- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Анкета: Кой е използвал тафт пяна?
kakvo mislite koq e nai-dobra 4ernata?
Модерирано от Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.![]()
Зелената!
На Taft съм използвала само две пяни - тази за "изключително силна фиксация" (тъмно син флакон) и за "къдрава коса" (светло син флакон с оранжево) . Въпреки, че косата ми е къдрава повече съм доволна от тази за фиксацията, защото ми придава повече обем![]()
Най-великото нещо което научава човек през живота си е да обича и да бъде обичан.... за това трябва да намери смелост за да следва сърцето си
Аз съм използвала две пияни на (черната и тъпно синята) и от двете съм доволна като правене на коса но черната е мъжка и мирише на мъжко - което на мен не ми харесва ии предпочитам синята![]()
Аз тази новата зелената.
Zelenata i 4ernata.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Аз не използвам много често пяна ама имам черната и съм доволна![]()
Еми аз съм с оранжевата и е хубава, др не съм ги ползвала![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
черната)на мен ми върши чудесна работа
i az taka...Първоначално написано от CuRly Doll
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Черната и има една синя за къдрава коса.От тях съм доволна.
Тафт не съм използвала, затова искам да ви питам каква да си взема за моята коса. Чуплива е, но се получават хубави къдрици, които искам да уформя. То аз мисля, че всичките стават, но като видях темата реших да питам![]()
имам зелената,но нз защо е мн течна,сиг е развалена,но срока си е наред,де да знам,ама използвам няква др на лореал.![]()
аз ползвам само една дето е светло розова \/ супер е (пак е на тафт де)
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Ползвала съм една розова и синята за къдрици. От синята определено не съм доволна, розовата не е зле.
Аз съм ползвала само черната и много ми харесаи оранжевата или жълта там как се води ама тя не ми харесва
![]()
Аз съм доволна от синята за къдрици, а черна не съм пробвала. Също за хубави къдрички мога да препоръчам и пяната на Нивеа
аз съм използвала черната и червената серия на taft и съм мн доволна от тях![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
Аз пък използвам лилавата серия на ТАФТ - гела и пяната и като си ги слагам на косата после все едно съм се мазал с Ц200, едвам се отмива, ама пък фиксацията е класна![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
4ernata e s nai-silna fiksaciq i naistina na4upva strahotno kosata.
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Синята за къдрава коса.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Първоначално написано от gazarka
Vernoama i zlatistata stava
![]()