.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ^ един умен, най-сетне...

Гудериане, длъжен ли съм да споделя какви са ми политическите убеждения? Ами ако не искам?

Сега очасквам да ми кажеш, че съм турчин, защото не искам да ги кажа, или нещо подобно...amusing
    Спокойно, не съм казвал, че си от някакъв етнос(може и да си ), а просто ме интересува накъде гледаш - наляво или надясно

^ един умен, най-сетне...

Гудериане, длъжен ли съм да споделя какви са ми политическите убеждения? Ами ако не искам?

Сега очасквам да ми кажеш, че съм турчин, защото не искам да ги кажа, или нещо подобно...amusing
    И ти попадав в тоя списък!Не се обосноваваш защо плюеш по НС и национализма!

Защо плюя ли?
    Защото 95 % от нацистите, включително и вие, които познавам, мислят по най-повърхностния и незадълбаващ начин. Естествено, има си и изключения, макар и да са малки във вашия случай.
    Няма да ме разберете, прекалено сте се "вкарали" в крайните ви убеждения и това ви заслепява

Гудериан, българин съм, и бих направи всичко за родината си. Но вие носите нещо чуждо с вас, не го ли усещате. Българи сте, тогава се борете за България, но не с нацистки идеи. А с български
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Защо плюя ли?
    Защото 95 % от нацистите, включително и вие, които познавам, мислят по най-повърхностния и незадълбаващ начин. Естествено, има си и изключения, макар и да са малки във вашия случай.
    Няма да ме разберете, прекалено сте се "вкарали" в крайните ви убеждения и това ви заслепява

Гудериан, българин съм, и бих направи всичко за родината си. Но вие носите нещо чуждо с вас, не го ли усещате. Българи сте, тогава се борете за България, но не с нацистки идеи. А с български
    Твърде заучени фрази говориш.......Да си ме видял да съм написал "Германия над всичко"
    Просто национал социализма е нашата борба,а надявам се тя да не е напразна!Се едно да казваш на демократ,че е американофил
    Щото там пройзлиза тая еврейска форма на управление !

Град
    Berlin

При нас в България никога не е имало краен национализъм и затова го отнасяме постоянно от чужденците! Научили са се да се качват на главите ни!
    П.П. Прочети малко за унгарското въстание през 1956 г

На аватарите и подписите ви виждам немски надписи, немски наци герои...къде са Левски?
    Ботев?
    З. Стоянов?
    Къде са?
    Защо из профилите ви няма българско, братя? Защо?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Русе
    На аватарите и подписите ви виждам немски надписи, немски наци герои...къде са Левски?
    Ботев?
    З. Стоянов?
    Къде са?
    Това не означава,че не почитаме тези велики Българи!
    Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

Град
    Berlin
    Ботев?
    З. Стоянов?
    Къде са?
    А ти като не си нацист, а си националист, защо слагаш на аватара си някакви смешни артисти от някакъв еврейски филм, а!?

Mомчетаааааааа много се бъркате,гарантирам ви понеже вуйчо ми е общински съветник и познавам и други общински съветници и депутати даже,не искам изобщо да се хваля ама мога да кажа че разбирам от политика и педерастчетата от АТАКА начело с боклука волен действат заедно с ДПС

Хубаво.
    В моите очи означава, че почитате повече немските щуротии, щом тях сте избрали вместо НАШИТЕ, националните ни герои.
    Поставяте по-напред немското вместо родното? Къде сте, българи?

Гудериане, не на място, мили мой Никаква връзка.

Аз бия ли се в гърдите, че поставям България над всичко във всяка тема тук?
    Не.
    Аз я поставям, но го знам за себе си, и това ми стига. Внимание ли желаете, че разтръбявате така, че почитате родината си. Това го прави всеки нормален българин. Аз да направя тогава 34234 теми и да се бия в гърдите, че видиш ли, съм велик българин.

Евреите, евреите, а...заслепени сте дано го разберете, някога.

Ботев?
    З. Стоянов?
    Къде са?
    Защото не са политици!
    Знаеш ли как Ботев е наричал евреите-"Жълтите чифути"
    Още от тогава са били мразени!
    С удоволствие щях да си сложа някой Нс бг лидер,ама нямаме такива.....Има време!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    явно е модерно всеки да се прави, че разбира от политика и всеки втори да изповядва нацистки идеи...забавно.
    Е, един ден сигурно ще видите вашия фюрер...в ада Лично ще говоря със рогатия да ви уреди среща
    хъхъ..

Мега фен Аватара на machoka
    Не думай..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си