- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Одобрявате ли брака между гейове?
Единственото нещо, за което съм ПРОТИВ е такива хора да си осиновяват деца.Първоначално написано от ~*SILVER*~
Не съм казвал, че не може да се говори с някой гей или лисбиика. И те са си хорица и те трябва да общуватОт друга страна аз лично не искам да имам общо с напълно обратен човек =']
ъм, нека се омъжват, нека се обичат и т.н.
относно осиновяването... на мен не ми пречи да дружа с някой, който е дете на два мъжа. () но аз съм голяма и т.н.
виж, децата, вече са друго нещо. освен, че не са много в час относно гейовете, повечето са ужасно жестоки... а имайки предвид колко ограничени са повечето хора, и като разберат какви са родителите на съученика на сина/дъщеря им в школо/квартала, нищо чудно да започнат да ги настройват против нещастното чадо, да им забранят да си играят с него, може да се стигне до тормоз и т.н. така, детето на обратните, е доста възможно да израсне като самотно и малтретирано такова, което доста често оставя отпечатък за цял живот. ако намрази родителите си, ако не ги разбере? още по-лошо.![]()
въпреки че не са хомо, представяш ли си какво е да си дете на Азис и Китаеца? о.О не знам защо се сетих за тях, ама кво да правя... което ме навежда на мисълта, че не на всяка гей двойка трябва да й се дава дете, защото както има изключителни хора сред тях - умни, приятни, по нищо не им личи какви са (познавам такива), така има и доста болни индивиди... както има сред всички други, де.
с две думи: обществото ни не е дораснало още, за да възприеме нормално детето на двама мъже.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Дано и си остане така. Как ли ще изглежда света само от гейове и лисбиики. Какво ще правим... клонинги. За сега е на мода само да се правиш на гей... дано не стане на мода да си такъв. И според мен не обществото не е дорасло, а тези двама мъже не са дорасли, че да осиновяват дете и да го отглеждат. За тях сигурно е нормално обаче не е. Някак си изглежда тотално нередно.Първоначално написано от пор
не.просто се боря за правата не неоправданите, чатваш лиПървоначално написано от majestic
![]()
що..ако съм гей ще ми скочиш ли(да, това вече е саркастично...)
П.П. чак сега видях въпроса ти
Първоначално написано от exploitedteen
мхм...за съжаление...смисъл то това със двамата души не е извратено, ама други работи![]()
хъхъ..
1.Одобрявам брака като инстиитуция и най-вече като висша форма изказ на любов!
2.Осиновяването е благородна кауза, едно дете с дом и семейство.Ако те притеснява, че родителите по някакъв начин ще му натрапва хомосексуалната си ориентация - искрено се съмнявам, обикновено такива хора са широко скроени.
1.Ами да удобрявам...пък и ми е малко смешно,като видя 2ма гейове да се целуватПървоначално написано от MajeStic
2.Не,не удобрявам нито двойка лизбийки нито двойка гейове да усиновяват деца...представете си как ще се 4увстват децата им,като разберат
3.Имам приятел,който е гей и е...ами освен,4е доста женствен(
) е...добра приятелка
![]()
Приемам го такъв,какъвто е,защото и те все пак са хора
![]()
Не,не удобрявам.За мен това е противоестествено.Още по-малко пък смятам за нормално да си осиновят дете.Това е пълно изкривяване на света.Дете с родители от един и същи пол..Е хайде кажете ми как това няма да повлияе зле на погледа му върху брака,отношенията,как няма да усложни социализацията му в обществото,сексуалната му ориентация..![]()
абе, да... няма начин да има само обратни на тая планета, айде сега.Първоначално написано от MajeStic
а и на мен не ми пречи, яки жени - бол.
недей да подценяваш гейовете. познавам такива, на които бих им плащала даже да са родители на едно дете, отколкото то да отиде при така наречените нормални двойки, дето си му ебало мамата за какво става въпрос.![]()
My mistakeПървоначално написано от MajeStic
Одобрявам поправката ти \
/
ако не парадира с това, че е обратно, каквато е тенденцията напоследък, ще си го обичам по същия начин, няма да ме е срам от него... даже бих се радвала, че е себе си.Първоначално написано от MajeStic
![]()
Ne mi puka,kvoto iskat da praqt stiga da sa shtastlivi horata.
Next Time I`ll be True...
Хомосексуалността при животните е с цел мъжкия да покаже на групата си че е лидера и никой не може да му каже "копче", не от привличане.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Както има и истории за мутри, които + бой и наебават жертвата си за наказание.
защо да е твоя вината? едва ли ще му обясняваш колко са яки гейовете.Първоначално написано от MajeStic
![]()
в смисъл, ако си има влечение към своя си пол, то просто си идва от вътре... като не обичаш грах, не обичаш. това е.
лесбийките еднакво неприятни ли са ти, колкото обратните мъже? просто ми е интересно...![]()
аха. щото повечето хора, като чуят за обратни жени, им текват лигите от кеф.Първоначално написано от MajeStic
не мога да си го обясня що така. женските двойки се толерират повече от мъжките. като се замисля, нямам абсолютно нищо против две жени да си гледат дете, докато с мъжете е по-различно.
![]()
"Да не парадират"... т.е. искате да си стоят в миши дупки и да се крият, така че чувствителните ви очички да не ги виждат, а?! Оф... нямам нерви за това сега![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
мани, мани....Първоначално написано от ~*SILVER*~
да не си нещо по-различно от рускос, синеок, здрав и тъп хетеросекуален ариец в днешно време, ей....
лично аз не бих уважавала човек, който 24/7 обяснява, че е гей, че е неразбран от обществото и т.н. ей това е парадиране. не ми пречи да се държат за ръце, бла-бла, ама в рамките на нормалното... това важи за всички, де.Първоначално написано от ~*SILVER*~
или трябва да се примириш с хорските виждания и да се държиш като "нормален", или да си доста често обиждан от "яките мъжкари". в днешно време това е цената да си себе си.
факт е.
да не говорим, че да си обратен е доста хитово напоследък, което пък е още по-дразнещо.