- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moже ли да съм забременяла?
zna4i s gadjeto mi go pravihme i toi sar6i sled smqnata na prezervativa sloji drug nali no se pritsnqvam moje li tai kato pri svalqne pipna stariqt i posle pri slagane i noviqt da se e predala semenna te4nost i da e stanalo ne6to .pls pi6ete dori i tova da sa gluposti tai kato sa minali 48 4asa i iskam da znam dali da vzimam hap4eta tai kato sam dosta pritesnena.....
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Еми земи си напраи тест и ще разбереш, но според мен има малка вероятност...
Mislq, che ne si bremenna
+1Първоначално написано от beb4ityy
e kak 6te si bremenna kato e svur6il vutre vuv preservativa!posle kato go e mahnal spermata ostava vutre v prezervativa,toi ne q pipa s rucei posle si e slojil nov..prosto nqma kak da se ozovala sperma vurhu noviq osven ako ne e izsipal stariq vurhu nego
![]()
Надали си бременна..А за тест е рано
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Що за хигиена е това ??? Ами аз се съмнявам нещо да е станало. Ако е влязъл в контакт със семенната течност, след това може да е пренесъл една част на другия презерватив, но се съмнявам да е станало нещо, а и сперматозоидите не живеят дълго в кислородна среда.![]()
и аз мисля,че няма шанс да си забременяла![]()
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Естествено че си няма начин да не си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си взимай хапчета без да има основателна причина, както в случая. Ще ти разбутат цикъла и няма да ти се оправи месеци напред. Ако се забременяваше толкова лесно, досега всички да сме си народили една камара децаАко толкова се притесняваш си вземи един тест след една седмица.
Честито, бременна си!!! Ще имате кученца!!!
По темата: Ако е свършил в презерватива и последният не е скъсан, няма от какво да се притесняваш
Заченала си вече и е много вероятно да си бременна, отивай да сиправиш тест ! По-сигурно от колкото да ни питаш тука виртуално да се самоуспокояваш !
Аве да ти кажа най-добре вземи си направи тест.А пак и те хапчетата се пият преди да си забременяла.Така,че няма файда от тях.
Ти тест за бременност знаеш ли кога може да си направи жената ??? Проучи нещата и тогава пиши. Друго,хапчетата,за които говори момичето се казват КОНТРАЦЕПТИВИ,а не ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ както си мислиш ти !!Първоначално написано от Jikata
По темата....присъединявам се към вси1чки,които ти казаха,че опастност нямаНе пий хапчета,няма смисъл
![]()
KAK 6TE SI BREMENNA KATO SI SE BUTNALA!?!?!Първоначално написано от Анонимко
TE NEMOGAT DA TI VLQZAT VUV VLAGALI6TETO...(spermatozoidite iam predvid)
NE PRAVETE GLUPAVI TEMI,A SE PAZETE PODQVOLITE!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Не се вманячавай, нищо ти няма. То деца, ако се правеха така лесно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!