- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджета и саитове за запознанства,проверка на чувствата...?
AFT-кои са ни общи познати
П.П. май тая тема ни оставиха за спам?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
TOI E MOA MYJ NEMA GO ZAKA4ATEПървоначално написано от mid_get
![]()
im back for my crown... bitches$ss bow down
кой е твоя мъж?Първоначално написано от just_a_temptation
EM NE TI DE AM ISITNSKIQ BATE BOIKO ;pПървоначално написано от tuzaro
Едни момичета от friend листата ти в онзи сайт ...Първоначално написано от tuzaro
![]()
e kato ste zagovorili za takiva saitove daite pone da vi vidim profilite.... ili ne iskate zashtoto vi e sram ili vi e neudobno?
дай да ги вида пиши ми лсПървоначално написано от AFT
бих го направила,но си мисля че после ще съжаляваш ако и ти го направиш .. но няма лошо, по-добре от колкото да се заблуждаваш..![]()
хаха адски ме е срам че нямам профил уауу... наиш къф гаден личен живот водя без да си поствам снимките в интернет
мойте са ми в подписа може да ги разгледашПървоначално написано от Анонимко
EI GO I MOQ http://www.impulse.bg/qkata_mucka
MAMO OBI4AM TE!
i az te obicham skypa.Първоначално написано от just_a_temptation
GOSPODIN ULF ARESTUVAN STE ZA UBIISTVO..PREDOMISLE6NO.SLOJILI STE MU PIRON F PODMETKATA,UBILI STE GO....CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC BUM PAT ARESTUVAN STE !Първоначално написано от OnFire
Той човека смао кат му сложиш белезниците и вече се е изпразнил 2 пъти...
тва русото гледа нова тв и за тва пише такива постове
Какво значение има кои са момичетата? И без това не ги харесвам.Първоначално написано от tuzaro
хаха няма значение дали ги харесваш или не пиши ми в скайп да си полафимПървоначално написано от AFT
NAI PAMETNITE REPLIKI I NAI RAZSYNVA6TITE VODE6TI.GLAVATA ME BOLI CQL DEEEN MA6INATA MI E V GLAVATAAA![]()
vibratora li ? kak moje da si go slagash v glavata. ne vi razbiram - izvrateni horaПървоначално написано от just_a_temptation
![]()
![]()
![]()
кажете че не гледа нова и тва не е тъпата тризначкаПървоначално написано от just_a_temptation
Първоначално написано от tuzaro
Ами, ако аз не искам?
![]()
VIE NE6TU PROTIV RUSATA MI KOSA LI IMATE .AKO DA ZA ABONATI NA VIVTEL IZPISANO E NA EKRANA TYN TYN TYN TYDYDYN INICIATIVATA E POD PATRONAJA NA PREZIDENTA TUZARO REKLAMAAA