- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Любим шампоан за коса?
Аз съм най-доволна от ''Пантен''.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Много си обичам Шаумата, от нея косата ми става най-хубава включително и след плицикане в моретоПървоначално написано от sladku_bebzi
Преди това си бях взела Дева и ми се омазняваше адски бързо, след 9-10 часа вече корените ми ставаха мазни... Тоест аз съм в обратното положение.
По принцип ползвам различни и аз не знам защо, но вече твърдо реших, че ще се задържа малко на Шаума.
наааай-добрия за мене е един KEUNE, не съм сигурна дали е немски или френски а и ми е все тая общо взето, но косата ми става уникално мека от него, няма 2ри такъвда не говорим че е супер икономичен, с 250мл си карам по 5-6 седмици, при положение че си мия косата през ден.. жалко само че почти никъде го няма
Do it for yourself
на косата ми наи добре и деиства хербал есенсис.. емии кефи ме а и сменила съм бая шампоани от него съм наи доволна.. ползвах го от време на време и преди когато още го нямаше в българия...![]()
На Loreal - Elseve (розовичкия) обожавам го0о0
цял ден ми мирише косата на него ..Става много мека и се оформя хубаво ... на Nivea шампоаните също ми харесват
![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Herbal Essences се оказа добър избор за моята коса, прави я белсяща, пък и всички видове миришат мн приятно. А, също и обожавам един детски, мирише на дъвка..Малката ми братовчедка го ползва и покрай нея почнах и аз - хубавото му е, че от него косата не се оплита мн, а и я прави някак по-лека и гладка.
Моят е на Schauma.
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
az gledam da smenqm 6ampoanite,no nai ve4e obi4am da izpolzvam Head & shoulders ili na Elseve zeleniq
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
GLISS определено, иначе бях много доволна и от Neutrogena и Aussie, ама тях не съм ги виждала в Бг.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
От изброените-Гарниер.
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
az s1m mnogo dovolna ot nivea dove panten i elsev
Първоначално написано от SuNNy^DaY
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
На Гарниер шампоана ми е любим защото само той ми прави косата по мека
С Nivea и с Panten![]()
Нивея за къдрава коса![]()
~cLose t0 yoU~
Lorea'l i Garniernaistina sa dobri
ina4e az sum mnogo dovolna i ot Panetene :P
Nivea
Sunsilk много ми харесва... всъшност когато си мия косата с него нямам нуйда после да си слагам балсам, а когато си слагам лак за коса и гел едновременно преди можех само с балсам да си измия косата.. а сега само със Сънсилк.. и този шампоан засега ми харесва.. докато не открия някой още по-добър...![]()
Гарниер фруктисСупер е
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Shauma тозиии... зеления![]()