- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Help Spe6no....
suvetvam si4ki emota (i gadjeto na sexita) da posledvat tozi primer -> http://www.qinetiq.nl/entry/1041/de_ballen
kato se razligavq nqqm spira4ki sorry v momenta kolabiram ot smqh kakvi individi ima v toq forum , a az samo vi draznq za ob6t smqh na mene i moite priqteliПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
ahahahah kolko pove4e se drazni6 tolkova po smen6o ni e na nas. p.s. 4ustvata sa vzaimni HAHAHПървоначално написано от sexita
ty tyПървоначално написано от swords1010
sutrinta po 1 vreme se qdosa kato spomenah 4e si durvo v legloto qvno udarih bolna to4ka.Първоначално написано от sexita
dam..b1rzo pri lekar..psihiatriqta te zove..
relaxtake it easy ;}{}
Aдкси ме наранявате, защото както казах вчера- АЗ МОЖЕХ ДА БЪДА ЕМО ГЕЙ!
МОЖЕХ!!!
Не ми пука вече... видя ли нещо, за което предполагам чее с гащи .... просто бъркам и тва е .... (ТОЧКА)
ай такива болни мозъци не тряя ги пускат да си праят рег в сайтовете не стига че имат умствени изкривявание ами от тъпи по тъпи теми пускат аман!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
ti razbi vsi4ki detski 4uvstva v men... vqrvai mi tova video shte mi ostane travma...![]()
![]()
MAHNI SE OT FORUMA IZVRATEN
tapanar bolen kak 6e puska6 takoz klip4e ve IDIOT NA KILO![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
OMG!!!!POTRESENA!!!!ti ne si s si4kiq si mai leelelle...fuck you all...za takiva kat tebe ima specialni kliniki....az 4i s1m emo tfa mi se vijda ackiii tapu lelelele ujas......da umre6 dano!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!
{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}
не че искам се дразня или нещо такова ама В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ЕМОТА СА FAKEПървоначално написано от PoIsOoOn_GiRl
![]()
иначе подписа ти цепи озона \/ \
/ много радва
![]()
Mersino az ne s1m FAKE!!!!
![]()
По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!
{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}