- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Високи или ниски момчета предпочитате
Определено високи![]()
Около 1,70-1,75 повече не ми трябва понеже и аз съм си дребничка![]()
ВЕСОКИТЕ![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Първоначално написано от pristrastenata
точно ти се вписвам в границите - по лична карта от миналата година съм 188см а ся съм 190Първоначално написано от SlAnChO
![]()
![]()
да е по-висок от мен ,но не и много по-висок защото ще приличаме на великан и джудже
дъъъ високи ... най-малкото голяма част от дребничките са комплексарчета (НЕ поставям сички под общ знаменател и НЕ твърдя че всички са така !!)
пРеДпочитам височки момченца ... над 175см![]()
дon'т хaтэ me becausэ i'м бeaуtiфuл хaтe мe bэкause youг бoyфr!enд тhinк so !!!
Баси както казаха по-горе то сега е по-лошо да си ниско момче от колкото високо момиче.Аз съм 1.70 ама човек неможе да си избира ръста.Поне докато спра да раста искам да стана 1.80
![]()
Get what you can and never get back
Първоначално написано от MiLeNcHeToO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахаха
по темата - ест че високи![]()
If yOu lOvE Me dOn'T tOucH mE
iF YoU ToUch mE Don'T KisS Me
If yOu kiSS Me dOn't FuCk Me
iF YoU fuCK mE Don't StOp
Средни.
Ако съм с твърде високо момче, ще е много смешно, защото аз не съм от най-високите момичета. Хич даже.![]()
If love exists, I will fall...
Честита Нова Година първо, ами за мен е достатъчно да е по-висок от мен, не е нужно да е някаква пръчка, която да се извисява над мен... Просто да е малко по-висок от мен![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Аз си харесвам високите момчета, макар че ръстът не е определящ.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Висок висок висок!
Кофти е да изляза със запетайчест пич. Дори да не съм с висок ток, пак стърча над него, а гледката е комична.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
колкото мен ... или 4/5/6 сантима повече от мен ...
тоест над 180![]()
Оооообаче ми мина мерака за ултра високо гадже... все исках някой към 2 метра .. намерих 190 .. и се оказа че не е толко лесно![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ей тва еПървоначално написано от CoBRaSTyLе
![]()
Да не е нисък ама да не е и много висок![]()
Малко по-висок от мен