- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Одобрявате ли брака между гейове?
Защо не превърна темата в анкета бе![]()
![]()
![]()
Одобрявам брака между двама мъже / жени , но не и да си осиновят дете. Просто докато е тинейджър това дете ще е подложено на такъв тормоз, че ... Двамката да правят каквото си искат - големи хора са, щом се обичат - да се взимат. Все пак това си е техния живот, но е глупаво да развалят живота на някое дете - като искат толкова, нека си вземат куче!
1. Одобрявате ли такъв брак? Да
2. Одобрявате ли такива хора( двама мъже/две жени в брак ) да осиновяват деца? не съм сигурна ама ако са на зор
няма значение какво щв каже свещеника а да има любов
Хомосексуалните семейства не трябва да осиновяват деца /или да имат такива от други хора, които да живеят при двойката/.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
НЕ НЕ НЕ ! ! !
НЕ НЕ НЕ ! ! !
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
дреме ми , само да не съсипват живота на някое дете.
За браковете .. ами да..
Ама за децата нз... по скоро не.. на детето наистина ще му е мн кофти..![]()
is my religion
Кат са обичат хората да са земат!!
А не мислите ли, че е по-добре едно дете да живее при гей семейство, отколкото в мизерно сиропиталище?
хъхъ..
+1Първоначално написано от TheNightRider
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не съм сигурна.Първоначално написано от Shadow_Walker
Възможно ли е да бъде по-красиво?
в сиропиталището ще научи от малко какъв всъщност е животаПървоначално написано от Shadow_Walker
ако е сред гейове...ще стане метросексуално...нещо
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
За браковете заемам неутрална позиция,това си тяхна работа,но съм против осиновяването на деца от такива двойки.
Предпочитам хубав дом, хубава храна и някой, който да ме обича, незамисимо каква му е ориентацията пред мизерия,страдание,побоища и никаква възможност за учене и реализация...айде сега, да не мислите, че живота на тея места е розов??Първоначално написано от _SL_
хъхъ..
Явно, човека, пуснал темата, не е достатъчно освмедомен, че не ставаш гей, а се раждаш такъв.Първоначално написано от MajeStic
хъхъ..
Напално подкрепям =D> =D> =D> Всеки да си прави каквото иска,но няма право да сасипва психиката на едно детеПървоначално написано от SmurkamDoZori
![]()
За да имаш ангелски характер,трябва да притежаваш дяволско търпение!!!
Първоначално написано от MajeStic
Ще ми е интересно ти да намериш, че не е вярно.Защо аз да си правя труда, след като е така?
Освен това, ебаси, гейовете ще изядат ли това дете като го осиновят?
Че дори да стане гей-уоу той да не е пречка на обществото?!
Ебаси тесногръдите дето сте...
хъхъ..
Ми това не е ген. Децата не се разждат с такива отклонения. Придобиват ги в последствие от средата, от която са заобиколени... разбира се има и още много фактори. И как така си сигурен, че е така, а в същия момент някаш доказателство за това?Първоначално написано от Shadow_Walker
Няма логика... Наистина, ако гейовете изядат това дете ще е много по-добре отколкото да го отгледат и развалят неговата психика... тесногръди... мога ли да попитам ти гей ли си?
пп:
Толкова запалено подкрепяш брака и осиновяването, че започвам да се съмнявам.