- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се ожениш на 17?Нормално ли е?
Значи искам да ви попитам според вас нормално ли е да се ожените на 17 години за 30год мъж.Значи сестра ми си има гадже което е на 30 а тя на 17 и след като навърши 18 иска да се оженят.Какво ли не съм и говорила за да я разубедя да не прави тази грешка а на всичкото отгоре той е ром.Моля ви кажете какво да направя за да я спра! Тя крие от родителите ни че ще се жени и може би ако не се оженят той ще я отвлече.![]()
![]()
![]()
какво да направя за да не загубя сестра си?
![]()
![]()
![]()
![]()
Хвани коча с няколко пича и го начупете целия. След това му обясни, че ако продължава да задява сестра ти ще му откъснеш топките и ще го накараш да ги изяде. Под "начупване" имам предвид счупени крайници и вътрешни кръвоизливи. Друг начин да отървеш сестра си няма.
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Ами поговори с нея кажи и че не и е приятен и не искаш да се жени точно за него...абе незнам доста лоша работа![]()
Първоначално написано от comics
Не е нормално.Може да си влюбен безумно и каквото и да е,но аз лично не бих го направила.17?Това е толкова рано.Най-добре поговори с родителите ви-те трябва да знаят.Тя дори не е пълнолетна.Трябва да се направи нещо.Хубаво е,че си загрижена и така трябва.Щом сестра ти си няма глава на раменете,трябва да се направи нещо.Говори с вашите.УСПЕХ!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
еее ако си мангале супер! жени се! те и тей станали кат зайци вече правят деца за денонощие! аре българите скоро няма да ги има!![]()
Raise your fist!
tq ne e ciganka kakto i azПървоначално написано от MajeStic
![]()
![]()
toi e ciganin
![]()
tq ne e ciganka kakto i azПървоначално написано от MajeStic
![]()
![]()
toi e ciganin
![]()
Направи го да кърви, браток. Все пак става дума за сестра ти, твоя кръв е.Първоначално написано от Mirapidenov
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Остави я да си троши главата .. не е малка... има мозък ако тя така е решила, нека да е ти не можеш да направиш нищо повече от това да говориш с нея .....
So free
ole mila az imam blizna4ka oba4e nqmam tozi problem ami nz vij tuk ima dve strani ne e sig dali ako se om1ji za nego 6te napravi gre6ka no tova e malko veroqtno obqsni i 4e tazi st1pka e edna ot nai golemite v jivota i trqbva dobre da premisli re6enieto si nz ot kolko vreme sa zaedno i ne sam mn nqsno sne6tata no i obqsni 4e tova koeto napravi moje ne samo da q promeni no moje i da q narani pogovori s neq obsqni i 4e ne iska6 da q gubi6 i 4e ne iska6 tq da pravi tazi gre6ka kaji i tova koeto 4uvstva6 obqsni i 4e jivota e pred neq i tozi m1j ne e edinstveniq i nqma da e v jivota i kaji i 4e e mn malka i ako napravi tazi gre6ka pove4e nikoga nqma da ima tazi svoboda koqto ima sega ta tq e o6te dete 6te ima o6te tolkova mn mom4eta v jivota i obesni i 4e ako se om1ji i ako sre6te po krasivo mom4e ot s1pruga si kakvo 6te napravi ni6to z6atoto ve4e e obv1rzana prosto i napomni 4e ako ssklu4i brag s tozi m1j jivota i ve4e nqma da e s16tiq kaji i 4e tova 6te e gre6ka i to golqma nz za6to ti ne kaje6 na roditelite si ili misli6 4e e neumestno moje bi te 6te mogat da q sprat
Ami problema e che tq ne slu6a maika ni kakvo i govori izliza si s toqkogato si re6i i tfa e za tova pisah tuk za da mi dadete malko suveti za da znam kak da postupq sus sestri4kata mi
a tq e tolkova ludo vliubena v nego 4e nz.. a toi imam 4uvstvo 4e se interesuva samo ot parite ni
ei za tfa mrazq mangalite
Ако темата е истнска, много внимавай, защото той може да иска да се възползва жестоко от нея. По - големи мъже си търсят наивни и млади жени с ужасни цели за нея. Така правят сутеньорите...
Ujas!!! Mnogo me e strah kakvo 6te stane s neq no kato ne me slu6a kakvo i govorq az kakvo da napravq?![]()
![]()
taka 4e 6te ostqvq ne6tata taka...ni6to ne moga da napravq dori i sega v tozi moment e s nego i se ebut v ku6tata mu
![]()
![]()
![]()
![]()
pi4 tolkova li ne moi6 da se seti6 toi e na 30 tq na 17 zvuni6 na policiqta anonimno i dokato migne6 6te go osadqt za pedofiliq ama to se iska malko ukul![]()
e kak 6te go osudqt kato toi spi s neq po vzaimno suglasie? nqma da moje da go osudqt![]()
![]()
![]()
![]()
Фащаш го некаде с групичка от твои приятели скупвате го от бой и му казвате да не се занимава с нея и тва е. ако пак отиде при нея фаштате го пак и тоя път с пистолет към главата му казвате, че не се шегувате.
Виж ся, земаш няколко по-яки момчете, с по една бухалка и му трошете главата. СМЪРТ ЗА ЦИГАНИ! Няма друга оправия.![]()
По принцип нямам нищо против тях, ама от както ми се случи едно нещо, като бях в София, толкова съм ги намразила, че....![]()
mi ne govori na neq i izobshto ne govori.otivash pri oniq i go spykvash ot boi svarqvash go i go davash na ky4etata da go izqdat.tva ve44 go predlojih v edna dr tema ama neshto nqmashe yspeh...probvai moje i da stane![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Първоначално написано от drfatt
absoliutno s1m s1glasna.. nqma druga opraviq, ili jivota na toq ili na sestra ti .... i da ne e ciganin toi e 2 p1ti po-golqm! A za kapak vi iska parite ? Kak nqma da zn kvo da napravi6... izob6to za6to se zamislq6ne s1m za naslieto, no f nqkoi slu4ai [kato tozi] kak1v izbor ima6 ......
Kaji na vashte te znaqt kakvo da napravqt.
Next Time I`ll be True...
emi to ako be6e bulgarin nikoga nqma6e da iska da se ozeni za nepulnoletno momi4e.spored men e po dobre da kaze6 na va6te i te da re6at kakvo to4no da nanapravqt.za6toto tazi svatba moge da se okage edna golqma glupost za koqto mnda suzalqva![]()
И аз съм на мнение да кажеш на ваще, да я затворят в къщи докато и дойде ума в главата. Ужас това момиче акъл няма ли?? За циганин ще се жени ужас
![]()
Казваш на родителите си,тя може да ти се сърди,'ма нека се сърди - то е за нейно добро,и ще решиш с ваще какви мерки да предприеметеАиде и успех
![]()