- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да съм забременяла?
ПОМОЩ!!
напоследък нещо ме притеснява сериозно, с приятелят ми често се увличаме в любовната игра и понякога се случват моменти, когато пенисът му се намира на входа на вагината ми, и така остава по няколко минути, през които се разгорещаваме, без презарватив - той не го вкарва, нито се изпразва, но знам, че когато пенисът е възбуден изпуска смазочна течност, която съдържа определено количество сперматозоиди. понякога това се случва и когато съм в овулация.
Има ли вероятност да съм забременяла? Много се притеснявам.
Модерирано от Barbie
7т. от правилника.![]()
Ima li nachin spermatozoidite da sa se teleportirali do matkata ti ?! Ne mislq...
Znam, 4e ako nqkoi se izprazi v neposredstvena blizost do vaginata ti veroqtnostta da zabremenee6 e realna, za tova pitam.
Spored men nqma shans.. No dori da ima tozi shans s 0,000000000001%
Е...то бива-бива, ама ако не можеше дори да го отърква на голо...щеше съвсем да бъде убито удоволствието...няма шанс.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
това ли е крайното мнение - да не се притеснявам. благодаря ви.
едва ли може да се забременее![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
След време като еволюираме повече,може би ще се забременява така лесно,но на този етап ... просто няма как да стане!
Не си спокоино![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Не е реална ако не е вътре!!!Първоначално написано от Анонимко
Ако от вънка...НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ...СПОКОЙНО!
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Да бе верноПървоначално написано от Nadelina
![]()
![]()