- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Продажното турско-циганско правителство
Спокойно, не съм казвал, че си от някакъв етнос(може и да сиПървоначално написано от ScionOfStorm
), а просто ме интересува накъде гледаш - наляво или надясно
![]()
И ти попадав в тоя списък!Не се обосноваваш защо плюеш по НС и национализма!Първоначално написано от ScionOfStorm
Защо плюя ли?
Защото 95 % от нацистите, включително и вие, които познавам, мислят по най-повърхностния и незадълбаващ начин. Естествено, има си и изключения, макар и да са малки във вашия случай.
Няма да ме разберете, прекалено сте се "вкарали" в крайните ви убеждения и това ви заслепява
Гудериан, българин съм, и бих направи всичко за родината си. Но вие носите нещо чуждо с вас, не го ли усещате. Българи сте, тогава се борете за България, но не с нацистки идеи. А с български![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Твърде заучени фрази говориш.......Да си ме видял да съм написал "Германия над всичко"Първоначално написано от ScionOfStorm
Просто национал социализма е нашата борба,а надявам се тя да не е напразна!Се едно да казваш на демократ,че е американофил![]()
Щото там пройзлиза тая еврейска форма на управление !
При нас в България никога не е имало краен национализъм и затова го отнасяме постоянно от чужденците! Научили са се да се качват на главите ни!Първоначално написано от ScionOfStorm
П.П. Прочети малко за унгарското въстание през 1956 г![]()
На аватарите и подписите ви виждам немски надписи, немски наци герои...къде са Левски?
Ботев?
З. Стоянов?
Къде са?
Защо из профилите ви няма българско, братя? Защо?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Това не означава,че не почитаме тези велики Българи!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
А ти като не си нацист, а си националист, защо слагаш на аватара си някакви смешни артисти от някакъв еврейски филм, а!?Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Mомчетаааааааа![]()
![]()
![]()
много се бъркате,гарантирам ви
понеже вуйчо ми е общински съветник и познавам и други общински съветници и депутати даже,не искам изобщо да се хваля ама мога да кажа че разбирам от политика и педерастчетата от АТАКА начело с боклука волен действат заедно с ДПС
![]()
![]()
Хубаво.
В моите очи означава, че почитате повече немските щуротии, щом тях сте избрали вместо НАШИТЕ, националните ни герои.
Поставяте по-напред немското вместо родното? Къде сте, българи?
Гудериане, не на място, мили мойНикаква връзка.
Аз бия ли се в гърдите, че поставям България над всичко във всяка тема тук?
Не.
Аз я поставям, но го знам за себе си, и това ми стига. Внимание ли желаете, че разтръбявате така, че почитате родината си. Това го прави всеки нормален българин. Аз да направя тогава 34234 теми и да се бия в гърдите, че видиш ли, съм велик българин.
Евреите, евреите, а...заслепени стедано го разберете, някога.
Защото не са политици!Първоначално написано от ScionOfStorm
Знаеш ли как Ботев е наричал евреите-"Жълтите чифути"
Още от тогава са били мразени!
С удоволствие щях да си сложа някой Нс бг лидер,ама нямаме такива.....Има време!
явно е модерно всеки да се прави, че разбира от политика и всеки втори да изповядва нацистки идеи...забавно.
Е, един ден сигурно ще видите вашия фюрер...в адаЛично ще говоря със рогатия да ви уреди среща
![]()
хъхъ..