- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Загубих девствеността си с тампон. Как да му обясня?
Moqt problem e sledniqt do skoro bqh devstvena i si izgubih devstvenost po dosta glupav na4in s tampon,a sega si hvanah gadje i nz kak da mu obqsna 4e ne sam spala s nikoi,a i malko me e strah
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума
от кво бе приятелко ? от тва че си отворена без да праиш секс ?![]()
ahh vii znaeh si 4e 6te zloupotrebite s krastavicite rano ili kasno! A za saveta eto malko i ot mene (ot4upi si ot lqvo po vkusen e )
Девствена си докато не правиш секс,неможе да каеш,че първия път ти е бил с тампонаПървоначално написано от renito
![]()
to s tampon e po-qko ne znae6 li.Kogat svar6i ne iska da ti se prazni v ustata i posle da gleda ma4Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хахахаха тфа е яко но все още си дефствена :P докат не влезе пенис си дефственаааааааааааа
Fitness Forever
da be vie go kazvate tei ama naistina kak da go obqsni na mom4eto![]()
Nai-dobje 6e e ako mu kaji istinata.6tot az ne bih se varzal ako uj i e za oarvi pat a nema velika kitaiska stena na patq na jelezniq balgarski vlak![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Пич,трябва да ти кажа нещо.Допуснах една доста кофти грешка от невнимание,разкъсах девствената си ципа сама,но въпреки това ти ще си ми първото момче.Надявам се,това,което ти признах да не ти повлияе в отрицателна насока и туйто.Какво толкова,случва се.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
МАйка ти,не ти ли е казала,Че тампона се му6и само си изгубила девствеността си...Първоначално написано от renito
така е 6том първо действате после мислите...
предида направи6 не6то което не разбира6,питай ил потърси в нета...
Голям размер на картинката! /machoka/
Ami obesni mu znam li na momchetata edva li im puka dali razkasvat edna cipa ili prosto iskat da znaqt che te sa parvite
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Абе ти зле ли си ......има такива тампони,които са за девствени момичета. Точно поради тази причина са малки и със специално покритие за да влезнат по-лесно. Преди да знаеш не пускай такива коментари.Първоначално написано от aragornslove
По темата ...вече много хора казаха,че си девствена докато не спиш с момче. А на гаджето си нз какво трябва да му обясняваш. Като почнете да го правите ще разбере,че си девствена най-малкото,защото ще си много тясна![]()
Говори с него и му обясни какво се е случило.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако тръгнете да правите секс просто му кажи да е по-внимателен,защото ти е за пръв път.Това,че си се отворила с тампон,не значи,че вече не си девствена.
П.С. може въобще да не му споменаваш за случката с тампона.Има различни момичета-едни ги боли и има кръв,при други пък няма нищо подобно.Ти най-вероятно ще си от вторите,така че по-добре за теб![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
+1Първоначално написано от Naked in the wind
Еми и аз без да искам се разпечатах с тампон, щото размера хич не беше малък, ама обясних с думи на гаджето си и той схвана основната идея...Как по друг начин можеш да го обясниш това, освен направо и с думи...Първоначално написано от Анонимко
БЕ НЕА ДА МУ КАЗВАШ!Първоначално написано от Анонимко
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Офф абе я си представи, че ходиш с някое момче и си девстена(уж), а той се кефи, че ще ти е първия и изведнъж...Никакви признаци, че това е истина. Как си мислиш, че ще се почувства той и ако ти държиш на него няма ли да му обясниш какво е станало ?!Първоначално написано от влюбена_
Първоначално написано от sinful`girl
Явно не си на ясно че тясната вагина няма нищо общо с Химена. Тое си е индивидуално за всяка жена.
По темата: Ти със сигорност не си успяла да разкъса ципата на 100%. почти е невъзможно. Така че той ще усети наистина че си девствена, а може и да не усети всичко зависи има ли опит с ДЕВСТВЕНИ. При всяка жена е различен химена. Ето ви малко инфо: wikipedia и прочети за химен
Абе най-добре обясни на гаджето ти.Там ще видиш до каква степен те обича.Ако те обича истински ще те разбере.Но ако не прав му път.
Кажи му че веднъж е трябвало да отидеш на плаж обаче ти е дошло и си решила да си сложиш тампон и без да искаш си си скъсала девствената ципа...мисля че ако мн държи на теб ще ти повярва
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Да.И още нещо-ще изгубиш девствеността си едва когато почнеш да правиш секс!Първоначално написано от sexita
+1 колко пъти съм го казвала тва ама не верватПървоначално написано от Devilka
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
първо убедена ли си че ще спиш с него и ако да когато той те попита ти му кажи за случката с тампона а не му разказвай така между другото щото ше изглежда глупаво.Първоначално написано от Aleandra
nema