- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна съм в 3-тия месец
Aко трябва да съм честна...те сега както са на 15 и забременяват,оставят децата...после малките се учат от МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ!Ако едно дете израстне без баща и няма на кого да каже 'тата' то ще следва примера на майка си!Първоначално написано от didsy
-Ще гледа как се облича,обувките и,държанието и...децата са НАБЛЮДАТЕЛНИ...един ден,ще разбере,че е родено от 15 годишно,от един малък възрастен...ще си мисли,ЧЕ ТОВА Е ПРАВИЛНОТО!И то ще иска да роди на 15...един ден,майката която вече е на 30,ще разбере,че ще става баба ПО СЪЩИЯ НАЧИН...(всичко се връща)И така другото дете ще следва примера на младичката си майка и така ще направи баба си ПРА БАБА НА 45!
ТОВА НЕ Е НЯКАКВА ВРЕДА!НЕ Е ПОВОД ЗА УПРЕК НА МЛАДИТЕ МАЙКИ!
Вярно,че до 2010 година може ЕП(Естествения Прираст) на БГ населението да се качи с 1,2% НО НЕ ТОВА Е ЦЕЛТА!
Така,ако бащата е млад или неопитен НЕПОЗНАТ се овелияава риска от СПИН!Така пък ЕП ще намалее!
НЕ ЦЕЛТА Е ЕП!ЦЕЛТА Е ДА ЗАПАЗИШ ДОСТОЙНСТВОТО СИ В УЧИЛИЩЕ,ЦЕЛТА Е ДЕЦАТА ДА ИМАТ БАЩИ,ЦЕЛТА Е ДА ДАДЕШ ДОБЪР ПРИМЕР НА МАЛКОТО ДЕТЕ!
Аз лично не възприемам това поведение на младите,не че съм някоя БАБКА,на 17 съм,но е просто смешно и унизително!
НО НИКОГО НЕ УПРЕКВАМ!НЕКА!КОЙТО ИСКА!
ЕДИН ЖИВОТ ЖИВЕЕМ БЕ ХОРА И ЩЕ ГО ЖИВЕЕМ КАКТО МОЖЕМ И ЗНАЕМ!!!!!
Правете каквото искате,но после не вкарвайте теми от сорта "Бременна ли съм"
Просто се пазете и си живейте живота КАКТО МОЖЕТЕ И ИСКАТЕ!!!!!!!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.