.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Душевен оргазъм, кога за последно го изпитахте..

Я и аз да не остана по-назад от спамаджиите.., та по "темата" преди малко ми стана много харно като свалих едно филм4е /екшън , ако беше хард не ми се мисли../ - 1,37GB /2 СД-та/! za рекордните 9 минутки от торента на арената..извратен ли съм?

Супер фен
    KVO?!?!?!?!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Преди 3-4 дена.Посетих водопада край Дряновския манастир и останах без дъх.Прекрасна гледка
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Супер фен
    aaaaaaaaaa setih se
    mi....ako se broi obojavam da kiham,stava mi nqkvo super qko(no mai ne se broi)
    ina4e mn malki i nezna4itelni ne6ta mi dostavqt udovolstvie,hubava kniga,dobar film pesen
    stihotvorenie,zorata
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    KVO?!?!?!?! :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s

Град
    Sofia
    несъм изпитвал такива неща

Преди два месеца, когато карах Audi TT Coupe 3.2 Quattro

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    ieeeeeeeeeeeeeee ako na men mi se slu4i sigurno i fizi4eski orgazam 6te polu4a,ne samo du6even

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Когато прочетох "Шифърът на Леонардо".

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    samo 4e az karah bmw m6 cabrio,ahh i ne 1 ami prez cqloto vreme polu4avah orgazam
    Next Time I`ll be True...

BMW_Fan
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    samo 4e az karah bmw m6 cabrio,ahh i ne 1 ami prez cqloto vreme polu4avah orgazam
    Хахахахахахахааха, и аз така, само че с една 740-ка Преди т'ва като метнах 1 dirt jump с байка

Град
    in the heart of the city
    Posledno ,slushaiki Slow Burn na Mullmuzzler.

P.S. neobqsnimo e za men ,no naposleduk sum stanala mnogo bezchuvstvena i mi e mnogo trudno da uspeq da se zaradvam na neshto istinski.I na muzika da se izkefq...dano e vremenno.....

I ROCK!!!!!

Вчера, когато видях кръщелницата си да ми се усмихва сладко, сладко.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

predi 20 min kato mi zvanna telefona i vidqh 4e e maja mi
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    Асеновград, България
    Ами преди малко, когато една песен ме накара да се замисля за важните неща в живота.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен
    mn sladuranska tema,nali????

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    mn sladuranska tema,nali????
    Интересна е.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    преди час когато бях в прегръдките на любимия и надълго и нашироко ми обясни какво съм за него..
    Love you Kris !!!

Когато мислех,че с миличкото ми сме скъсали,но той ми прости...
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Такива оргазми не получавам, обачее... преди 1 седмица като разбрах, че съм приета където искам каквото искам и както го искам... изпитах страшно силно "вълнение" Най-вече мисълта, че отварям съвършено нова страница от живота си и че ще я изпиша съвсем сама и абсолютно спонтано... чувството е уникално !
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    София
    Левски 1 - 0 Берое
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

BMW_Fan Мхм, вуйчо ми има такъв звяр чисто нова си я взе. Красавица е и бяга, ама друго си е ТТ Купе стрела няма спиране, пък и Quattro завоите може със 120-140 без проблем да се вземат. Кола с Quattro си е друго нещо. До сега малко БМВ-та са 4х4 (демек xDrive)

marina star Не знам, ама мен насила ме свалиха от колата Не пусках скоростния лост то не ти дава душа да го пуснеш

kameliqbaby не ми се случвало да се возя в М6 Кабрио Не се и съмнявам, че е звяр, все пак е М-ка

Преди 15 минути, когато излязох на балкона, слънчицето ме огря и изпуших първата си цигара за деня. Ебаси якото усещане
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Guest
    6a ti eba maiakta narkoman, da fane6 rak dano..

BMW_Fan Мхм, вуйчо ми има такъв звяр чисто нова си я взе. Красавица е и бяга, ама друго си е ТТ Купе стрела няма спиране, пък и Quattro завоите може със 120-140 без проблем да се вземат. Кола с Quattro си е друго нещо. До сега малко БМВ-та са 4х4 (демек xDrive)

marina star Не знам, ама мен насила ме свалиха от колата Не пусках скоростния лост то не ти дава душа да го пуснеш

kameliqbaby не ми се случвало да се возя в М6 Кабрио Не се и съмнявам, че е звяр, все пак е М-ка
    az pak karah trabant qd li te ?
    p.s vuob6te ne e nespiraemo naskoro s 1 saab 93 sport sedan 2.6 go depresirahme do takava stepen pi4a v sofia 4e re6i da spre na 1 svetofar da "GOVORI" po telefona , a ti si nekuf nedugaf fYYtbolist-> hodi si 4upi krakata i ne se obajdai
    Bla Bla?
    #anti-tokio-hotel@unibg.org
    Lets Kill Bill !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си