- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли Деси Слава
пее...и дотам!
не е красавица, не е умствено надарена...ако не се беше изрусила нямаше да пробие(лично мнение), клипът на "Че мъжете всичко искат" говори сам по себе си!
пп:Жалко, че разни кокони изкарват луди пари с чужди песни, просташки текстове и много голотии, но тя поне може да пее.Евала!
qvno nema6 vkusПървоначално написано от BaRaBa_GiRL
![]()
Ако не пееше чалга даНо иначе не
![]()
Da
Some things are better left unsaid!
хахаха изцепи сеПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
пфф НЕ!![]()
is my religion
taka e....samo deto e leko prostovati4ka....ama ima glas i poi4eto i pesni staatПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
ДесиСлава не е чалга изпълнителка! Преди е била, вече не е! Ориентирала се е в съвсем друга посока! На мен ми харесва! Има глас определено![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Баси и тъпата гнусна чалгарка.
в подписа ти друго пишеПървоначално написано от KIRCHO
![]()
Не, не я харесвамеПървоначално написано от Анонимко
![]()
You'll never get to Heaven, if you're scared of gettin' high.
ti li 6e mi govori6 za mozaci beeeeПървоначално написано от 182+44_4adel
idi se gramni nai-dobre!
Мразиме Фатме.
Може би причината да харесва Деси Слава ( или всякаква чалга докато не съм забравил) е именно, че вече са го сцепили и му допадат песните за тежка болка.
![]()
Госте, в песните се разправя за душевна болка, не за анална такава.![]()
Много ясно,че не я харесвам!!
Тая е толкова тъпа,че няма на къде повече!
Че е и ниска и сбръчкана!!
Тва да мислиш,че Манхатън е столицата на Австралия и да го кажеш по ТВ-то....боже боже...по-малоумна е и от Теодора..
много е зле горката...има няква супер-смешна-тъпа-идиотска-силиконова-набръчкана усмивка...мразя я...
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Деси е една от малкото фолкпевици, които имат глас. Дали я харесвам - да определено.
Охх Боже![]()
тая е отвратителна и в Вип брадър Здравко беше прав кат не я позна без грим
![]()
![]()
Оу да и няма да забравя дна изцепка " Какво да направя като господ ме е дарил с голям бюст"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()