- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Одобрявате ли брака между гейове?
Ей нацистки подлоги! Как е Берлин бе?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лично аз одобрявам брака между двама мъже.Обаче не одобрявам да си осиновяват дете.Няма да се отрази добре на психиката на детето,ще му се подиграват...не е препоръчително.съчувствам на малката Рая-детето на Азис,Китаеца и Галка.![]()
Не виждам проблеми в браковете![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Такива бракове са непростими от етична гледна точка! Какъв пример дават на българската нацияПървоначално написано от Communist
![]()
Толерантност!Първоначално написано от Guderian
Всичко което развращава нацията се отхвърля! Никаква толерантност към такива неща!Първоначално написано от Communist
Да, абсолютно.
I am the substance and the one who has no substance.
Одобрявам !
~cLose t0 yoU~
и аз одобрявам, това прави ли ме гей?
щото ако имаш проблеми, мога да ти ги реша....![]()
не го смятам за нормално
обаче като се замисля кфо ми пречат щом се обичат младите да се земат
тоест да
а за дете твъро против съмсъдя по тва че аз бих се чувстала ужасно,ако не мога да различа кой ми е майка и кой баща
![]()
Не не съм обратна и за какво да се обоснова ? За да спориш със мен? Да се опиташ да ми докажеш обратното?Първоначално написано от MajeStic
Хомосексуалните хора са родени такива, това не е избор, и не би трябвало да бъдат дискриминирани и те са хора и би трябвало да имат същото право като нас за брак, и да могат да излизат заедно на обществени места да държат ръце и т.н. без наоколо хората да ги оглеждат и да си шошукът, да ги обсъждат.. или идоти по улицата да крещът "Педали".
Едно от нещата които най мразя е дискриминация от всякакъв тип.
I am the substance and the one who has no substance.
ами ако хората са така happy няма проблем,но иначе не мога да разбера нуждите им..според мен е някакав психо проблем,но съм ЗА!
''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''
ами...може ли аз да кажа?Първоначално написано от quench
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Одобрявам да се женят и да има такива двойки,но да осиновяват деца не съм съгласна все пак не всички са с особедно добро мнение за гейовете и това дете като порасне ще го спукват от бъзици...Лично на мен не ми пречат щом са решили да будат такива и им харесва![]()
разтрел
Първоначално написано от Вилхелм Mонке
![]()
ти си геи а знаеш ли че ленин е бил германски агент от пвс