- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас това нормално ли е ?!
Приатали огромен проблем...Седя си аз и си гледам пр0н , но изведнъж в стаята влезе котарака и ме видя !!! Сега лежи тук на леглото до мен и аз му говоря , а той не ми обръща внимание ?! Какво да правя ? Кажете бързо бързо докато не съм го загубил като приатал![]()
![]()
мале мале само какви теми пускате
Мисля, че плаче. Моля помогнете ????? Как да го успокоя и да си го върна като приатал...![]()
![]()
![]()
A ne omrqh ot smqh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поговорихме...Той каза, че няма да каже на наще и ако ме види още веднъж ще ме охапе и одраска...Първоначално написано от swords1010
С това считам проблема за решен. Темат може да бъде заключена. Благодаря на тези които помогнаха![]()
Ama toi moje da govori liПървоначално написано от <Твърд>
![]()
Не, разбира се....Аз знам котешкиПървоначално написано от М_Биг_Фен
![]()
Ox НДПървоначално написано от <Твърд>
![]()
Точно така...А вие мислите, че се ебавам с форума...Първоначално написано от swords1010
![]()
![]()
![]()
![]()
А i az obi4am kotki no 4ak da si govorq s tqh.Първоначално написано от <Твърд>
ама пускате некфи теми да ви са чудя на акъла само!
баси изрудите!@![]()
![]()
![]()
земи си наеби котката и тфа е!
Raise your fist!
ako kotkata mu e majkaПървоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе твърд я кажи откъде е взе таз трева че и ние да е пробваме...все ми се ще да мога да общувам свободно с представители на другите видове..100 на 100 си гледал някоя извратена содомия и котарака е дошъл да изкаже възмущението си.Първоначално написано от <Твърд>
ШшшшшшшшПървоначално написано от MostHated
![]()
Ve4e spokoina li e kotkataПървоначално написано от <Твърд>
![]()
![]()
Да. То е котарак и си лежи тука...Темата е преключена-проблемът е разрешен...Първоначално написано от М_Биг_Фен
Miloto toПървоначално написано от <Твърд>
![]()
A kakva poroda e![]()
Ми не знам...Чакай ще го питам...Първоначално написано от М_Биг_Фен
Каза, че е улична превъзходна![]()
![]()
модернаторите няма да е зле да се пораздвижат малко видях поне 10 теми които могат да бъдат изтрити!!!!Първоначално написано от <Твърд>