.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 195
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от ~*SILVER*~
    "Да не парадират"... т.е. искате да си стоят в миши дупки и да се крият, така че чувствителните ви очички да не ги виждат, а?! Оф... нямам нерви за това сега
    лично аз не бих уважавала човек, който 24/7 обяснява, че е гей, че е неразбран от обществото и т.н. ей това е парадиране. не ми пречи да се държат за ръце, бла-бла, ама в рамките на нормалното... това важи за всички, де. или трябва да се примириш с хорските виждания и да се държиш като "нормален", или да си доста често обиждан от "яките мъжкари". в днешно време това е цената да си себе си. факт е.
    да не говорим, че да си обратен е доста хитово напоследък, което пък е още по-дразнещо.
    оф тва с хитовото е поредния писък на тийн "модата", както са и имо-вците и т.н. (то май от тях тръгва и тва с обратните). Еми как да не говориш за това, като в една тема за секс те питат, говориш за секс - еми като правиш секс и с мъже, нормално да споменеш и това. Питат те колко пъти си се влюбил... еми пак ще говориш за това! Просто в днешно време се говори много за секс, а секса с мъже е част от нашия живот, тъй че няма как да не се споменава
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    "Да не парадират"... т.е. искате да си стоят в миши дупки и да се крият, така че чувствителните ви очички да не ги виждат, а?! Оф... нямам нерви за това сега
    и да не се показват, ако може ?!?!

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    и да не се показват, ако може ?!?!
    ми, не, не може
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

^Sam90^ съм

Мега фен Аватара на quench
    а одобрявате ли брака между перверзници?

мама да се разхожда с кожени дрехи из кухнята и да ползжа татко за маса, на която да чисти боб примерно,а?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Цитирай Първоначално написано от quench

мама да се разхожда с кожени дрехи из кухнята и да ползжа татко за маса, на която да чисти боб примерно,а?
    Одобрявам всеки брак Хората сами си избират как да живеят и какво да правят... но секса и сексуалните им изживявания трябва да се държат на страна от детето. Не само на перверзниците - на всички. Не е нужно от 2годишно да знае кво е свирка (не че в днешно време, децата не знаят.... )
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

^Sam90^ съм

за какво пък повечето мъже толкова не могат да понасят обратните си събратя? така избиват някакъв комплекс, чувстват се по-мъжествени, по-силни, какво? не разбирам, наистина... непрекъснато си мерят пишките и са адски чувствителни на тая тема, изтъквайки колко са силни, яки и не нежни.

quench, стига да не правят това пред децата си.

~*SILVER*~, ако искаш да се интегрираш в някакво общество, май трябва да премълчаваш тези неща, защото, видиш ли, не са нормални.
    евала, че не ти пука и си говориш свободно за това.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    Някъде там...

Одобрявам всеки брак Хората сами си избират как да живеят и какво да правят... но секса и сексуалните им изживявания трябва да се държат на страна от детето. Не само на перверзниците - на всички. Не е нужно от 2годишно да знае кво е свирка (не че в днешно време, децата не знаят.... )

Напълно съм съгласна - всеки си живее живота както си иска!

I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...

вижте, аз нямам против брака между хомосексуални - но как и дали ще успееш да обясниш на детето за хетеросексуалността и хомосексуалността?

сетил съм се за идеята да се наеме жена или мъж, в зависимост от двойката, който/която да отглежда детето наравно с родителите - заради самото присъствие на хетеросексуален индивид

иначе се получава като в СССР - можеш да гласуваш за която искаш партия, но в тъмната стаичка има само бюлетина за КПСС

за какво пък повечето мъже толкова не могат да понасят обратните си събратя? така избиват някакъв комплекс, чувстват се по-мъжествени, по-силни, какво? не разбирам, наистина... непрекъснато си мерят пишките и са адски чувствителни на тая тема, изтъквайки колко са силни, яки и не нежни.

~*SILVER*~, ако искаш да се интегрираш в някакво общество, май трябва да премълчаваш тези неща, защото, видиш ли, не са нормални.
    Еми тук говоря свободно - за това и се регнах. Но не си мисли, че и навън си говоря свободно За съжаление не мога... заради глупостта на хората. Имам познати, които не се крият и виждам те през какво минават... просто не ми се води вечна война със света....
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

^Sam90^ съм

вижте, аз нямам против брака между хомосексуални - но как и дали ще успееш да обясниш на детето за хетеросексуалността и хомосексуалността?

сетил съм се за идеята да се наеме жена или мъж, в зависимост от двойката, който/която да отглежда детето наравно с родителите - заради самото присъствие на хетеросексуален индивид

иначе се получава като в СССР - можеш да гласуваш за която искаш партия, но в тъмната стаичка има само бюлетина за КПСС
    Ммм да, ще мога да му обясня, когато навърши нужните годинки, за да може да ме разбере.
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

^Sam90^ съм

Еми тук говоря свободно - за това и се регнах. Но не си мисли, че и навън си говоря свободно За съжаление не мога... заради глупостта на хората. Имам познати, които не се крият и виждам те през какво минават... просто не ми се води вечна война със света....
    абе, и във форума да говориш е нещо, щото тука е бъкано от мачовци, които са готови веднага да скочат.
    вече трябваше хората да са свикнали с това... в смисъл, аз знам, че обратни е имало още по времето на римските бани... или не. о.О
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Едно време в Атина доста мъже са били обратни (че и жените покрай тях ) ----> факт
    абе, и във форума да говориш е нещо, щото тука е бъкано от мачовци, които са готови веднага да скочат.
    мдаааа.......
    хъхъ..

Град
    Anfield
    Защото не е нормално. Педерастията си е болест. За мен е на едно с педофилия, некрофилия, зоофилия и секви други филии( ). Просто факта, че е по-малко гнусна от другите й е помогнал да навлезе в обществото.

Защото не е нормално. Педерастията си е болест. За мен е на едно с педофилия, некрофилия, зоофилия и секви други филии( ). Просто факта, че е по-малко гнусна от другите й е помогнал да навлезе в обществото.
    омг поставяш един гей до един педофил?! леле мале
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

^Sam90^ съм

Град
    Anfield
    Ай кажи ми с какво е по-различен ?

Ай кажи ми с какво е по-различен ?
    И като ти кажа, кво? Ще признаеш, че грешиш? (ако е така ест).. не мисля Видял съм вече каква е твоята позиция - ти никога няма да си промениш отношението, тъй че не виждам смисъл да те убеждавам
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

^Sam90^ съм

odobrqvam gi da.....za decata sam na sa6toto mnenie...edno dete 6e jivee po dobre v jili6te na geiove ili liesbiiki,otkolkoto v nqkvo mizerno siropitali6te,kakto kazaha i predi men......
    osven tova nie sme mn konservativna naciq,zatova pove4eto hora sa protiv tezi ne6ta...e az sam napalno ZA,za6toto tezi hora ne pre4at na nikoi s darjanieto si....daje az mislq,4e sa mn smeli,4e go pokazvat i tvardo zaqvqvat svoqta sexualna orientaciq,bez da im puka za horskoto mnenie...... =D>

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Одобрявам гражданския, но съм категорично против осиновяването.

За мен гейовете за объркани в сексуално отношение хора. Това не значи, че трябва да им забраняваме да се женят, но определено трябва да се забрани да объркват още хора като евентуалните им осиновени деца.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Какво ще правят със себе си си е тяхна работа. Няма проблем да се женят. Обаче осиновяването на дете би довело до травмиране на психиката му. Не може да му се причинява това. Детето трябва да се гледа от мъж и жена и всичко друго е в разрез със законите на природата.

ъъ гейовете, брака, децата..не лични нападки
    хъхъ..

абре кво се връзваш, бе? винаги можеш да сключиш фиктивен брак с жена и да си я перкаш от време на време, а да си колкото искаш с разни мъже и те да ти отглеждат детето и т.н.

ако беше некъв праволинеен гей, щеше да имаш основание да се нервиш

абре кво се връзваш, бе? винаги можеш да сключиш фиктивен брак с жена и да си я перкаш от време на време, а да си колкото искаш с разни мъже и те да ти отглеждат детето и т.н.

ако беше некъв праволинеен гей, щеше да имаш основание да се нервиш
    Това да си би, не значи, че ше си имаш жена и ще и ' изневеряваш с мъже. Много хора го правят, защото е по-лесно - имат си параван. Но аз не мога да го направя, защото е адски гадно спрямо момичето Не виждам къде се нервя само..
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

^Sam90^ съм

Не мога да ги понасям, защото започвам да ми става гнустно, че и аз съм момче/мъж. Избиваме комплекс... пълна глупост нито си меря пишката, нито съм силен, нито як, и съм доста нежен... разбира се само към момичетата.

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Одобрявам гражданския, но съм категорично против осиновяването.

За мен гейовете за объркани в сексуално отношение хора. Това не значи, че трябва да им забраняваме да се женят, но определено трябва да се забрани да объркват още хора като евентуалните им осиновени деца.
    Точно за това имах впредвид. Да си живеят живота, но да не повличат и още хора с тях.

пп:
    Здравейте :Р
    Клик ми (:

оф, не разбра ли, че е вродено, съжителството с обратни не те прави такъв като тях...прочети мнението на експлойтедтийн.
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    оф, не разбра ли, че е вродено, съжителството с обратни не те прави такъв като тях...прочети мнението на експлойтедтийн.
    Прочетох, че тази...... болест може да я има обаче да не се развие... е с такова семейство как пък няма да се развие...
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си