.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    renito
    Guest

Загубих девствеността си с тампон. Как да му обясня?

Moqt problem e sledniqt do skoro bqh devstvena i si izgubih devstvenost po dosta glupav na4in s tampon,a sega si hvanah gadje i nz kak da mu obqsna 4e ne sam spala s nikoi,a i malko me e strah

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    от кво бе приятелко ? от тва че си отворена без да праиш секс ?

Guest
    ahh vii znaeh si 4e 6te zloupotrebite s krastavicite rano ili kasno! A za saveta eto malko i ot mene (ot4upi si ot lqvo po vkusen e )

Re: ! daite mi savet

Цитирай Първоначално написано от renito
    Moqt problem e sledniqt do skoro bqh devstvena i si izgubih devstvenost po dosta glupav na4in s tampon,a sega si hvanah gadje i nz kak da mu obqsna 4e ne sam spala s nikoi,a i malko me e strah
    Девствена си докато не правиш секс,неможе да каеш,че първия път ти е бил с тампона

Град
    nqkade tam

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Девствена си докато не правиш секс,неможе да каеш,че първия път ти е бил с тампона
    to s tampon e po-qko ne znae6 li.Kogat svar6i ne iska da ti se prazni v ustata i posle da gleda ma4
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

хахахаха тфа е яко но все още си дефствена :P докат не влезе пенис си дефственаааааааааааа
    Fitness Forever

Guest
    da be vie go kazvate tei ama naistina kak da go obqsni na mom4eto

Град
    nqkade tam
    Nai-dobje 6e e ako mu kaji istinata.6tot az ne bih se varzal ako uj i e za oarvi pat a nema velika kitaiska stena na patq na jelezniq balgarski vlak
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пич,трябва да ти кажа нещо.Допуснах една доста кофти грешка от невнимание,разкъсах девствената си ципа сама,но въпреки това ти ще си ми първото момче.Надявам се,това,което ти признах да не ти повлияе в отрицателна насока и туйто.Какво толкова,случва се.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

МАйка ти,не ти ли е казала,Че тампона се му6и само си изгубила девствеността си... така е 6том първо действате после мислите...
    предида направи6 не6то което не разбира6,питай ил потърси в нета...
    Голям размер на картинката! /machoka/

Ami obesni mu znam li na momchetata edva li im puka dali razkasvat edna cipa ili prosto iskat da znaqt che te sa parvite
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))

Цитирай Първоначално написано от aragornslove
    МАйка ти,не ти ли е казала,Че тампона се му6и само си изгубила девствеността си... така е 6том първо действате после мислите...
    Абе ти зле ли си ......има такива тампони,които са за девствени момичета. Точно поради тази причина са малки и със специално покритие за да влезнат по-лесно. Преди да знаеш не пускай такива коментари.

По темата ...вече много хора казаха,че си девствена докато не спиш с момче. А на гаджето си нз какво трябва да му обясняваш. Като почнете да го правите ще разбере,че си девствена най-малкото,защото ще си много тясна

Говори с него и му обясни какво се е случило.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Ако тръгнете да правите секс просто му кажи да е по-внимателен,защото ти е за пръв път.Това,че си се отворила с тампон,не значи,че вече не си девствена.
    П.С. може въобще да не му споменаваш за случката с тампона.Има различни момичета-едни ги боли и има кръв,при други пък няма нищо подобно.Ти най-вероятно ще си от вторите,така че по-добре за теб
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naked in the wind
    по-добре за теб
    +1

Град
    At home...
    Еми и аз без да искам се разпечатах с тампон, щото размера хич не беше малък, ама обясних с думи на гаджето си и той схвана основната идея...Как по друг начин можеш да го обясниш това, освен направо и с думи...

БЕ НЕА ДА МУ КАЗВАШ!

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от влюбена_
    БЕ НЕА ДА МУ КАЗВАШ!
    Офф абе я си представи, че ходиш с някое момче и си девстена(уж), а той се кефи, че ще ти е първия и изведнъж...Никакви признаци, че това е истина. Как си мислиш, че ще се почувства той и ако ти държиш на него няма ли да му обясниш какво е станало ?!

Guest

Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Цитирай Първоначално написано от aragornslove
    Абе ти зле ли си ......има такива тампони,които са за девствени момичета. Точно поради тази причина са малки и със специално покритие за да влезнат по-лесно. Преди да знаеш не пускай такива коментари.

По темата ...вече много хора казаха,че си девствена докато не спиш с момче. А на гаджето си нз какво трябва да му обясняваш. Като почнете да го правите ще разбере,че си девствена най-малкото,защото ще си много тясна

Явно не си на ясно че тясната вагина няма нищо общо с Химена. Тое си е индивидуално за всяка жена.
    По темата: Ти със сигорност не си успяла да разкъса ципата на 100%. почти е невъзможно. Така че той ще усети наистина че си девствена, а може и да не усети всичко зависи има ли опит с ДЕВСТВЕНИ. При всяка жена е различен химена. Ето ви малко инфо: wikipedia и прочети за химен

gleck
    Guest
    Абе най-добре обясни на гаджето ти.Там ще видиш до каква степен те обича.Ако те обича истински ще те разбере.Но ако не прав му път.

Кажи му истината ...

Град
    V mechtite si
    Кажи му че веднъж е трябвало да отидеш на плаж обаче ти е дошло и си решила да си сложиш тампон и без да искаш си си скъсала девствената ципа...мисля че ако мн държи на теб ще ти повярва
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    както си написала на заглавието....
    Да.И още нещо-ще изгубиш девствеността си едва когато почнеш да правиш секс!

Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    както си написала на заглавието....
    Да.И още нещо-ще изгубиш девствеността си едва когато почнеш да правиш секс!
    +1 колко пъти съм го казвала тва ама не верват
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Говори с него и му обясни какво се е случило.
    първо убедена ли си че ще спиш с него и ако да когато той те попита ти му кажи за случката с тампона а не му разказвай така между другото щото ше изглежда глупаво.
    nema

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си