- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Любим шампоан за коса?
schauma i wash &go
GLISS sa mn dobri
Loreal са най-добрите за мен обожавам ги ползвам всичките им шампоани,балсами и маски.преди ползвах и garnier и горе долу ставаха.
Харесвам Гарниер Фруктис и зеления на Shauma.
Pantene Extra Volume
&
Gliss с подхранващо масла![]()
Много съм доволна от Organics & Pantene Ice Shine
![]()
според мен косата трябва да говори за продукта. лично аз спрях да ползвам шампоаните които непрестанно се рекламират, по простата причина че имат прекалено много съставки и косата вместо да се подобри се съсипа още повече(поне при мен е така). сега съм с един на Refan. дори не му помня името но като му видя опаковката в магазина се сещам че е той![]()
Определено на Loreal използвам продуктите им и съм много доволна.
az si smenqm 6ampoanite no v menta koito polzvam e bon bons 2v1 du6 gel i 6ampan s mandarina i pudra zahar mn e hubav kosta i kojata stavat mn meki i mn qko miri6e a aromata se zapazva dosta d1lgo
mn gotiinaaa pri4esskaaaaa
на Нивеа светло син май че беше![]()
Loreal.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Head and Shoulders Sensitive.
Перфектен е !![]()
To infinity and beyond.
Dulgon.
Head & shoulders е възможно най-отвратителният шампоан, който някога съм ползвала. Имам чувството, че е създаден, за да цапа косата ти още повече. ;@
Ползвам Garnier и съм много доволна![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
на Пантен ползвам мн съм доволна и от косата и от кожата на главата си след измиване (от доста други шампоани ми ставаше пърхот докато не спра употребата им)
Преди години бях много доволна от Пантен,използвах само него.После обаче взе да ми действа много зле на косата и го смених,и от тогава не мога да открия хубав шампоан![]()
Все ги сменям и или изобщо не стават и след първото измиване не ги позлвам,или имат временен ефект.Направо не знам вече.Иначе сега съм сравнително доволна от Клоран,вече за втори път си го купувам,ама не мога да кажа,че е перфектния шампоан
поръювам си шампоана пюролоджи по интернет.американски е ако не се лъжа. казвам ви няма по-добър шампоан. по скъп е разбира се но за сметка на тва е супер як мн съм доволен!!! има няколко серий
Използвала съм всякакви известни рекламирани боклучета...И не ми харесват.Косата ми преди беше мазна-сега стана суха...Отидох при фризьора ми и той ми продаде перлен много хубав шампоан.Косата ми пак е суперр има блясък и т.н.Този шампоан не се продава в аптеката...И струва 18 кинта.
L'Or
Елсев розовия![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
ми аз използвам на клиар[img][/img]