- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Душевен оргазъм, кога за последно го изпитахте..
Я и аз да не остана по-назад от спамаджиите.., та по "темата" преди малко ми стана много харно като свалих едно филм4е /екшън , ако беше хард не ми се мисли../ - 1,37GB /2 СД-та/! za рекордните 9 минутки от торента на арената..извратен ли съм?![]()
KVO?!?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Преди 3-4 дена.Посетих водопада край Дряновския манастир и останах без дъх.Прекрасна гледка![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
aaaaaaaaaa setih se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi....ako se broi obojavam da kiham,stava mi nqkvo super qko(no mai ne se broi)
ina4e mn malki i nezna4itelni ne6ta mi dostavqt udovolstvie,hubava kniga,dobar film pesen
stihotvorenie,zorata
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
несъм изпитвал такива неща
Преди два месеца, когато карах Audi TT Coupe 3.2 Quattro![]()
ieeeeeeeeeeeeeee ako na men mi se slu4i sigurno i fizi4eski orgazam 6te polu4a,ne samo du6evenПървоначално написано от Novkov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато прочетох "Шифърът на Леонардо".
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
samo 4e az karah bmw m6 cabrio,ahh i ne 1 ami prez cqloto vreme polu4avah orgazamПървоначално написано от Novkov
![]()
![]()
![]()
Next Time I`ll be True...
Хахахахахахахааха, и аз така, само че с една 740-каПървоначално написано от kameliqbaby
Преди т'ва като метнах 1 dirt jump с байка
![]()
Posledno ,slushaiki Slow Burn na Mullmuzzler.
P.S. neobqsnimo e za men ,no naposleduk sum stanala mnogo bezchuvstvena i mi e mnogo trudno da uspeq da se zaradvam na neshto istinski.I na muzika da se izkefq...dano e vremenno.....![]()
I ROCK!!!!!
Вчера, когато видях кръщелницата си да ми се усмихва сладко, сладко.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
predi 20 min kato mi zvanna telefona i vidqh 4e e maja mi
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
mn sladuranska tema,nali????![]()
преди час когато бях в прегръдките на любимия и надълго и нашироко ми обясни какво съм за него..
Love you Kris !!!
Когато мислех,че с миличкото ми сме скъсали,но той ми прости...![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Такива оргазми не получавам, обачее... преди 1 седмица като разбрах, че съм приета където искам каквото искам и както го искам... изпитах страшно силно "вълнение"Най-вече мисълта, че отварям съвършено нова страница от живота си и че ще я изпиша съвсем сама и абсолютно спонтано... чувството е уникално !
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Левски 1 - 0 Берое![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
BMW_Fan Мхм, вуйчо ми има такъв звяр чисто нова си я взе. Красавица е и бяга, ама друго си е ТТ Купе стрела няма спиране, пък и Quattro завоите може със 120-140 без проблем да се вземат. Кола с Quattro си е друго нещо. До сега малко БМВ-та са 4х4 (демек xDrive)
marina starНе знам, ама мен насила ме свалиха от колата
Не пусках скоростния лост
то не ти дава душа да го пуснеш
![]()
kameliqbabyне ми се случвало да се возя в М6 Кабрио
Не се и съмнявам, че е звяр, все пак е М-ка
![]()
Преди 15 минути, когато излязох на балкона, слънчицето ме огря и изпуших първата си цигара за деня. Ебаси якото усещане![]()
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
6a ti eba maiakta narkoman, da fane6 rak dano..![]()
![]()
![]()
az pak karah trabant qd li te ?Първоначално написано от Novkov
p.s vuob6te ne e nespiraemo naskoro s 1 saab 93 sport sedan 2.6 go depresirahme do takava stepen pi4a v sofia 4e re6i da spre na 1 svetofar da "GOVORI" po telefona , a ti si nekuf nedugaf fYYtbolist-> hodi si 4upi krakata i ne se obajdai
Bla Bla?
#anti-tokio-hotel@unibg.org
Lets Kill Bill !