- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След една дълга връзка
Еми аз само ти казвам, че може. И т'ва, че половината бракове завършвали с развод си зависи само от човека, има и хора които наистина се обичат и любовта им к'вото и да си говорим си остава... и ако обичаш не ми викай "дете".Първоначално написано от Phoenixheart
~!1912!~
=D> Радвам се.Първоначално написано от krem4et0
~!1912!~
Точно така.Първоначално написано от krem4et0
![]()
~!1912!~
like the wind, не го използвам, добре ми е с него, просто не съм лудо влюбена, което си е чисто внушение и за което съжалявам, че преди съм го правела.
Жалко е наистина как след една дълга връзка и последвалото разочарование ние все повече губим вярата си в чувството наречено любов..И нормално - като се опариш 1-2 пъти и някакси гледаш да страниш именно от това..Какъв е смисъла обаче..Човек дава всичко (ама наистина всичко) от себе си 1 път и на 1 човек..След което никога не е същия..Усещането е адски странно - неможеш да се отпуснеш, създаваш си илюзии че лъжеш човека, с който си в момента примерно..и най-нелепото - нещо все ти липсва..Въпросът е какво и кой може да ти го възстанови...Много ми хареса фразата - Любовта е като песен да пееш, но няма песен без край..И наистина е така..Е, изключенията са много малко..и все пак е по-добре да имаш някаква нагласа за най-лошото отколкото да слушаш човекът до теб който ти се кълне във вечна вярност и незная още какво, а в друг момент да прави именно обратното (тва от личен опит го знам..от празните приказки и обещания боли много)..Т.че не е лошо всички да се замислят какво дават във връзката си и дали след време няма да съжаляват за даденото...и дали не би било по-добре да запазиш 1% от себе си, но да го дадеш на друг за да не си тотално изчерпан и никога повече да не изпиташ чувството в пълната му сила..Хей..няма нищо по-хубаво от дългите връзки, но всичко тече, всичко се променя - хората, ситуациите, чувствата, мечтите..И накрая всичко опира до времето - все пак то лекува всякакви рани...
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
По принцип си права, наистина след дълга и истинска връзка нищо не е същото ..
Но ти едва ли не ни казваш, когато обичаме човека до себе си да го зарежем след половин-една година, за да не се случи така, че да скъсаме и да ни боли..
Е, извинявай, ама кой нормален човек би сторил това?
Аз лично не мога да скъсам гаджето си, за да се застраховам, че няма да ме боли повече след време...
Наистина е кофти, но това не значи, че трябва да сменяме редовно гаджетата си, за да не се влюбваме в тях и по този начин да избегнем болката![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Никой не казва да не задълбаваме. Просто да запазим 1% от мислите, от чувствата и от времето си за други хора, а най-добре за себе си. да не сме напълно обсебени от връзката, за да може да продължим, когато паднем!