- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Одобрявате ли брака между гейове?
оф тва с хитовото е поредния писък на тийн "модата", както са и имо-вците и т.н. (то май от тях тръгва и тва с обратните). Еми как да не говориш за това, като в една тема за секс те питат, говориш за секс - еми като правиш секс и с мъже, нормално да споменеш и това. Питат те колко пъти си се влюбил... еми пак ще говориш за това! Просто в днешно време се говори много за секс, а секса с мъже е част от нашия живот, тъй че няма как да не се споменаваПървоначално написано от пор
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
и да не се показват, ако може ?!?!Първоначално написано от ~*SILVER*~
![]()
ми, не, не можеПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
а одобрявате ли брака между перверзници?
мама да се разхожда с кожени дрехи из кухнята и да ползжа татко за маса, на която да чисти боб примерно,а?![]()
Одобрявам всеки бракПървоначално написано от quench
Хората сами си избират как да живеят и какво да правят... но секса и сексуалните им изживявания трябва да се държат на страна от детето. Не само на перверзниците - на всички. Не е нужно от 2годишно да знае кво е свирка (не че в днешно време, децата не знаят.... )
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
за какво пък повечето мъже толкова не могат да понасят обратните си събратя? така избиват някакъв комплекс, чувстват се по-мъжествени, по-силни, какво? не разбирам, наистина... непрекъснато си мерят пишките и са адски чувствителни на тая тема, изтъквайки колко са силни, яки и не нежни.![]()
quench, стига да не правят това пред децата си.![]()
~*SILVER*~, ако искаш да се интегрираш в някакво общество, май трябва да премълчаваш тези неща, защото, видиш ли, не са нормални.
евала, че не ти пука и си говориш свободно за това.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от ~*SILVER*~
Напълно съм съгласна - всеки си живее живота както си иска!
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
вижте, аз нямам против брака между хомосексуални - но как и дали ще успееш да обясниш на детето за хетеросексуалността и хомосексуалността?
сетил съм се за идеята да се наеме жена или мъж, в зависимост от двойката, който/която да отглежда детето наравно с родителите - заради самото присъствие на хетеросексуален индивид
иначе се получава като в СССР - можеш да гласуваш за която искаш партия, но в тъмната стаичка има само бюлетина за КПСС![]()
Еми тук говоря свободно - за това и се регнах. Но не си мисли, че и навън си говоря свободноПървоначално написано от пор
За съжаление не мога... заради глупостта на хората. Имам познати, които не се крият и виждам те през какво минават... просто не ми се води вечна война със света....
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
Ммм да, ще мога да му обясня, когато навърши нужните годинки, за да може да ме разбере.Първоначално написано от quench
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
абе, и във форума да говориш е нещо, щото тука е бъкано от мачовци, които са готови веднага да скочат.Първоначално написано от ~*SILVER*~
вече трябваше хората да са свикнали с това... в смисъл, аз знам, че обратни е имало още по времето на римските бани... или не. о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Едно време в Атина доста мъже са били обратни (че и жените покрай тях) ----> факт
мдаааа.......абе, и във форума да говориш е нещо, щото тука е бъкано от мачовци, които са готови веднага да скочат.![]()
хъхъ..
Защото не е нормално. Педерастията си е болест. За мен е на едно с педофилия, некрофилия, зоофилия и секви други филии(Първоначално написано от пор
). Просто факта, че е по-малко гнусна от другите й е помогнал да навлезе в обществото.
омг поставяш един гей до един педофил?! леле малеПървоначално написано от LunaTriCk
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
И като ти кажа, кво? Ще признаеш, че грешиш? (ако е така ест).. не мисляПървоначално написано от LunaTriCk
Видял съм вече каква е твоята позиция - ти никога няма да си промениш отношението, тъй че не виждам смисъл да те убеждавам
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
odobrqvam gi da.....za decata sam na sa6toto mnenie...edno dete 6e jivee po dobre v jili6te na geiove ili liesbiiki,otkolkoto v nqkvo mizerno siropitali6te,kakto kazaha i predi men......
osven tova nie sme mn konservativna naciq,zatova pove4eto hora sa protiv tezi ne6ta...e az sam napalno ZA,za6toto tezi hora ne pre4at na nikoi s darjanieto si....daje az mislq,4e sa mn smeli,4e go pokazvat i tvardo zaqvqvat svoqta sexualna orientaciq,bez da im puka za horskoto mnenie...... =D>
Одобрявам гражданския, но съм категорично против осиновяването.
За мен гейовете за объркани в сексуално отношение хора. Това не значи, че трябва да им забраняваме да се женят, но определено трябва да се забрани да объркват още хора като евентуалните им осиновени деца.
Какво ще правят със себе си си е тяхна работа. Няма проблем да се женят. Обаче осиновяването на дете би довело до травмиране на психиката му. Не може да му се причинява това. Детето трябва да се гледа от мъж и жена и всичко друго е в разрез със законите на природата.
абре кво се връзваш, бе? винаги можеш да сключиш фиктивен брак с жена и да си я перкаш от време на време, а да си колкото искаш с разни мъже и те да ти отглеждат детето и т.н.
ако беше некъв праволинеен гей, щеше да имаш основание да се нервиш![]()
Това да си би, не значи, че ше си имаш жена и ще и ' изневеряваш с мъже. Много хора го правят, защото е по-лесно - имат си параван. Но аз не мога да го направя, защото е адски гадно спрямо момичетоПървоначално написано от quench
Не виждам къде се нервя само..
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
Не мога да ги понасям, защото започвам да ми става гнустно, че и аз съм момче/мъж. Избиваме комплекс... пълна глупостПървоначално написано от пор
нито си меря пишката, нито съм силен, нито як, и съм доста нежен... разбира се само към момичетата.
Точно за това имах впредвид. Да си живеят живота, но да не повличат и още хора с тях.Първоначално написано от Мо6no
пп:
Здравейте :Р
оф, не разбра ли, че е вродено, съжителството с обратни не те прави такъв като тях...прочети мнението на експлойтедтийн.
хъхъ..