- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как би се казвало детето ви ?
Александър/Александра или Диана![]()
Memento moriendum esse!
ако е момиче не знам но ако е момче много ми допадат като имена Дартанян ии Аяксне .. може да ви е смешно но наистина много ми харесват тези 2чките именца
![]()
Ами за момче много ми харесва италианското име Лука.....и българското Боян...за момиче ми харесват имената Анна,Данайа,Валериа,Верони а,Елиза...леле много станаха.....и Виктория ми харесва,но едва ли бих кръстила детето си на менопс и още едно име за момиче,което много ми харесва е Мариана ...
Хаха супер яка темичка.Ако ще е момиченце ще се казва-Анабел,Преслава,Алисия или камелия
ако е момче-Даниел,Марин,Теодор и Никс.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Абе, как можете да искате да си кръщавате децата с английски имена - Парис, Ивон, не знам си кво....
Малко е раничко да мисля на тази тема , но все пак...
За момиче може би - Александра , Виктория , Ема ...
За момче - Виктор , Александър , Наско ...
Ако е момиче-Мария-Анастаска-Бранджелина-Петрошанка,а ако е момче-Игнасио-Жижи
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Как може да си кръщавате децата с абсурдни имена като Парис , Анабела или нещо подобно ?!
Момиче - Магдалена
Момче - Кристиян 100 %
Ами доста се замислих и наистина не знам .Зависи от много неща .Но според мен името на човека го бележи за цял живот и трябва да съответства на излъчването му.Може би трябва да се сложи име на детето след като се роди.Не знам тези неща се усещат на момента.
I ROCK!!!!!
Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
Абе кат му дойде времето ще му мисля тогаз.
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Грозданка и Калчо..хаха никога не бих кръстила децата си така..
Ами.. за момиче - Александра, Николета.. (също може.. ся ми хрумна) охх др ся не се сещам..
За момче.. - Александър иии пак др не се сещам..![]()
is my religion
Още ми е много рано да мисля за това , но като цяло мъжкото име Милан ми допада много :P ... а за женско ми е по-трудно да кажаРалица като че ли е едно от имената фаворити
![]()
Моите са полскиПървоначално написано от Анонимко
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Za mom4e - Strahil
Za momi4e - Strahilica![]()
За момче - Владимир
За момиче не съм избрал още.
Eee mnogo gotini imena sa si izbrali nqkoi, a na tezi koito nqkoi imena ne im haresvat ili im zvuchat gadno, vseki si ima vkus taka che... vseki moje da si izbere.
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Смятам да кръстя първородния си син...Навуходоносор. Винаги ме е радвало.Само нз на галено как ще стане.
![]()
Момиче - Аштърот
Момче - Шеогорат
За момче-Николай-чисто българско,а и баща ми се казва така.
За момиче ми харесва Катрин или нещо подобно-да не е много българско...
Ако е моиче-Теодора,а ако е момче-Владимир или нещо с В![]()
Момиче - Виктория, Радост, Силвия, Вероника ... нещо такова
Момче - Алекс, Николай, Валентин, Георги ...
[b][i]Je t'aime au-del