- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обрязан...мастурбиране
Наскоро ме обрязаха и не мога да мастурбирам момчета![]()
Трябва само да си барам "стъблото" на пениса, главичката ми е леко чувствителна, но това ще се оправи след време...
въпроса ми е към обрязаните как мастурбират като нямат кожа която да връщат? Има много голямо триене... да си купя лубриканти ли?
Хелп![]()
еее жалко...Първоначално написано от sexita
![]()
сигурно за това мюсюлманите ги обрязват...
ще е трудно да не мастурбирам, но явно трябва да свиквам![]()
![]()
![]()
emi 6to se obrqza,ne pomisli li predvaritelno za tva?
Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!
sexita a priqtelqt ti musulmanin li e be
да такъв е приятелят й.някъв проблемПървоначално написано от zamislen
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
abe kva e taz maniq si4ki da sa kabrio ne moga vdqna![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
и мангал да беше нямаше да е толкова глупав като теб.оставете тя да си реши дали е проблем или неПървоначално написано от KIRCHO
е не, това беше уникално =D> =D>Първоначално написано от bloodranger
![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
това не е уникално аз ше ви кажа защо обрязаните не мастурбират(така да се изразя) щот им е набита чекията постояно приятелииПървоначално написано от FlippanT
![]()
![]()
![]()
(с извинение на обрязаните) НО СИ Е ТАКА
![]()
![]()
![]()
mi aide togaz si4ki da sa obrejen 6e sme sas svobodni raceПървоначално написано от kr1s0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от sexita
скарай му се а така ВСЕКИ ИМА ПРАВО да БъДе с КойТО ИСКа
ан тъй и плюс тва поне 80% от уродите тука не могат да му стъпят на малкия пръст на тоя сладур![]()
и забравих вие само му завиждате че си има много яка мацкадето няма да ви погледне дори
![]()
точно така.нищо чудноПървоначално написано от Devilka
Rofl ! Nqmam dumi. Nz kak go pravqt neobrqzanite , no tyk pri mene si4ko si e OK. Nqma bolka ili opuvane ...No v na4aloto kogato te obrejat ima6 problemi sus sqkuf sort ga6ti i pantaloni ...sqko draznene boli. Predpolagam 4e s vremeto 6te svikni6. Stiskai 1-2 sedmici. Tfa 4e si obrqzan ne te pravi invalid ,boje vie hora napravo me izomqvate. ^_^
Da taka e ,pone v musulmanskite semeistva. Ako go ne e religiozno obrqzvane ve4e stiga roditelite da se setqt. Sled vreme bolkata spira ,edinstvenoto neudobstvo e 4e piku4niq otvor se drazni ponqkoga ot po grubi materii (v slu4ai 4e nqkoi re6i da hodi bez belio).
Успокойте се бре,тия дет обиждат да фанат да се извинят щото не съ повече от едни ши*ани комплексари!
![]()
vsi4ki rezani i nedorezani v kazana !!!!!!!!!!!111![]()
![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
sexita, майка ти знае ли, че лапаш рязани пишоци? Горките ти родители...
Първоначално написано от цицоман
neina si rabota we pedooooooooooooo!![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
хората се обрязват за да не могат да се самозадоволяват като влезнат в пубертета...така и не разбирам 6то си се обрязал...
Голям размер на картинката! /machoka/
като гледам онзи резанатия наистина никои неможе да му стъпи на малкия пръст.само ти му стъпваш на резнатия малък пръст, нали...а като те гледам тебе...на колко? 13-14 за първи път ли му налапа месото?Първоначално написано от sexita
маи много се кефиш, че си малка а има кои да те боде.сигурно ти казва, че те обича, и ти му вярваш но след година - две ще четем тема 'заряза ме, още го обичам' или другата краиност 'мъжете са безчуствени'.хехе знам ти живота за напред наизуст защото си адски елементарна.сега ще се опиташ да се защитиш като почнеш да нападаш и обиждаш и убеждаваш, че ти си права.
owned
тя е на 18 той на 23/май/ апък ти продължавай да се нядяваш да я зарежеПървоначално написано от boli_me_fara_za_vas
![]()