.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Вашите трябва да научат!!! Те са хората които са длъжни да се справят с положението!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    V mechtite si
    Еми кажи на ваште за намеренията на сестра си,мисля че това е най правилното решение.
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Град
    nqkade v mraka
    Ми нз чесно казано някой се женят на 15 или 16 тъй че нз
    (

добре не мислиш ли че това е неиния живот?? за мен не е нормално да се омъжиш на 17 или 18... но ти си и сестра.. ок опитала си да я разубедиш не си успяла.. според мен сега ти остава само едно.. да седиш до нея и да я подкрепяш за абсолютно всичко..... сестра ти е все пак

Щом си опитвала да я разубедиш и тя е настоявала значи няма какво друго да направиш.Мисля,че на 17 години е достъчно голяма за да мисли и да отговаря за постъпките си.Тя е решила да си съсипва живота това си е нейна работа

Мега фен Аватара на koalka
    Тя нали като стане на 18 ще се омъжи, а не на 17.
    Иначе не бих се омъжила толкова рано, да се жениш и да се обвързваш едва ли не за цял живот.И то за 30-годишен...странно ми е.И какво, на 18 деца ли ще ражда?

nazi
    Guest
    ааааа ако верно я видя тая ше и счупя главата как може да се жени за мангал педофил ше викна мойте хора и двамата ше ги размажа ако ги хвана това е предателство спрямо родината има си достатъчно българи а тая парантия се е забила с мангал ...ей точно заради такива хора България умира

а какъв е проблема? на теб какво ти влиза в работата? твоята сестра може да прави каквото пожелае! не бъди тесногръд педерас, и я изчукай преди да се омърси с циганина!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    от тва по нормално няма
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ако се обичат ОК, но защо мислиш, че иска да я отвлече?
    Ако е така може да я изнудва. Кажи на вашите, все пок това може да застраши живота и. Но първо говори с нея

еж ги тия идиоти, как са се хванали за малките пръстчета и се снимат позьори прости!

Mirapidenov
    Guest
    Oh neznam neznam sno6ti se vurna v 2 4asa piqna i ne znae6e kude e sig toi q e drogral napravo nz ve4e a ako kaja na maika mi tq 6te polu4i infarkt taka 4e ostava samo da vidq kakvo 6te stane

Mirapidenov
    Guest
    Oh neznam neznam sno6ti se vurna v 2 4asa piqna i ne znae6e kude e sig toi q e drogral napravo nz ve4e a ako kaja na maika mi tq 6te polu4i infarkt taka 4e ostava samo da vidq kakvo 6te stane

Мисля, че определено трябва да кажеш на вашите...недей да чакаш да се случи нещо лошо...

Не е нормално.Кажи на майка ти,баща ти да поговорят с нея..поне те могат да й налеят акъл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си