- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко живеят сперматозоидите по бельото?
Здравейте!Искам да ви задам един въпрос върху който се замислям доста време.Знам че е малко глупавичък но ми е интересно дали някои знае колко време живеят сперматозоидите извън мъйките полови органи(в га6тите на някое момче или върху някоя тоалетна чиния).![]()
Ще съм ви много благодарна ако някой ми отговори.
Moderated by krem4et0
т.1 и т.7 от Правилата на форума!
хаХАхаХАХаааАахаАха за кво саа ти сперматозоиди по гащите ?![]()
![]()
![]()
![]()
умират почти веднага в кислородна среда, не може да се забременее ако имаш досег до изцапано със сперма бельо, тоалетна чиния, кранчета в банята, бъркане с пръст във влагалището след като момчето вече е свършило.![]()
bingo.Първоначално написано от swords1010
![]()
Не се забременява толкова лесно-не го ли разбрахте?!Какви са тези глупости?Сперматозоидите умират бързо в кислородна среда! Явно нямаш дори 14,тези неща се учат в 8 клас!
МОМИЧЕТА ,СТИГА С ТАЯ ПАРАНОЯ БАСИ... ЕДНО ДЕТЕ ,кво ТОЛКОВА..... КАТ СЕ ЛА6КАТЕ БЕЗ ДА МИСЛИТЕ.. СТИГА С ТИЯ ПРОСТИ ТЕМИ...
Голям размер на картинката! /machoka/
ako predi 1 mesec go znaeh tfa nqq6e se pritesnqqm tolkova ;] za 1dna tapa gre6kaПървоначално написано от swords1010
![]()
![]()
JiveI TaKa 4e KaTo uMreSh: GaRVanITe Da Gra4aT,KuRvITe KraV Da Hra4aT a qkITe PuTkI Za TeB Da Pla4aT!!!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Трябва с ядрена бомба да се трепят гадините мръсни!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
малееее ами те направо са си програмирани атентатори, преследващи неуморно яйцеклетката, то излиза че дори и на веждата да са разположени малък отряд от тях 200-300К бойни единици няма начин да не стигнат до бубата и тогава работата е ясна![]()
много кратко живеят-не могат да живеят във кислородна среда
Първоначално написано от sladkata_presi
dabe da ,ako si gi hranish mogat da ti kat ku4enca da ti ohranqvat vaginata!![]()
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Първоначално написано от Devilka
ti is entusiast mai frent kade wide 8smo klasnici da se zanimawat s biologiq mi e interesno![]()
tri minuti
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Първоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хайде стига невежество!
аман от хлапета смятащи, че в мъжката полова система царува анаеробен /безкислороден/ метаболизъм, а във вагината на жената космически вакуум - понеже според глупостите, които пишете сперматозоидите живеели "..секунди...минути...не много" - и прочие безумия - " в кислородна среда"!![]()
да бяхте ползвали търсачката поне:
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117017
Kvo iska6 da kaje6,4e izvan polovite organi prodaljavat da si jiveqt li ?!Първоначално написано от batkodoki
![]()
малоумна ли си или алитератка?!Първоначално написано от dandi_di
ако беше щракнала на синия линк и прочела /при конгнитивни възможности за това/ не би питала
Мисля, че трябва да прекръстят раздела на "Смях в залата"Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
![]()
да, но само след като ти и сходните ти по манталитет хлапачки бъдат заставени поне веднъж да ГЛЕДАТ "как се изгребва кофата" т. е се прави аборт на пикла разчекната на магарето и как вие резачката...... и тогава наистина ще е "смях в залата".......не че сега не е.....Първоначално написано от rebel_kid