПРЕДИ ДА СИ СТАНАЛА КАТО БАЛОН ОКОЛО 95кг!!!
    Тогава ще е 100 пъти по-трудно...особено за баща ти!!!

Значи:
    -Мамо,може ли да поговорим за малко...(викаш я в твоята стая)Искам да ти кажа за нещо,което можеш да сметнеш за грешка,но аз искам тази грешка в моя живот!
    -?
    -Мамо аз съм бременна и ще задържа бебето!!!

ТОВА Е ДОБЪР ВАРИАНТ!ОПИТАЙ,НЕ СЕ СТРАХУВАЙ И НЕ ПОКАЗВАЙ СЪМНЕНИЕ ПРЕД МАЙКА СИ...ЗАЩОТО МАЙКИТЕ ВИНАГИ НИ ПОЗНАВАТ ПО-ДОБРЕ ОТ САМИТЕ НАС!!!!!!!!!!!!!!!!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Цитирай Първоначално написано от didsy
    засрамете се на 15 години майки дете да гледа дете
    Aко трябва да съм честна...те сега както са на 15 и забременяват,оставят децата...после малките се учат от МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ!Ако едно дете израстне без баща и няма на кого да каже 'тата' то ще следва примера на майка си!
    -Ще гледа как се облича,обувките и,държанието и...децата са НАБЛЮДАТЕЛНИ...един ден,ще разбере,че е родено от 15 годишно,от един малък възрастен...ще си мисли,ЧЕ ТОВА Е ПРАВИЛНОТО!И то ще иска да роди на 15...един ден,майката която вече е на 30,ще разбере,че ще става баба ПО СЪЩИЯ НАЧИН...(всичко се връща)И така другото дете ще следва примера на младичката си майка и така ще направи баба си ПРА БАБА НА 45!

ТОВА НЕ Е НЯКАКВА ВРЕДА!НЕ Е ПОВОД ЗА УПРЕК НА МЛАДИТЕ МАЙКИ!
    Вярно,че до 2010 година може ЕП(Естествения Прираст) на БГ населението да се качи с 1,2% НО НЕ ТОВА Е ЦЕЛТА!
    Така,ако бащата е млад или неопитен НЕПОЗНАТ се овелияава риска от СПИН!Така пък ЕП ще намалее!

НЕ ЦЕЛТА Е ЕП!ЦЕЛТА Е ДА ЗАПАЗИШ ДОСТОЙНСТВОТО СИ В УЧИЛИЩЕ,ЦЕЛТА Е ДЕЦАТА ДА ИМАТ БАЩИ,ЦЕЛТА Е ДА ДАДЕШ ДОБЪР ПРИМЕР НА МАЛКОТО ДЕТЕ!

Аз лично не възприемам това поведение на младите,не че съм някоя БАБКА,на 17 съм,но е просто смешно и унизително!
    НО НИКОГО НЕ УПРЕКВАМ!НЕКА!КОЙТО ИСКА!
    ЕДИН ЖИВОТ ЖИВЕЕМ БЕ ХОРА И ЩЕ ГО ЖИВЕЕМ КАКТО МОЖЕМ И ЗНАЕМ!!!!!
    Правете каквото искате,но после не вкарвайте теми от сорта "Бременна ли съм"
    Просто се пазете и си живейте живота КАКТО МОЖЕТЕ И ИСКАТЕ!!!!!!!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

мисля,че темата е ебавка ако е така се радвай,а ако не е.....

Боже как може да го причините на родителите си? Какво се тревожите за нея,един як бой от баща и е малко.Помислете за родителите,за ужаса който ще изтърпят - предполагам,че не искат бременна дъщеря на 15?!?
    Лично аз имам приятелка на 17 с два аборта,просто защото им било гадно да използва презерватив....
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Защо все ни занимавате с проблемите си? Както и да им кажеш, реакцията ще бъде една и съща.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Kato po4ne6 da rajda6 go izseri v kenefa da se otturve6 ot nego!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111

vob6te ne se oslu6vai ami kazvai vednaga na va6te
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Голям фен
    Нямам думи... не че искам да те отчайвам но неискам да съм на мястото на родителите ти ... ( нито на твоето де)

Аз пък се надявам темата да е ебавка щото ако не е --- лошо .... имам една приятелка която роди на 16 и сега не и е мн хубаво повярвай ми.....

Град
    mAinA cItY...
    Цитирай Първоначално написано от McGreaN
    курвенце
    как може да се ебеш с непознат в дискотека ?
    .....15 годишна
    aide sq ne mi se pravi na sveta voda nenapita ... v dne6no vreme po4tinqma momi4e na 15 koeto da ne se e ebalo ... kofti e ne 4e se e ebala s nepoznat a 4e e zabremenqla ot nepoznat ... trqbva6e da izpolzvate prezervativi sega ne mi se misli kfo 6a stava.....mislq 4e trqbva6e da im kaje6 po rano za6tot ve4e ne moje6 da abortira6 a va6ite mojeha da te obedat 4e e po dobre da naprai6 abort ... noo tfa ve4e ne moje da stane ... mi kaji im i kfo da ti kaja mili4ka ..... dano si4ko e nared
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Надявай се детето да прилиЧа на теб :P
    Таткото трябва да направи6 всиЧко възможно да го открие6.. И двамата сте направили белята...
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    mAinA cItY...
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Защо все ни занимавате с проблемите си? Както и да им кажеш, реакцията ще бъде една и съща.
    mmm `Death`Whore`` s komentarite si dosega si mi napravil mnogo hubavo vpe4atlenie no s tozi komentar me razo4arova ... mi nali tozi forum e zatova horata da spodelqt svoite problemi i tezi koito mogat i iskat da im pomognat da go napravqt
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Град
    някъде из село Добрич
    Цитирай Първоначално написано от [!
    p3rSoNaL s7yLe[!]]
    курвенце
    .....15 годишна
    aide sq ne mi se pravi na sveta voda nenapita ... v dne6no vreme po4tinqma momi4e na 15 koeto da ne se e ebalo ... kofti e ne 4e se e ebala s nepoznat a 4e e zabremenqla ot nepoznat ... trqbva6e da izpolzvate prezervativi sega ne mi se misli kfo 6a stava.....mislq 4e trqbva6e da im kaje6 po rano za6tot ve4e ne moje6 da abortira6 a va6ite mojeha da te obedat 4e e po dobre da naprai6 abort ... noo tfa ve4e ne moje da stane ... mi kaji im i kfo da ti kaja mili4ka ..... dano si4ko e nared
    Аз съм на 16 и о6те не съм... А, убий ме!
    (:

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Нямам думи! За патрон си момиченце
    ♥ ♥ ♥

Абе хора..закфо почвате да прайте секс..без да знайте как да се предпазвате..?!После бременна сам..ами как няма.. Пак и плюс тфа вече е касну аз аборт..Казвай на ващте..!И успех..Дано нямаш много проблеми..! Един савет не оставяй детето си в сиропиталище...После щте сажеляваш адски много за това..
    Мечтите са безкрайни..

Цитирай Първоначално написано от MeTal_HeArT
    Цитирай Първоначално написано от [!
    p3rSoNaL s7yLe[!]]
    курвенце
    .....15 годишна
    Аз съм на 16 и о6те не съм... А, убий ме!
    +1

Честитка, поне някои работи в/у демографския проблем на България

Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Според мен първо трябва да се консултираш с гинеколог за възможните изходи от положението. Знам че в някои случаи се прави аборт до 5-тия месец. Трябва да те прегледат добре. И най-вече да кажеш на родителите си. Ако те е страх можеш да се обърнеш първо към леля/баба или нещо подобно, която да е до теб при прегледа. После да говориш с мама и татко какво може да се направи. И е най-добре да им го кажеш възможно най-скоро. Бебе на тази възраст е рисковано и за майката, и за бебето. А последствията.. твоето бъдеще, бъдещето на детето.. я си помисли! Та ти си само на 15. Какво си видяла от живота? - нека ти кажа- нищоооо.. наистина нищо. Недей се заробвай с подобни мисли, ами намери доверени хора, бягай на лекар.. и кажи на родителските тела. После ще му мислиш пак.
    бравос , ето това е гласа на разума.Подкрепям напълно!
    Станалото станало, сега мисли за предстоящето ти бъдеще и най-добре го обсъди с близките си /нямам предвид приятелите ти, връстници/ , а роднините.
    +1i az sm saglastna s vas!
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Град
    Sofia
    Мале мале на 15 години бременна.Докаде стигна човечеството направоо.
    Казвай веднага на родителите ти и да намерете решени,още си малка за да взимаш сама решенията.

Град
    in the heart of the city
    Цитирай Първоначално написано от sladko_momi4e
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Според мен първо трябва да се консултираш с гинеколог за възможните изходи от положението. Знам че в някои случаи се прави аборт до 5-тия месец. Трябва да те прегледат добре. И най-вече да кажеш на родителите си. Ако те е страх можеш да се обърнеш първо към леля/баба или нещо подобно, която да е до теб при прегледа. После да говориш с мама и татко какво може да се направи. И е най-добре да им го кажеш възможно най-скоро. Бебе на тази възраст е рисковано и за майката, и за бебето. А последствията.. твоето бъдеще, бъдещето на детето.. я си помисли! Та ти си само на 15. Какво си видяла от живота? - нека ти кажа- нищоооо.. наистина нищо. Недей се заробвай с подобни мисли, ами намери доверени хора, бягай на лекар.. и кажи на родителските тела. После ще му мислиш пак.
    бравос , ето това е гласа на разума.Подкрепям напълно!
    Станалото станало, сега мисли за предстоящето ти бъдеще и най-добре го обсъди с близките си /нямам предвид приятелите ти, връстници/ , а роднините.
    +1i az sm saglastna s vas!

ДА,това наистина е добър съвет.Провери задължително дали няма възможност за аборт.Даже мисля ,че има такъв вариант,защото една съученичка ми беше споделила ,че е носила бебе 4 месеца и след това го е махнала.Знам обаче ,че имаше гинекологични проблеми след това.Не знам ,аз лично не бих задържала детето.Желая ти успех ,дано намериш най-доброто решение.

I ROCK!!!!!

Град
    Лапландия
    И все пак...на 15...та ти си на половина детеее как ще раждаш....Изчукала си с ония хубаво...ама струва ли си заради единия кеф ся да си в тва положение..да се беше пазила
    Look, if you had one shot, and one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
    *** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Колкото и да не искаш, трябва да им кажеш. Щом си в 3 месец аборт не можеш да направиш. При това положение скоро ще ти проличи и няма как да го скриеш.

za 1-voto sym siglasna ma az dokolkoto znam po4va da li4i v 4-tiq i 5-tiq mesec

Трябвало е да се пазиш! И как си могла да си легнеш с непознат?!?! Това е недопустимо!!! Измисли начин и кажи веднага на родителите си! Та ти си още дете....наистина вече и аз не знам докъде ще стигне тоя свят...

Град
    Do mr0b1 :PpP~

Re: Бременна съм в 3-тия месец

Цитирай Първоначално написано от Guderian
    Цитирай Първоначално написано от Готината мацка
    Здравейте аз съм момиче на 15 години. преди 3 месеца правихме секс със един непознат та един купон в една дискотека. и съм бременна в третия месец и искам да задържа бебето. Но не знам как да го кажа на нашите. Дайте съвети. и без подигравки моля ви. Благодарим за съветите
    На 15 г в дискотека На 15 г бременна
    П.П. На къде е тръгнал народа ве, хора!?
    на дискотека и да се обременява
    тиХо Ся

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си