.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Guest
    Az li4no ne sam bila jertva na nasilie.

неа каам
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Само едно мога да кажа и да потвърдя онова с кокошката и яйцето!
    Веднъж един мъж нарани ли те,той няма да спре!
    Колкото и да разговаряте нищо няма да се оправи и ще те насилва!
    Ако не предприемеш нещо,от сега си формирай темата:
    "Възможно ли е да съм бременна?"
    > Аз не бих му дала втори шанс >
    ДОРИ И 10 ГОДИНИ ДА ИМАМЕ ВРЪЗКА!
    ПОМИСЛИ СИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС!МОЛЯ ТЕ,НЕ ГО ОСТАВЯЙ БЕЗНАКАЗАН!
    >

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Град
    Някаде по Дунав
    На подобно насилие...не не съм.Иначе съм била жертва на сексуално насилие[/i]
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Супер фен Аватара на FelisDirus
    имам опит за изнасилване
    но беше отдавна и успях да избягам.. не ми се говори
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    Пловдив
    Какъв болен мозък трябва да си за да изнасилиш някого ,това не мога да го разбера.Вече човек има възможност да получи секс срещу 20лв защо му е да си играе с дявола

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Conrad
    Какъв болен мозък трябва да си за да изнасилиш някого ,това не мога да го разбера.Вече човек има възможност да получи секс срещу 20лв защо му е да си играе с дявола
    И свирка за 7 лв...

Най-много ме е страх от изнасилване, не от кражба, убийство или нещо друго.. А изнасилване. Вечер се прибирам преди стъмване, точно защото много ме е страх..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Към авторката ... следващия път освен че ще те изнасили ами и ще те пребие ... помисли добре кое обичаш повече себе си или него

Гост2
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Инак в момента приятеля ми чат-пат ми посяга, но и двамата сме зле с нервите и много му се качвам на главата, та не бих го нарекла насилие.
    Просто аз съм някакво диване, което не може да се контролира Та, когато се налага изяждам малко бой, провокиран от обичта и загрижеността му към мен. Зная, че не е нормално :Р
    Щом приятелят ти те кара да имаш такова мнение за себе си по-добре го напусни! Може и да си се щегувала ама звучи много тъпо.

Към авторката. Какво питаш, ако нештата са както ги казваш, няма какво да се чудиш напускаш го. Може да говорите преди това, но той не ти ли се извини(разбирай да ти падне в краката и да се моли, и да реве да му простиш, и че няма да се повтри, и то всичко направено искрено,спонтанно няма какво да се замисляш).

Не разбирам как може да търпите да ви насилват и дори изнасилват. Това е абсолютно престъпление.

Между другото съм момче и искам да попитам от любопитство момичетата, които вече споменаха, че са били изнасилени или е било опитано какво се е случило с момчетата\мъжете после. Останах с впечатлението, че им се е разминало(не е правилно). И аз съм имал(още май имам) намерения да изнасиля едно момиче. Не съм опитал и не вярмам, че ще опитам, но знае ли се. Понякога, когато се изнервя...не не мога да кажа нещо със сигурност за бъдещето. Просто това е най-силният начин да нараниш едно момиче, по-ефективно от това да я набиеш.

Сега ще ти разкажа една история! Дано да не четеш през ред.

Една моя приятелка.. ходи с приятеля си година и половина.
    Забременява... мести се в тях. Един път поискала нещо от него до кат била в 4 месец и той взел за нищо да я нарежда и я блъснал и тя се ударила в ръба на леглото... Започнали някакви болки.
    Баща й през това време идвал да направи гости.
    Видял дъщеря си в такова състояние и я грабнал да си вървят.
    Само, че тя толкова много го обичала, че на третия ден се върнала при него.
    След повече от две години.. дъщеря и направи преди няколко месеца 2 години, тя не обича тоя човек, защото той й изневерява (дори и разказва за подвизите си), но той е голямото лайно... което и посяга когато му е кеф.
    Тя се опита да се разведе с него, но нищо не става, защото иначе, ще остане беЗ детето си. Всичко става ас пари, а когато ги нямаш е лошо.

Сега тя съжелява, че тогава не е събрала смелост да си роди детето и да не иска от тоя човек нито името му нито "закрилата му"...

Значи.. ти можеш да се върнеш при него, но повтори ли се, не се заравяй в тая дупка. Там ще ти мине живота, ще кажеш че.
    Не си му длъжна! Аййй... да се спасяват такива царвули.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Не съм имала подобна случка и се надявам да нямам ,но според мен колкото и силни чувства да изпитваш към това момче и да те е страх да останеш сама и да захвърлиш толкова спомени / все пак 2 години наистина не е малко / ,но смятам ,че никой не е длъжен да търпи турмоз Поне твоя приятел не ти ли се извини след това? Според мен щом не го е направил ,личи си колко държи на теб...сама си прави изводи ,но според мен край на връзката може да е много прибързано ,но ако не си поговорите по тази тема ,определено нещата не могат да останат така?!
    Izvini mi se mnogokratno,za6otot imahme mn seriozen razgovor!Toi postoqnno povtarq6e "izvinqvai,neznam kakvo mi stana,ne6to poludqh izvedna6,mn sajalqvam i tn."

Цитирай Първоначално написано от nejna_droga1
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    да, като малка-опит за изнасилване от ученик от по-голям клас.

mmm da i pri mene be6e taka samo deto uspe6no
    i edva li 6te go zabravq
    Razkaji ni

Цитирай Първоначално написано от изгонена__от__рая
    На подобно насилие...не не съм.Иначе съм била жертва на сексуално насилие[/i]
    A tva koetop se slu4i spored teb kakvo e ???Ne e li seksualno nasilie?!?

Ami sega 6te vi kaja moeto stanovi6te po vaprosa za6to go e napravil(poneje nqkoi mi zadade tozi vapros "za6to misli6 4e go e napravil" no ne pomnq koi!

Spored men ima dve pri4ini za tova koeto napravi:

1. MOjebi kakto kaza nqkoi naisitna mu e omraznalo da mu otkazvam,za6otto za 2 godini se se e slu4valo nqkolko pati da mu kazvam 4e sega nemoga ili neiskam.

2.Toi poprincip obi4a da mu se pravq na nedostapna,obi4a da me vrazva s beleznici za legloto i predvaritelno primerno mi kazva da se pravq 4e ne mi e priqtno,da go blaskam da go rritam da go butam da go hapq samo i samo da go raskaram ot men,abe v ob6ti linii da se pravq 4e ne mi e priqtno za6otto tva go vazbujda,nemoga da otreka 4e mi e priqtno da mu dostavqm udovolstvie i sme se razbrali kato kaja edna specialna replika zna4i ve4e po4va da mi stava protivno ili nepriqtno i toi spira,otvrazva me i ve4e pravim tova koeto az iskam!Mojebi ozi den kato mu kazah 4e mi e lo6o toi e re6il 4e iskam da si poigraem!

"ГОСТ2"
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeKvA nIkVa
    2.Toi poprincip obi4a da mu se pravq na nedostapna,obi4a da me sabli4a i da me vrazva s beleznici za legloto i predvaritelno primerno mi kazva da se pravq 4e ne mi e priqtno,da go blaskam da go rritam da go butam da go hapq samo i samo da go raskaram ot men,abe v ob6ti linii da se pravq 4e ne mi e priqtno za6otto tva go vazbujda,nemoga da otreka 4e mi e priqtno da mu dostavqm udovolstvie i sme se razbrali kato kaja edna specialna replika zna4i ve4e po4va da mi stava protivno ili nepriqtno i toi spira,otvrazva me i ve4e pravim tova koeto az iskam!Mojebi ozi den kato mu kazah 4e mi e lo6o toi e re6il 4e iskam da si poigraem!
    Това вече е друго нещо. Във всеки случай повтори ли се...ти си знаеш, казал съм го вече.

Между другото съм момче и искам да попитам от любопитство момичетата, които вече споменаха, че са били изнасилени или е било опитано какво се е случило с момчетата\мъжете после? Останах с впечатлението, че им се е разминало
    Ако си спомняте това моля отговорете

аз добре внимавам с кого се запознавам в каква компания се намирам,с кого излизам с кого си чатя...не давам данни. и ако все пак някой някога се опита да ме насили кълна се ще му скъсам топките и ще разрежа пениса му по средата на две!

Цитирай Първоначално написано от NeKvA nIkVa
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    да, като малка-опит за изнасилване от ученик от по-голям клас.

mmm da i pri mene be6e taka samo deto uspe6no
    i edva li 6te go zabravq
    Razkaji ni

izob6to ne mi se govori za tova sorry ama prosto ne iskam da si spomnqm onazi no6t
    ..КуХнЯтА...нОжА...бАнЯтА ...вЕнИтЕ...кРаЙ нА пРоБлЕмИтЕ..кРеЩи..ПлАчИ. .рЕжИ...уМрИ!........... ПрИпАдЪк... КрЪвНоТо ПаДа... СъСиРвАнЕ... бЛиЗкИтЕ.... бОлНиЦа...ПрЕлИвАнЕ...аНеМиЯ ... пСиХиАтРи... НоВи ПрОбЛеМи...

"Гост2"
    Guest
    izob6to ne mi se govori za tova sorry ama prosto ne iskam da si spomnqm onazi no6t
    Аз не питам за случката. Питам за момчето какво му се еслучило после. Разминало ли се е за него? Хванаха ли го? Съдиха ли го? Не го ли преби някой приятел поне или си го запазихте за себе си?

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    аз добре внимавам с кого се запознавам в каква компания се намирам,с кого излизам с кого си чатя...не давам данни. и ако все пак някой някога се опита да ме насили кълна се ще му скъсам топките и ще разрежа пениса му по средата на две!
    Вие момичетата се се взимате, че сте много силни . Сигурна ли си, че ще можеш? Иначе нищо не пречи той да е от твойта компания и да ти е много близак човек или приятел. Даже е така в повечето случаи, защото се заблуждавате, че можете да преценявате хората. Защо си мислите, че на изнасилвачите им е изписано по личето, че им личи или, че той самият знае, че някога ще го направи. Мислите, че те все са всихопати на 30+ години, че почти винаги са цигани, непознати или хора, за които знаете, че ви мразят. Дори и човека да си знае, че е насилник\изнасилвач, в повечето случаи добре могат да го скрият. Не казвам да подозира всеки и всичко, и да ви е страх, просто казвам, че се заблуждавате.

Цитирай Първоначално написано от Гост2
    Аз не питам за случката. Питам за момчето какво му се еслучило после. Разминало ли се е за него? Хванаха ли го? Съдиха ли го? Не го ли преби някой приятел поне или си го запазихте за себе си?

emi kfo da ti kaja razmina mu se
    ..КуХнЯтА...нОжА...бАнЯтА ...вЕнИтЕ...кРаЙ нА пРоБлЕмИтЕ..кРеЩи..ПлАчИ. .рЕжИ...уМрИ!........... ПрИпАдЪк... КрЪвНоТо ПаДа... СъСиРвАнЕ... бЛиЗкИтЕ.... бОлНиЦа...ПрЕлИвАнЕ...аНеМиЯ ... пСиХиАтРи... НоВи ПрОбЛеМи...

не съм.и не го пожелавам на никой
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

"Гост2"
    Guest
    Аз не питам за случката. Питам за момчето, какво му се е случило после? Разминало ли се е за него? Хванаха ли го? Съдиха ли го? Не го ли преби някой приятел поне или си го запазихте за себе си?

Не те виня. Повечето момичета крият за случката. Иначе някой поне знае ли(освен копелдакът). Той на колко беше и ти на колко си била?

uha
    Guest
    meni nesa ma 4ukali qko ma az mnogo 4ukam kote6ki dupenca i e qko bate qko uhaaaaaaaaaaaaaa

Аз не питам за случката. Питам за момчето, какво му се е случило после? Разминало ли се е за него? Хванаха ли го? Съдиха ли го? Не го ли преби някой приятел поне или си го запазихте за себе си?

Не те виня. Повечето момичета крият за случката. Иначе някой поне знае ли(освен копелдакът). Той на колко беше и ти на колко си била?
    mi az na 14 toi na po4ti 18

Guest
    bil sym goqlma jertva na seksualno nasilie.. edno 50% ot mackite s koito sym iskal da pravq seks sa mi otkazvali...

Е,значи няма какво да се притесняваш.Бившето ми гадже също имаше такива фетиши да "изнасилва".Разбира се не го правеше наистина,но доста се пробуждаше господар в същността му.Стига да ти харесва,не виждам проблем.
    Bring the violence

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си