- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна съм в 3-тия месец
Честито!Още един представител на великият Български народ е на път!
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
Sq 6a povtorq dumite na vsi4ki ostanali ama i bez nie da ti kazvame trqa kaje6 na va6te i bez tva ne moje6 da se krie6 o6te dulgo. I dano temata da e ebavka ama ako ne e taka 6te kaja ne6to makar 4e e svur6en fakt - da legne6 s NEPOZNAT v DISKOTEKA da se krie6 3 MESECA ot va6te i da misli6 da zadurji6 deteto - e tva si e ebana rabota! Ae USPEH i posle pi6i kvo e stanalo.
Плати за да изпишат на биоборд
"Хай, ваща готина мацка Ви направи готин внууук! "
KOlko mn i pomogna.......Първоначално написано от Aleandra
Няма смисъл да съдим момичето .. Станалото станало .. Казвай на родителите си в прав текст , пък те могат и да те разберат .. Според мен лошото в случая е , че си бременна от непознат ( не казвам че е хубаво да забременееш на 15 ) Успех![]()
Любовта няма граници .. :>
Ei hora vie ste golemi buluci 4esno! Nqkva tam re6il da se poebava i vsi4ki i se vruzvat a ako e vqrno (v koeto adski mn se sumnqvam) - tva si e nein problem - napraila prostotiqta sq da si 4upi glavata,
!!! I don't give a fuck !!!
ami si4ki gorni mneniq sa verni,otivai i im kavai!pi6i kakvo e stnalo?
"Ако знае баща тиии,твойте секси игриии" хахаха Добре,че пича се е отървал![]()
А ти сега ли разбра,че си бременна?!По-рано не се ли сети?Ако бех жена и съм на твое място,изобщо нямаше да ми пука как да кажа на наще...На фона на това,че си бременна,как може да се чудиш?Няма да те изгонят,споко...
П.С.Ти сигурно си МНОГО грозна,красивите момичета имат малко себеуважение...Гаден живот те очаква![]()
![]()
много реклами гледаш..
ако наистина има вазможност за аборт, мисля че това е най - добрият варианти все пак станалото - станало от тук на татък ти си знаиш. Успех!
![]()
oh milaaa koi e ba6tata dano da ne e ebavka ama im kaji to rano ili kusno shte se razbere mi to tei sta kakot sum kazal SUDBA bez prezervativ sex? kamoli sus nepoznat tctctc![]()
mi..... ko da se prai SUDBA
тъпо е че си на 15 и си бременна/ако темата не е ебавка/в училище знаеш ли как ще ти казват..оставям въображението ти да работи няма да ото4нявам..поговори с майка си и готово
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
mi napravo im kaji.no ti si na 15 i nz kak shte reagirat vashte,pak i da si samotna maika ..nz kaji im go pak kakvoto stane .uspeh!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
losha rabota mn si malka za deca oshte ne si gotova jiteiski za tova,mn shte ti e trudno,zashtoto si gurno oshte si uchenichka,shte ima mn podigravki i shte te othvarlqt.sigurna li si che mojesh da dadesh na tova dete semeiniq uyt,to nqma da jivee vav palnoceno semeistvo nqma da ima zreli rodite li,veche e kasno za abort,pomisli si mn kak da kajesh na vashite,tova che shte ti se karat e nai malkoto.no kaji im kolkoto e vazmojno po barzo te shte ti dadat pravilniq savet ai sa po opitni ot teb i mogat sas teb da reshat kakvo shte pravite.
То момичето вече отиде в четвъртия месец вие още и давате съвети ко да прави. Тя вече сигорно е пукнала или са я гръмнали техните или...
Странно наистина.Повече не се е обадила да каже какво става.
em predi nqkolko dena az pak nau4ih 4e edna 8-moklasni4ka ot moyto daskalo e bremenna i 6a rodi deteto![]()
![]()
Бе тия да ги сложат в газова камера.К'во е т'ва на 15 ще ражда? То вярно,че жената по-рано започва половото си съзряване,ама на 15 год. надали организма ти е готов да отглежда още един.Не коментирам социалните проблеми.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
абе хора темата е ебавка толкова ли не схванахте??????готината мацка дето забременя в кенефа на дискотеката.то4но като в рекламата
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Кажи им!!! Скоро ще ти проличи, а е късно за аборти, както казаха всички дотук! Така че.....казваш на ваще, ама преди това си помисли добре какво точно, и ако майка ти е разбран човек, по-добре първо кажи САМО на нея. А нека тя да ти помогне да говориш и с баща ти.Няма да те лъжа, вероятно, ако родителите ти са загрижени за теб, ще стане голям скандал, така че се приготви и за това, и не се учудвай.
Също така им кажи, че бебето е от гаджето ти (ако имаш такова), ако нямаш- в никакъв случай не казвай, че си забременяла случайно, и то на купон- само ще усложниш нещата, а и без това не са шега. И най-важното- друг път внимавай!!! И използвай презерватив!
А всъщност знаеш ли кое е момчето, от което е детето?
Смисъл, да не си била пияна и съвсем да не помниш?
+1Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
awe kfo vi stava we hora nestiga 4e ve4e na 11 go praite ami i s nepoznati.toq sfqt ve4e ne e nared.zadruj bebeto apuk va6te kfoto i da ti kajat(vupreki 4e 6te e ujasno)stanaloto stanalo,osfen podkrepa ni6to dr s ni6to nemoat ti pomognat.![]()
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
1во-браво,че искаш да го задържиш,аз съм против абортите.
2ро-вече е късно за аборт.
3то-ваште ще им мине,все пак си им дете и няма да те оставят точно в такъв момент.Мен преди 2 години 5 месеца не ми дойде и бях казала на наште,че аборт няма да правя. 1во имаше истерии,ама после го приеха и се примириха.В последствие ми дойде!Кофти е да си с нередовен цикъл,ама чак 5 месеца да не дойде!
![]()
Така че-събери кураж и им кажи!![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...