.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    da onq den me iznasili zlatnata mi ribka

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    не съм.и не го пожелавам на никой
    аз също...
    sam te pital ?
    Bla Bla?
    #anti-tokio-hotel@unibg.org
    Lets Kill Bill !

"Гост2"
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nejna_droga1
    mi az na 14 toi na po4ti 18
    Тези боклуци се с 3-4 години по-малки. Сега на колко си? Мислиш ли, че ако беше на неговите години пак можеше да се случи или го е направил заради възрастта? Да не ти е бил познат\приятел, както предполагам? Благодаря, че отговори! Хубаво е, че можеш да говориш за това.

Цитирай Първоначално написано от Gaara
    sam te pital ?
    Тва Гаара, чувам от някаква друга тема, че е нещо\някойси от ЮГИО?
    Ти сигурно нямаш 11 години.

Цитирай Първоначално написано от Гост2
    Тези боклуци се с 3-4 години по-малки. Сега на колко си? Мислиш ли, че ако беше на неговите години пак можеше да се случи или го е направил заради възрастта? Да не ти е бил познат\приятел, както предполагам? Благодаря, че отговори! Хубаво е, че можеш да говориш за това.

mi skoro navur6ix 17 ne mislq 4e go e napravil zaradi vazrasta.
    da poznavax go no samo po ime za6toto be6e priqtel na brat mi.
    i da moje bi 6te6e da se slu4i ako togava bqx na negovata vuzrast
    daje ne moje bi ami sus sigurnost 6te6e da se slu4i
    ..КуХнЯтА...нОжА...бАнЯтА ...вЕнИтЕ...кРаЙ нА пРоБлЕмИтЕ..кРеЩи..ПлАчИ. .рЕжИ...уМрИ!........... ПрИпАдЪк... КрЪвНоТо ПаДа... СъСиРвАнЕ... бЛиЗкИтЕ.... бОлНиЦа...ПрЕлИвАнЕ...аНеМиЯ ... пСиХиАтРи... НоВи ПрОбЛеМи...

Ю Ги Йо е баща ти бе миндил скапан. тва е герой от наруто ама ти явно си толко смотан да следиш форума, че даже не знаеш и кво е тва

sam te pital ?
    lol ? wrong ot naruto e a osven tova Gaara e drevnokitaiski bog... abe dulga istoriq nqma q zacepi6 brainless looser

sam te pital ?
    lol ? wrong ot naruto e a osven tova Gaara e drevnokitaiski bog... abe dulga istoriq nqma q zacepi6 brainless looser

ko
    Guest
    da,nepriqtno e no razli4nite hora go prejivqvat po razli4en na4in.a i obstoqtelstvata sa mn vajni.dr e ako va4e si pravila sex mnogokratno t.e. ne si devstvena,i savsem dr ako SI.na men li4no mi se slu4i kato ve4e otdavna ne bqh i 4estno kazano mn se radvam za6toto se se6tam samo ako ne6to stane na vapros. na 1 fr 2 pati i se slu4i i to 2qt pat be6e...ot dosta star i protiven 4ovek,no i tq po4ti ne si go spomnq toq slu4ai za6toto kolkoto pove4e sajalqva6 i po4va6 i da se samoobvinqva6/vapreki 4e nqma6 nikakva vina/tolkova pove4e zatuva6 v gadnoto minalo

Guest
    Голяма вина има полицията, че в днешно време човек не може да и се довери, че даже го е страх от нея. А другото е, че рядко си върщи работата. Иначе в България, според мен, няма адекватна защита на свидетели и потърпевши. Наистана е важно дали си била девствена или не, както написа"ко". Предполадам, че си била, защото си била на 14, но на тази възраст и да не си била девствена пак е супер стресиращо.

Цитирай Първоначално написано от ПустаГара
    Чакай, Професоре. Ако ти дам PhotoShop и стотина видео уроци ще зацепиш ли как да си смалиш аватара? Няма, съмнявам се. Детенцето влезнало в Wikipedia да прочете за любимото си рисувано филмче и прочело под графа Trivial, че Гаара бил и древнокитайски бог
    Нали си "умен", ще ти дам бонбонче ако научкаш как да превключиш на кирилица. Лолитко, не ми пиши лол да не ти дам един наруто отзад.
    Бягай на централна гаара.

Цитирай Първоначално написано от ОнФирето
    Ю Ги Йо е баща ти бе миндил скапан. тва е герой от наруто ама ти явно си толко смотан да следиш форума, че даже не знаеш и кво е тва
    Kidy Attack! Дечица, гледайте Волтрон, това беше хубаво едно врене. Бяха хубави и манга аниметата ама сега вкараха тези шматки с мечове, които не могат да вдигнат. Знаете ли че, теен годините са от 13 нагоре? Наиграйте се на нинджи и после като ги навършите се върнете тук.

Град
    София
    Имал съм подобни проблеми, но не се е стигало до крайности.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

не съм била жертва на сексуално насилие, но доста момчета са ме удряли.Приятеля ми никога не ми е посягал, но направи ли го до там ще е...Била съм свидетелка как гаджето на най-добрата ми фр. я удря, на всичкото отгоре и аз изядох 1-2 шамара.Той я обича супер много и я ревнува безумно и има случаи, в които пощурява и е готов да убие някой, присъствала съм на такива сцени и тръпки ме побиват като се сетя. Тъпото е че не се е случвало веднъж, посегне ли ти 1 ще има и 2ри, 3ти и т.н.

Фен
    Град
    Интернационалист
    Нямам такъв късмет аз

За изнасилвачите - куршум в главата

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Не, за щастие.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Не и се надявам и за в бъдеще да е така

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    не съм била жертва на сексуално насилие, но доста момчета са ме удряли.Приятеля ми никога не ми е посягал, но направи ли го до там ще е...Била съм свидетелка как гаджето на най-добрата ми фр. я удря, на всичкото отгоре и аз изядох 1-2 шамара.Той я обича супер много и я ревнува безумно и има случаи, в които пощурява и е готов да убие някой, присъствала съм на такива сцени и тръпки ме побиват като се сетя. Тъпото е че не се е случвало веднъж, посегне ли ти 1 ще има и 2ри, 3ти и т.н.
    Гаджето на приятелката ти е 3-4 години по-голям от нея нали?

Guest
    toq ne6astnik ako go hvana 6a mu navra revnosta tam deto slunce ne ogravq.. basi sme6nite pedal4eta, ne moe razbera kak gi tyrpite.. da obi4a6 ozna4ava da proqvqva6 razbirane, sdurjanost i t.n., revnosta nqma mqsto pri obi4ta..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Голяма вина има полицията, че в днешно време човек не може да и се довери, че даже го е страх от нея. А другото е, че рядко си върщи работата. Иначе в България, според мен, няма адекватна защита на свидетели и потърпевши. Наистана е важно дали си била девствена или не, както написа"ко". Предполадам, че си била, защото си била на 14, но на тази възраст и да не си била девствена пак е супер стресиращо.

mmm da ti kaja 4esno az ne sam kazvala na policiqta
    za tova znae samo brat mi i nai dobrata mi priqtelka
    i da bqx devstvena
    ..КуХнЯтА...нОжА...бАнЯтА ...вЕнИтЕ...кРаЙ нА пРоБлЕмИтЕ..кРеЩи..ПлАчИ. .рЕжИ...уМрИ!........... ПрИпАдЪк... КрЪвНоТо ПаДа... СъСиРвАнЕ... бЛиЗкИтЕ.... бОлНиЦа...ПрЕлИвАнЕ...аНеМиЯ ... пСиХиАтРи... НоВи ПрОбЛеМи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си