.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Софийски университет - специалности

Някой може ли да ми каже с какви специалности мога да вляза в Софийски университет,ако държа изпит само по биология.Ако може и малко инфо за специалностите.Благодаря предварително!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Град
    Плевен
    ми отвори сайта на софийския, виж в кандидат-студентската кампания за тая година хората са си написали всичко.. амаа се съмнявам САМО с биология да има нещо..
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Град
    L.A. \ Moscow
    и аз имам молба да напишете всички специалности и с какво се кандидатства защото и аз искам да разбера! благодаря
    Raise your fist!

Град
    L.A. \ Moscow
    сега ми е яснооо... мерси много
    Raise your fist!

Странно как не съм открила тази част от страницата.Благодаря много.А дали някой може да ми разясни за молекулярната биология и биотехнологиите.Какво се учи,на какво се набляга.Какво можеш да работиш след това и всъщност получава ли се висше или трябва да се продължи?
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Guest
    молекулярна биология и битехнологии са двете най-добри. аз ще уча първото, поради провал с медицин

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Конкретно за молекулярната биология погледнах учебния план. Значи учат се дисциплини като молекулярна генетика, молекулярна имунология, учи се и английски език от втория семестър, молекулярна еволюция и общо взето все интересни неща. След като станеш бакалавър, имаш доста възможности за магистратура, една от друга по-интересни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

конче
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Конкретно за молекулярната биология погледнах учебния план. Значи учат се дисциплини като молекулярна генетика, молекулярна имунология, учи се и английски език от втория семестър, молекулярна еволюция и общо взето все интересни неща. След като станеш бакалавър, имаш доста възможности за магистратура, една от друга по-интересни.
    Да, права си, че са интересни. Самата специалност молекулярна биология е супер интересна също, ама няма особена реализация, поне в България. Иначе ако я учиш между другото е много увлекателна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си