.

Виж резултатите на анкетата: Одобрявате ли легализирането на Българска национална гвардия

Гласували
25. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

5 20,00%
  • ДА!

20 80,00%
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на quench
    лично аз се надявам, че с тази "гвардия" ще се получи на принципа "всяко чудо за 3 дни"

казах - ако например Расате има голямо обществено и политическо влияние, добре, нека да направи патрул с бележници и ГСМ-и в ръце, които да се обаждат в централата, а той да подпалва на полицията и на министерството задниците всеки път

но да ми хващаш шепа кухоглавци (тва, че единият е компютерджия, а другият е юрист, не значи, че имат акъл, знаем как е с ученето във ВУз в България)

а псоле да ги учиш да маршируват, да се кълнат във вярност, да тренират бойни изкуства и стрелба с оръжие

това е вече военна организация, която е забранена по КРБ

освен това е нелоялно към самите граждани - това, че е военна организация, не значи, че ще е по-различна от някоя партия и че ще оправдае надеждите ви/ни

с избиването на циганите няма да се подобри икономическото положение в страната - но ще се увеличи на разни боклуци престижа в очите на малоумните им последователи

всеки път пък, когато в такива теми задам подобен въпрос, бивам обвинен в най-черни грехове и липса на национална доблест и пр.
    та, викам, убиването на един циганин с колко процента увеличава БВП пер капита? щото мен ме интересува дали ще ми вдигне заплатата в краткосрочен план

Зиези, купи си валериан, пич
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от quench
    лично аз се надявам, че с тази "гвардия" ще се получи на принципа "всяко чудо за 3 дни"

казах - ако например Расате има голямо обществено и политическо влияние, добре, нека да направи патрул с бележници и ГСМ-и в ръце, които да се обаждат в централата, а той да подпалва на полицията и на министерството задниците всеки път

но да ми хващаш шепа кухоглавци (тва, че единият е компютерджия, а другият е юрист, не значи, че имат акъл, знаем как е с ученето във ВУз в България)

а псоле да ги учиш да маршируват, да се кълнат във вярност, да тренират бойни изкуства и стрелба с оръжие

това е вече военна организация, която е забранена по КРБ

освен това е нелоялно към самите граждани - това, че е военна организация, не значи, че ще е по-различна от някоя партия и че ще оправдае надеждите ви/ни

с избиването на циганите няма да се подобри икономическото положение в страната - но ще се увеличи на разни боклуци престижа в очите на малоумните им последователи

всеки път пък, когато в такива теми задам подобен въпрос, бивам обвинен в най-черни грехове и липса на национална доблест и пр.
    та, викам, убиването на един циганин с колко процента увеличава БВП пер капита? щото мен ме интересува дали ще ми вдигне заплатата в краткосрочен план

Зиези, купи си валериан, пич
    Абсолютно съм съгласна.От къде на къде ще дават правото на една "сган" от тъпаци да тъпче друга сган?Хубаво съгласна съм ,че мангалите не си знаят масто,но къде сте видяли на улицата някой българин да се блъсне с циганин и циганина да се обърне с думите "ей българин нещастен да ти.....".Това обикновено го правим ние и така си изкарваме омразата на циганите и те си го връщат отвреме на време.После естесвено им срутят канчетата и те се озлобяват още повече,както и ние.

Те са едни мръсни,мизерни,мързеливи,п дли и крадливи хорица,но начина не е да се избият!Освен това,ако по принцип си стоите на страна от тях и не търчите като пуле пред майка да се доказвате какви се родолюбци като псувате по улиците ,изчезването йм няма да ви реши проблемите.Страшно е да.Та в България половината народ не е с български произход.1/7 са турци ,а за циганите не искам и да си помислям,но то и в Италия,щатите е пълно с българи.Какво ще стане ,ако тръгнат да ги избиват ,щото сме прости и искаме да взимаме парите йм?

така е, няма значение дали избиването на циганите помага на България

важното е, че комплексираното хулиганче-скинарче бие циганина, защото си изкарва на него мизерията, която го залива

тва е като да те бият по-големите батквоци в училището - правят го за удоволствие

скрийте се, мишки!

Гудериане, престани да размахваш лозунги, в които никой не вярва - поне ги промени!!!

Цитирай Първоначално написано от trt1989
    Цитирай Първоначално написано от ~*SILVER*~
    Против, естествено!
    и защо да е естествено ?!
    Кое му е естественото?
    Хах - банда пикльовци с грешни разбирания за света да хукнат да бият роми само щото са мургави? Хм... смислено звучи - но най-тъжното от всичко е, че някой всъщност обмисля това да се направи.... нямам думи.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

aбе вие тука нещо за големи мъже и жени ли се взехте ?
    пикльовци...тва че на някой му пука , пък ти(вие) сте некви подлоги, си е ваш проблем...нещастници !
    от гвардията ще преследвате ли педерасите,а?

пикльовци...тва че на някой му пука , пък ти(вие) сте некви подлоги, си е ваш проблем...нещастници !
    тебе нещо само педерасти те влекат май?
    мале кога сички зеха много да разбират от политкиа и да се правят на расисти - това ли е модерно сега??
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Цитирай Първоначално написано от ~*SILVER*~
    тебе нещо само педерасти те влекат май?
    мале кога сички зеха много да разбират от политкиа и да се правят на расисти - това ли е модерно сега??
    много са члагарките, а те обичат скиновете

Град
    Berlin
    Абе quench, не разбираш ли, че такива организации съществуват в Швейцария, Франция и ред други страни в Европа и света! Какво толкова ти пречи съществуването и озаконяването на Българска национална гвардия!? Толкова ли ти е безразлично случащото се в страната с тези паразити!?
    П.П. quench, ако не държим на нацията утре няма да има българи

Мега фен Аватара на machoka
    Ти може да си ЗА, но аз съм ПРОТИВ целенасочено пуснатите теми спрямо еди кой си етнос.

За това - край с тази.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си