.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 195
    Цитирай Първоначално написано от ~*SILVER*~
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Temata e s otrika diskriminativna naso4enost!
    LOCK!
    е що ЛОК? Нека се обсъжда - това си е важна тема, според мен

Маджестик -> прав си, че зависи от човека, но много хора си въобразяват, че ако дружиш с гей, значи и ти си. Или сеедно ще скочи и ще ти цепне дупето само щото е гей... е не хапем, споконо
    Единственото нещо, за което съм ПРОТИВ е такива хора да си осиновяват деца.
    Не съм казвал, че не може да се говори с някой гей или лисбиика. И те са си хорица и те трябва да общуват От друга страна аз лично не искам да имам общо с напълно обратен човек =']
    Клик ми (:

ъм, нека се омъжват, нека се обичат и т.н.

относно осиновяването... на мен не ми пречи да дружа с някой, който е дете на два мъжа. ( ) но аз съм голяма и т.н.
    виж, децата, вече са друго нещо. освен, че не са много в час относно гейовете, повечето са ужасно жестоки... а имайки предвид колко ограничени са повечето хора, и като разберат какви са родителите на съученика на сина/дъщеря им в школо/квартала, нищо чудно да започнат да ги настройват против нещастното чадо, да им забранят да си играят с него, може да се стигне до тормоз и т.н. така, детето на обратните, е доста възможно да израсне като самотно и малтретирано такова, което доста често оставя отпечатък за цял живот. ако намрази родителите си, ако не ги разбере? още по-лошо.
    въпреки че не са хомо, представяш ли си какво е да си дете на Азис и Китаеца? о.О не знам защо се сетих за тях, ама кво да правя... което ме навежда на мисълта, че не на всяка гей двойка трябва да й се дава дете, защото както има изключителни хора сред тях - умни, приятни, по нищо не им личи какви са (познавам такива), така има и доста болни индивиди... както има сред всички други, де.

с две думи: обществото ни не е дораснало още, за да възприеме нормално детето на двама мъже.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от пор
    с две думи: обществото ни не е дораснало още, за да възприеме нормално детето на двама мъже.
    Дано и си остане така. Как ли ще изглежда света само от гейове и лисбиики. Какво ще правим... клонинги. За сега е на мода само да се правиш на гей... дано не стане на мода да си такъв. И според мен не обществото не е дорасло, а тези двама мъже не са дорасли, че да осиновяват дете и да го отглеждат. За тях сигурно е нормално обаче не е. Някак си изглежда тотално нередно.
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    В съвременното общество за нормални се приемат много по-извратени неща от това двама човека да се обичат и да искат да са заедно...
    Значи съжалявам, че съм се родил в такова общество...
    Клик ми (:

много хора съжаляваме за това, но е факт...
    А колко ли ще е извратено обществото след 1 век.
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от majestic
    мога ли да попитам ти гей ли си?
    не.просто се боря за правата не неоправданите, чатваш ли
    що..ако съм гей ще ми скочиш ли (да, това вече е саркастично...)

П.П. чак сега видях въпроса ти

В съвременното общество за нормални се приемат много по-извратени неща от това двама човека да се обичат и да искат да са заедно...

мхм...за съжаление...смисъл то това със двамата души не е извратено, ама други работи
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от majestic
    мога ли да попитам ти гей ли си?
    не.просто се боря за правата не неоправданите, чатваш ли
    що..ако съм гей ще ми скочиш ли (да, това вече е саркастично...)

П.П. чак сега го видях това..
    Не просто най-много, ако те видя да ти се изповръщам в лицето
    Цензурирано:
    Не ми харесва, че има такива хора като теб. Не и за такава кауза.
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на Blab

Re: Одобрявате ли брака между гейове?

1.Одобрявам брака като инстиитуция и най-вече като висша форма изказ на любов!
    2.Осиновяването е благородна кауза, едно дете с дом и семейство.Ако те притеснява, че родителите по някакъв начин ще му натрапва хомосексуалната си ориентация - искрено се съмнявам, обикновено такива хора са широко скроени.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Одобрявате ли брака между гейове?

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Интересна за мен тема... които иска да се включи.

1. Одобрявате ли такъв брак?
    2. Одобрявате ли такива хора( двама мъже/две жени в брак ) да осиновяват деца?

Как ли би звучало... "И сега ви обявявам за мъж и мъж." Интересно ми е какво мислите по въпроса
    1.Ами да удобрявам...пък и ми е малко смешно,като видя 2ма гейове да се целуват 2.Не,не удобрявам нито двойка лизбийки нито двойка гейове да усиновяват деца...представете си как ще се 4увстват децата им,като разберат 3.Имам приятел,който е гей и е...ами освен,4е доста женствен( ) е...добра приятелка Приемам го такъв,какъвто е,защото и те все пак са хора

Не,не удобрявам.За мен това е противоестествено.Още по-малко пък смятам за нормално да си осиновят дете.Това е пълно изкривяване на света.Дете с родители от един и същи пол..Е хайде кажете ми как това няма да повлияе зле на погледа му върху брака,отношенията,как няма да усложни социализацията му в обществото,сексуалната му ориентация..

Цитирай Първоначално написано от Like the wind`
    Не,не удобрявам.За мен това е противоестествено.Още по-малко пък смятам за нормално да си осиновят дете.Това е пълно изкривяване на света.Дете с родители от един и същи пол..Е хайде кажете ми как това няма да повлияе зле на погледа му върху брака,отношенията,как няма да усложни социализацията му в обществото,сексуалната му ориентация..
    С теб съм :P

пп:
    доста хора сгрешиха вече... пише се одобрявам.
    Клик ми (:

Дано и си остане така. Как ли ще изглежда света само от гейове и лисбиики. Какво ще правим... клонинги. За сега е на мода само да се правиш на гей... дано не стане на мода да си такъв. И според мен не обществото не е дорасло, а тези двама мъже не са дорасли, че да осиновяват дете и да го отглеждат. За тях сигурно е нормално обаче не е. Някак си изглежда тотално нередно.
    абе, да... няма начин да има само обратни на тая планета, айде сега. а и на мен не ми пречи, яки жени - бол.
    недей да подценяваш гейовете. познавам такива, на които бих им плащала даже да са родители на едно дете, отколкото то да отиде при така наречените нормални двойки, дето си му ебало мамата за какво става въпрос.

Интересно ми е... ако имате деца и ако се окаже, че те харесват деца от същия пол... нормално ли ще се отнасяте с тях или ще се опитате да го вразумите?
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от Like the wind`
    С теб съм :P

пп:
    доста хора сгрешиха вече... пише се одобрявам.
    My mistake Одобрявам поправката ти \/

Интересно ми е... ако имате деца и ако се окаже, че те харесват деца от същия пол... нормално ли ще се отнасяте с тях или ще се опитате да го вразумите?
    ако не парадира с това, че е обратно, каквато е тенденцията напоследък, ще си го обичам по същия начин, няма да ме е срам от него... даже бих се радвала, че е себе си.

ако не парадира с това, че е обратно, каквато е тенденцията напоследък, ще си го обичам по същия начин, няма да ме е срам от него... даже бих се радвала, че е себе си.
    Мен лично ще ме е срам... до края на живота си ще се измъчвам, че вината е била моя.

пп:
    онзи ден се връщах от курсове и видях 3ма човека... 1 стара жена и 2-ма стари дядовци на около 60-65 години. Двамата старци се държаха за ръка... Щях да повърна...
    Клик ми (:

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Ne mi puka,kvoto iskat da praqt stiga da sa shtastlivi horata.
    Next Time I`ll be True...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Хомосексуалността се среща и в природата и се дължи на объркване на един хромозом при развитието на зародиша в утробата на майката...
    Хомосексуалността при животните е с цел мъжкия да покаже на групата си че е лидера и никой не може да му каже "копче", не от привличане.
    Както има и истории за мутри, които + бой и наебават жертвата си за наказание.

Мен лично ще ме е срам... до края на живота си ще се измъчвам, че вината е била моя.
    защо да е твоя вината? едва ли ще му обясняваш колко са яки гейовете.
    в смисъл, ако си има влечение към своя си пол, то просто си идва от вътре... като не обичаш грах, не обичаш. това е.
    лесбийките еднакво неприятни ли са ти, колкото обратните мъже? просто ми е интересно...

лесбийките еднакво неприятни ли са ти, колкото обратните мъже? просто ми е интересно...
    Нямам против геиовете и лисбииките и това как живеят. Стига да не ми се бъркат в живота и да не осиновяват деца. Иначе да правят каквото си искат
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Нямам против геиовете и лисбииките и това как живеят. Стига да не ми се бъркат в живота и да не осиновяват деца. Иначе да правят каквото си искат
    Би трябвало да се подразбере от контекста, че всичко освен това да осиновяват... Ммммм явно някои не разбират

пп:
    Лека нощ. Утре пак.
    Клик ми (:

аха. щото повечето хора, като чуят за обратни жени, им текват лигите от кеф. не мога да си го обясня що така. женските двойки се толерират повече от мъжките. като се замисля, нямам абсолютно нищо против две жени да си гледат дете, докато с мъжете е по-различно.

"Да не парадират"... т.е. искате да си стоят в миши дупки и да се крият, така че чувствителните ви очички да не ги виждат, а?! Оф... нямам нерви за това сега
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Мега фен Аватара на quench
    "Да не парадират"... т.е. искате да си стоят в миши дупки и да се крият, така че чувствителните ви очички да не ги виждат, а?! Оф... нямам нерви за това сега
    мани, мани....

да не си нещо по-различно от рускос, синеок, здрав и тъп хетеросекуален ариец в днешно време, ей....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

лично аз не бих уважавала човек, който 24/7 обяснява, че е гей, че е неразбран от обществото и т.н. ей това е парадиране. не ми пречи да се държат за ръце, бла-бла, ама в рамките на нормалното... това важи за всички, де. или трябва да се примириш с хорските виждания и да се държиш като "нормален", или да си доста често обиждан от "яките мъжкари". в днешно време това е цената да си себе си. факт е.
    да не говорим, че да си обратен е доста хитово напоследък, което пък е още по-дразнещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си