- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво харесвате в женските гърди???(за момчета)
Мисля че вапроса ми е ясен така че дерзайте!Винаги ми е бил супер интересен отговора на този,но което и момче или мъж да съм попитала всички ми дават НЕЗАДОВОЛИТЕЛЕН отговор от сорта на : "Ми,как да ти кажа...","Абе не знам как да го обясня...",Защо питаш точно мен???","Ти гадже нямаш ли?Питай си го него!", и тн. така че ще съм ви задължена ако ми отговорите без заобикалки!
![]()
приятно закръглената им форма.......и въобще цялата им естетическа красота като се почне както вече казах от самата форма до зърната и всеки детайл.Въобще като цяло ме грабват мен-говоря за ХУБАВИ гърди.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Ето ти пак заобикалки е тва го мраза или казваш кво мислиш по въпроса или си траешПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
мейду прочем ChRiSTiaNo_07 аватара ти е супер!Мн ме кефи!
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
Първоначално написано от NeKvA nIkVa
ne mu go kazvat za 1-vi pyt
KOe tva za zaobikalkite ili za avatara???Първоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
много ми хресва нежността им и самото чуство при допир е страхотно.
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
аз харесвам формата им
A именноПървоначално написано от Phoenixheart
ето това исках и аз да кажа но да добавя и формата
![]()
Мекички са. (възбуждат ме) И да - формата им... кгоато погледнеш в голямот одеколте... Аве се едно да ви питам КАК МОЖЕ ДА ПРАВИТЕ СВИРКИ, аз никога не бих
Просто сме различни полове![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
FoRmi4kAtA
Просто е приятно да стиснеш нещо,затова и харесваме малко по-големичкитеСпоред мен,е това
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Все едно да ви питам : "Мили дами,какво харесвате у една пишка?"
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Някакви меки...формата им...все пак предпочитам не много големи и стегнати...и вкуса най вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
И квкто толкова харесваш на вкуса им ?Първоначално написано от Quasar
Опитвала ли си си ги...щото твоите са приятни на вкусПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
Ами формата и зарната
ами съжалявам ама не мога да се згъна така че да си ги опитам .....Първоначално написано от Quasar
затова аз ще ти ги смуча, хапя, целувам аз![]()
![]()
![]()
![]()