- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Загубих девствеността си с тампон. Как да му обясня?
Много е просто, казваш му го направо и няма от какво да те е страх![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
EMO ALERT DIE IN SALT KKK , ne mi se 4ete kfo si pisal/o oba4e si shiban gei travestit ae zastrelqi seПървоначално написано от Wicked_Kid
Bla Bla?
#anti-tokio-hotel@unibg.org
Lets Kill Bill !
ШИБАНО ЕМО ДА УМРЕШ НЕКАДЕ В НЕКОЯ КОФА БЕ ПЕЙКАР НЕДЪГАВ. АРЕ ХОДИ СИ РЕЖЕШ ВЕНИТЕ МАЙКА ТИ ДЕБА БОКЛУКА НЕЩАСТЕН. АЙ ЩА ЕБА В МИНДИЛА МИРИЗЛИВ.Първоначално написано от Wicked_Kid
![]()
![]()
![]()
![]()
OMG!!!
![]()
I kak po-to4no 6te si izgubi6 devstvenostta s nqma i 5 santimetrov tampon?!
![]()
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
...а тампонът е бил дебел колкото пенис и си го ръгала доста време?Първоначално написано от renito
![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
сигурна ли си че си изгубила девственосста си защото все пак, тампотините се използват по време на цикъл а тогава със сигурност знаеш че има кръвотечениеданеби просто да е било от менструалната кръв? А ако си си ръгала тампона без да си в цикъл , кво искаше да постигнеш-оргазъм?
Обясни му какво си направила и как се е получило, ще е малко сконфузно но предполагам че ще ти влезе в положението
И само да обясня, че във всеки учебник дифиниция за девственност е цялост на химената-или не-разкъсана девствена ципа-затова се нарича още и девствена, такаче наистина е изгубила девствеността си но тялом, духом все още си едете
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Просто му кажи. Ако те обича истински ще те разбере.
omg.. az su6to ne sum destvena a ne sum praila sex.. gadjeto mi spuka cipata s prusti... mn umno nali? pff.... prosto mu kaji.. az ne mislq 4e ima ne6to tolkoz stra6no,az za moq slu4ai kazvam na seki.. i nikoi ni6to ne mi kazva.. ili puk ne kazvam na nikoi... kfo gi gree tqh?Първоначално написано от renito
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами говори с него, кажи му истината и дано те разбере![]()
ИменноПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Девствена си до момента в който спиш с момче.Тампоните не отнемат девствеността.А и девстената ципа има отвори все пак през които изтича кръвта по време на мензис.Тампонът влиза там.Той не е с размерите на пенис за да разкъса ципата.
ПС.Образовайте се малко преди да почнете да си правите планове за секс и да пишете глупости из форума!!!!!
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
чувал съм кви ли не случаи: с кренвирш,с химикал,с дистанционно ( но е съмнително), и с пръст, банан,..................... но ти момиче разцепи мрака ............................ няма кво да добави човек....Първоначално написано от renito
за всичко тряа човек да има няква сръчност ама ти..................
и едно лафче
ДИНЯТА СЕ ПОЗНАВА ПОД КОРАТА, А ЖЕНАТА ПОД ПОЛАТА!!!![]()
ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ-ТАМПОН МОЖЕ ДА СКЪСА ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА!СЕГА ПО ТЕМАТА-СПОРЕД МЕН НЯМА НУЖДА ДА МУ КАЗВАШ,ТАКА ПОНЕ ПРИ ПЪРВИЯ ТИ ИСТИНСКИ СЕКС ШЕ Е ПО КОМФОРТНО И НА 2МАТА![]()
ти пък да не мислиш,че на него му пука особено за тва,че няма да ти разкъса химена...пък и да не би да предпочиташ докато се ебеш с него да кървиш и да те боли?
1.както вече казаха-докато не ти го вкара някое момче си девствена
2.той ще разбере,че не си била девствена,защото ще си му тясна
3.ще разбере и по държанието ти
Няма НИКАКЪВ смисъл в това да му разказваш какво се е случило с тампона,освен ако не те попита.
Просто му кажи,че си девствена(ако той не знае)и го помоли да бъде по-внимателен.
nemoje6 da si skasa6 cipata izcqlo s tamponПървоначално написано от Анонимко
![]()
абе ти си много тъпо парче бе,оставаш девствена докато не правиш секс.ако щеш си заври ананас и пак ще си девствена докато не ти влезне някой чеп.
[-o< [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от bloodranger
ок
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Първоначално написано от Wicked_Kid
ЕЙ...КОПЕЛЕНЦЕ...
МИ ТОЙ АКО Я ОБИЧА,ЩЕ И ПОВЯРВА И ЩЕ И СЕ ДОВЕРИ!
И аз ходя с момче и всъщност правихме секс,и аз БЯХ девствена и нямаше кръв първич ми път...той си помисли че го мамя и ми го каза след няколко дена...
И аз му обясних,че просто е нямало кръв!
Той ме разбра,ако искаш ела да го попиташ!!!
Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
АВЕ ТЪПАНАРИ,ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА НЕ СЕ КЪСА С ТАМПОН УЕЕЕ...ее...поне от части...
Само малко,онова тъничко като 4 цветен химикал и дълго 3.5см...не може да те наебе...ако искаш да му разправяш историята с тампона...недей,кажи му истината-че банана ебе по-добре!
и все пак най-доброто за късане на въпросната ципа си остава един добре втърден к*р!Първоначално написано от Анонимко
mi..... ko da se prai SUDBA
Ma kvo ti puka kato si se otvorila nema sramno y tva da pravi6 sex i ne mislq 4e momi4etata sa kurvi 6toto sa spali s pove4e ot 5 mom4eta prez joivota si?!!?!?!Majete sa kyrvite ne jeite be hora'! Ma kvo te pritesnqva kvo kat si se otvorila ne mu dalji6 obqsnenie!