- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се ожениш на 17?Нормално ли е?
Вашите трябва да научат!!! Те са хората които са длъжни да се справят с положението!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Еми кажи на ваште за намеренията на сестра си,мисля че това е най правилното решение.
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
Ми нз чесно казано някой се женят на 15 или 16 тъй че нз
(
добре не мислиш ли че това е неиния живот?? за мен не е нормално да се омъжиш на 17 или 18... но ти си и сестра.. ок опитала си да я разубедиш не си успяла.. според мен сега ти остава само едно.. да седиш до нея и да я подкрепяш за абсолютно всичко..... сестра ти е все пак![]()
Щом си опитвала да я разубедиш и тя е настоявала значи няма какво друго да направиш.Мисля,че на 17 години е достъчно голяма за да мисли и да отговаря за постъпките си.Тя е решила да си съсипва животатова си е нейна работа
![]()
Тя нали като стане на 18 ще се омъжи, а не на 17.![]()
Иначе не бих се омъжила толкова рано, да се жениш и да се обвързваш едва ли не за цял живот.И то за 30-годишен...странно ми е.И какво, на 18 деца ли ще ражда?
ааааа ако верно я видя тая ше и счупя главата как може да се жени за мангал педофил ше викна мойте хора и двамата ше ги размажа ако ги хвана това е предателство спрямо родината има си достатъчно българи а тая парантия се е забила с мангал![]()
![]()
...ей точно заради такива хора България умира
а какъв е проблема? на теб какво ти влиза в работата? твоята сестра може да прави каквото пожелае! не бъди тесногръд педерас, и я изчукай преди да се омърси с циганина!![]()
от тва по нормално няма![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
еж ги тия идиоти, как са се хванали за малките пръстчета и се сниматпозьори прости!
![]()
Oh neznam neznam sno6ti se vurna v 2 4asa piqna i ne znae6e kude e sig toi q e drogralnapravo nz ve4e a ako kaja na maika mi tq 6te polu4i infarkt
taka 4e ostava samo da vidq kakvo 6te stane
Oh neznam neznam sno6ti se vurna v 2 4asa piqna i ne znae6e kude e sig toi q e drogralnapravo nz ve4e a ako kaja na maika mi tq 6te polu4i infarkt
taka 4e ostava samo da vidq kakvo 6te stane
Мисля, че определено трябва да кажеш на вашите...недей да чакаш да се случи нещо лошо...![]()
Не е нормално.Кажи на майка ти,баща ти да поговорят с нея..поне те могат да й налеят акъл![]()