- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос,спешно е,моля отговорете ми !!! :(
аз съм девствена, но гаджето ми свърши върху корема и се притеснявам да не се е стекло и да ми е влязло в...притеснявам се да не би да съм забременяла.моля ви дайте мнения [-o<
Бременна си!
що не го ли избърса или изми преди да стигне?
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Първоначално написано от Кирчо
Ааа, стига вече. Колко пъти да се обяснява, че дете не се прави така. Нищо ти няма.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не си бременна. Дева Мария е била единствена!
избърсах го,след това се измих само с вода......
пф значи не си ако толкова те е страх си вземи тест за бременност
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
Ама не се вкарвайте постоянно в някакви филмиСлед като си го избърсала, какъв е проблема?
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
ок,мерси за разбиранетоПървоначално написано от Phoenixheart
![]()
Aide stiga be ot 10 dena sam v toq forum i sam prochela pone 30 temi "Bremenna li sam?" Vie ako ne ste cheli pone na daskalo v chas po biologiq ne ste li vlizali???
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
100% shte imash 5 deca!!!!
MOLETE SE BRATQ I SESTRI
MOLETE SE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАхахахАХАХАХА![]()
![]()
![]()
Много си зле... Как според теб 6те забремеене6 като е свър6ил върху корема ти???Освен ако сперматозоидите му са мутирали и използват самолоети и совалки,може и да стигнат до космиЧеската ти вагинаИнаЧе няма как...
Голям размер на картинката! /machoka/
za 12345678098765432 pat,spermatozoidite umirat vav vazdu6na sreda za 2-3 sekundi edva li ti se e "steklo" tolkova barzo
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ne si bremennta!
ako li ne si sigurna0test za bramennost si vzemi!
ps:kakvo li var6at malkite deca dnes!?!offf
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
bremena si we pa4a prosta smotana![]()
![]()
Да, нея Господ я е застрелял в лицето и то се е стекло чак до долу и така...Първоначално написано от krem4et0
bez takviz obidi kam momi4eto!
ot de da znae!pita si to!
``malko uvajenie!``![]()
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
=D>
bremenna si
аман от глупави темииии![]()
![]()
не си бременна та ти си девствена
![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
mnogo qsno 4e ne si bremenna kakvi sa tezi gluposti!