.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Много е просто, казваш му го направо и няма от какво да те е страх
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da be vie go kazvate tei ama naistina kak da go obqsni na mom4eto
    Еми и аз без да искам се разпечатах с тампон, щото размера хич не беше малък, ама обясних с думи на гаджето си и той схвана основната идея...Как по друг начин можеш да го обясниш това, освен направо и с думи...
    EMO ALERT DIE IN SALT KKK , ne mi se 4ete kfo si pisal/o oba4e si shiban gei travestit ae zastrelqi se
    Bla Bla?
    #anti-tokio-hotel@unibg.org
    Lets Kill Bill !

Цитирай Първоначално написано от влюбена_
    БЕ НЕА ДА МУ КАЗВАШ!
    Офф абе я си представи, че ходиш с някое момче и си девстена(уж), а той се кефи, че ще ти е първия и изведнъж...Никакви признаци, че това е истина. Как си мислиш, че ще се почувства той и ако ти държиш на него няма ли да му обясниш какво е станало ?!
    ШИБАНО ЕМО ДА УМРЕШ НЕКАДЕ В НЕКОЯ КОФА БЕ ПЕЙКАР НЕДЪГАВ. АРЕ ХОДИ СИ РЕЖЕШ ВЕНИТЕ МАЙКА ТИ ДЕБА БОКЛУКА НЕЩАСТЕН. АЙ ЩА ЕБА В МИНДИЛА МИРИЗЛИВ.

OMG!!! I kak po-to4no 6te si izgubi6 devstvenostta s nqma i 5 santimetrov tampon?!

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Re: Загубих девствеността си с тампон. Как да му обясня?

Цитирай Първоначално написано от renito
    Moqt problem e sledniqt do skoro bqh devstvena i si izgubih devstvenost po dosta glupav na4in s tampon,a sega si hvanah gadje i nz kak da mu obqsna 4e ne sam spala s nikoi,a i malko me e strah

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума
    ...а тампонът е бил дебел колкото пенис и си го ръгала доста време?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    сигурна ли си че си изгубила девственосста си защото все пак, тампотините се използват по време на цикъл а тогава със сигурност знаеш че има кръвотечение данеби просто да е било от менструалната кръв? А ако си си ръгала тампона без да си в цикъл , кво искаше да постигнеш-оргазъм? Обясни му какво си направила и как се е получило, ще е малко сконфузно но предполагам че ще ти влезе в положението И само да обясня, че във всеки учебник дифиниция за девственност е цялост на химената-или не-разкъсана девствена ципа-затова се нарича още и девствена, такаче наистина е изгубила девствеността си но тялом, духом все още си едете
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Просто му кажи. Ако те обича истински ще те разбере.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Moqt problem e sledniqt do skoro bqh devstvena i si izgubih devstvenost po dosta glupav na4in s tampon,a sega si hvanah gadje i nz kak da mu obqsna 4e ne sam spala s nikoi,a i malko me e strah

Moderated by krem4et0
    omg.. az su6to ne sum destvena a ne sum praila sex.. gadjeto mi spuka cipata s prusti... mn umno nali? pff.... prosto mu kaji.. az ne mislq 4e ima ne6to tolkoz stra6no,az za moq slu4ai kazvam na seki.. i nikoi ni6to ne mi kazva.. ili puk ne kazvam na nikoi... kfo gi gree tqh?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами говори с него, кажи му истината и дано те разбере

Град
    Враца city

Re: ! daite mi savet

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Девствена си докато не правиш секс,неможе да каеш,че първия път ти е бил с тампона
    Именно

Град
    в мечтите ти
    Девствена си до момента в който спиш с момче.Тампоните не отнемат девствеността.А и девстената ципа има отвори все пак през които изтича кръвта по време на мензис.Тампонът влиза там.Той не е с размерите на пенис за да разкъса ципата.
    ПС.Образовайте се малко преди да почнете да си правите планове за секс и да пишете глупости из форума!!!!!
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

схемата
    Guest

Moderated by krem4et0
    чувал съм кви ли не случаи: с кренвирш,с химикал,с дистанционно ( но е съмнително), и с пръст, банан,..................... но ти момиче разцепи мрака ............................ няма кво да добави човек....
    за всичко тряа човек да има няква сръчност ама ти..................
    и едно лафче
    ДИНЯТА СЕ ПОЗНАВА ПОД КОРАТА, А ЖЕНАТА ПОД ПОЛАТА!!!

Guest
    ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ-ТАМПОН МОЖЕ ДА СКЪСА ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА!СЕГА ПО ТЕМАТА-СПОРЕД МЕН НЯМА НУЖДА ДА МУ КАЗВАШ,ТАКА ПОНЕ ПРИ ПЪРВИЯ ТИ ИСТИНСКИ СЕКС ШЕ Е ПО КОМФОРТНО И НА 2МАТА

Guest
    ти пък да не мислиш,че на него му пука особено за тва,че няма да ти разкъса химена...пък и да не би да предпочиташ докато се ебеш с него да кървиш и да те боли?
    1.както вече казаха-докато не ти го вкара някое момче си девствена
    2.той ще разбере,че не си била девствена,защото ще си му тясна
    3.ще разбере и по държанието ти

Няма НИКАКЪВ смисъл в това да му разказваш какво се е случило с тампона,освен ако не те попита.
    Просто му кажи,че си девствена(ако той не знае)и го помоли да бъде по-внимателен.

Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Цитирай Първоначално написано от aragornslove
    МАйка ти,не ти ли е казала,Че тампона се му6и само си изгубила девствеността си... така е 6том първо действате после мислите...
    предида направи6 не6то което не разбира6,питай ил потърси в нета...
    Абе ти зле ли си ......има такива тампони,които са за девствени момичета. Точно поради тази причина са малки и със специално покритие за да влезнат по-лесно. Преди да знаеш не пускай такива коментари.

По темата ...вече много хора казаха,че си девствена докато не спиш с момче. А на гаджето си нз какво трябва да му обясняваш. Като почнете да го правите ще разбере,че си девствена най-малкото,защото ще си много тясна

Явно не си на ясно че тясната вагина няма нищо общо с Химена. Тое си е индивидуално за всяка жена.
    По темата: Ти със сигорност не си успяла да разкъса ципата на 100%. почти е невъзможно. Така че той ще усети наистина че си девствена, а може и да не усети всичко зависи има ли опит с ДЕВСТВЕНИ. При всяка жена е различен химена. Ето ви малко инфо: wikipedia и прочети за химен
    nemoje6 da si skasa6 cipata izcqlo s tampon

Guest
    абе ти си много тъпо парче бе,оставаш девствена докато не правиш секс.ако щеш си заври ананас и пак ще си девствена докато не ти влезне някой чеп.

Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Девствена си докато не правиш секс,неможе да каеш,че първия път ти е бил с тампона
    to s tampon e po-qko ne znae6 li.Kogat svar6i ne iska da ti se prazni v ustata i posle da gleda ma4
    [-o< [-o< [-o< [-o< ок
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Guest
    Цитирай Първоначално написано от влюбена_
    БЕ НЕА ДА МУ КАЗВАШ!
    Офф абе я си представи, че ходиш с някое момче и си девстена(уж), а той се кефи, че ще ти е първия и изведнъж...Никакви признаци, че това е истина. Как си мислиш, че ще се почувства той и ако ти държиш на него няма ли да му обясниш какво е станало ?!

ЕЙ...КОПЕЛЕНЦЕ...
    МИ ТОЙ АКО Я ОБИЧА,ЩЕ И ПОВЯРВА И ЩЕ И СЕ ДОВЕРИ!

И аз ходя с момче и всъщност правихме секс,и аз БЯХ девствена и нямаше кръв първич ми път...той си помисли че го мамя и ми го каза след няколко дена...
    И аз му обясних,че просто е нямало кръв!
    Той ме разбра,ако искаш ела да го попиташ!!!

Guest

Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    МАйка ти,не ти ли е казала,Че тампона се му6и само си изгубила девствеността си... така е 6том първо действате после мислите...
    Абе ти зле ли си ......има такива тампони,които са за девствени момичета. Точно поради тази причина са малки и със специално покритие за да влезнат по-лесно. Преди да знаеш не пускай такива коментари.

По темата ...вече много хора казаха,че си девствена докато не спиш с момче. А на гаджето си нз какво трябва да му обясняваш. Като почнете да го правите ще разбере,че си девствена най-малкото,защото ще си много тясна

Явно не си на ясно че тясната вагина няма нищо общо с Химена. Тое си е индивидуално за всяка жена.
    По темата: Ти със сигорност не си успяла да разкъса ципата на 100%. почти е невъзможно. Така че той ще усети наистина че си девствена, а може и да не усети всичко зависи има ли опит с ДЕВСТВЕНИ. При всяка жена е различен химена. Ето ви малко инфо: wikipedia и прочети за химен

АВЕ ТЪПАНАРИ,ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА НЕ СЕ КЪСА С ТАМПОН УЕЕЕ...ее...поне от части...
    Само малко,онова тъничко като 4 цветен химикал и дълго 3.5см...не може да те наебе...ако искаш да му разправяш историята с тампона...недей,кажи му истината-че банана ебе по-добре!

схемата
    Guest

Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f

АВЕ ТЪПАНАРИ,ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА НЕ СЕ КЪСА С ТАМПОН УЕЕЕ...ее...поне от части...
    Само малко,онова тъничко като 4 цветен химикал и дълго 3.5см...не може да те наебе...ако искаш да му разправяш историята с тампона...недей,кажи му истината-че банана ебе по-добре!
    и все пак най-доброто за късане на въпросната ципа си остава един добре втърден к*р!

mi..... ko da se prai SUDBA

CrazyBearF
    Guest
    Ma kvo ti puka kato si se otvorila nema sramno y tva da pravi6 sex i ne mislq 4e momi4etata sa kurvi 6toto sa spali s pove4e ot 5 mom4eta prez joivota si?!!?!?!Majete sa kyrvite ne jeite be hora'! Ma kvo te pritesnqva kvo kat si se otvorila ne mu dalji6 obqsnenie!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си