- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бил ли е някой на Поморие тая година
Питам щото може да сме се засякли и ми е интерсно![]()
Аз,бях на Китен от 29.07 до 5-ти ажгуст,но два пъти ходихме в Lapiovra.
Къде???Първоначално написано от Анонимко
![]()
lapiovra е в приморско, бе, пич. тука се пита за поморие.Първоначално написано от Анонимко
Аз отре отивам и следващите 20-тина дена съм там
Върнах се в Петък!
Помниш ли мЪ!![]()
Light The Universe
НА КОЙ ПЛАЖ СИ ХОДИЛ![]()
на неохраниаемиа най-готиния!Първоначално написано от no-man-no-cry
![]()
Има си ЛС за тая цел!
Light The Universe
Да веи да си помислиш,че те свалям!Не!Не!Не!Първоначално написано от Valar
![]()
![]()
![]()
окПървоначално написано от no-man-no-cry
![]()
Light The Universe
Само тва ли сме-3 келеша![]()
Минах за малко от там.. при все обикалянето ми по Несебър и Сл. бряг останах вЧеПатлен от готиното 'курортно селце' Поморие ... посетих биляр клуба и лятното кино.. много готино беше да гледам Карибски пирати 3 на такова отворено кино, а зад кино-стената да е самото море... и да го чуваш и виждаш, да вдъхваш морският въздух докато гледаш Джак Спароу..![]()
tctctct 6to ne kazvate kato idvate na sam e az sym ot pomorie moje i da sym vi vijdal
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Мдам, поседяхме там. Хубавичко е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Къде това обикаляне из Несебър....Може да съм те засякъл някъде предвид работата ми....Първоначално написано от machoka
Иначе НА Поморие бях...Около 500 пъти....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Преди малко се връщам оттамИзкарах си много готино, но е най-мръсният курорт, който съм виждала... Ама беше яко. Вярвам, че и при най-мизерните условия мога да си изкарам яко. Поне стаята беше хубава. Ако имахме кола, щеше да е бъде наистина по-хубаво, но има време и за това
Нещото, което там ме изуми беше, че такситата бяха по 3 лв/км не всички, но доста от тях.
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!