- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Одобрявате ли легализирането на Българска национална гвардия
лично аз се надявам, че с тази "гвардия" ще се получи на принципа "всяко чудо за 3 дни"
казах - ако например Расате има голямо обществено и политическо влияние, добре, нека да направи патрул с бележници и ГСМ-и в ръце, които да се обаждат в централата, а той да подпалва на полицията и на министерството задниците всеки път
но да ми хващаш шепа кухоглавци (тва, че единият е компютерджия, а другият е юрист, не значи, че имат акъл, знаем как е с ученето във ВУз в България)
а псоле да ги учиш да маршируват, да се кълнат във вярност, да тренират бойни изкуства и стрелба с оръжие
това е вече военна организация, която е забранена по КРБ
освен това е нелоялно към самите граждани - това, че е военна организация, не значи, че ще е по-различна от някоя партия и че ще оправдае надеждите ви/ни
с избиването на циганите няма да се подобри икономическото положение в страната - но ще се увеличи на разни боклуци престижа в очите на малоумните им последователи
всеки път пък, когато в такива теми задам подобен въпрос, бивам обвинен в най-черни грехове и липса на национална доблест и пр.
та, викам, убиването на един циганин с колко процента увеличава БВП пер капита? щото мен ме интересува дали ще ми вдигне заплатата в краткосрочен план
Зиези, купи си валериан, пич