- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мислите за dance club AMORE???
kajete mnenieto si ;]
ПОРЕДНИЯТ СЕЛСКИ КЛУБ
lelelelel ujassss e ve4e tam.samo gleda6 nekvi drebosuci na po 11-12 god s cigarata i piqni ujas tctctcttc![]()
![]()
много мразим да минавам от там
та тва денс клуб ли още го водят? мислех че е сбирка на младите травестити и мангали..
Bla Bla?
#anti-tokio-hotel@unibg.org
Lets Kill Bill !
Мисля ето това-![]()
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
съществуването и посещаемостта на този клуб са показателни за културно-интелектуалното съзряване на младежите в София
=D> =D> =D>Първоначално написано от МУХАХАХА
Първоизточник на злото.Един от големииитее примери за деградацята на младежта.Гавра
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
хората се променят... особено в тая възраст. това, че ходят в Амор, вероятно се чукат в клозетите и т.н. не значи, че непременно ще останат някви боклуци. може и да се осъзнаят. и аз съм ходила веднъж там... в 7 клас.![]()
а тука понеже се е сабрало голямото хай-лайф общество... дай да коментираме другите колко са нисши.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
А какво е това?
=D> ама не е ли Amor?Първоначално написано от tuka6na
Като се замисля и ми се доповръштва!
Light The Universe
първия път като ходих ми хареса,оба4е после другите пъти беше тъпоо и миришеше на ганджа...не знаех,4е го водят dance club
Не би искал/а да знаеш какво мисля за Амор!!!![]()
Но пък съм съгласен че е супер лесно там да си намериш гадже..един френд дето е на 19 (на колкото съм и аз) ходи там като му притрябва мацка...което мисля че е яко тъпо!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.