.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    А бе мн сте интересни. Защо да е страхливец бе, от какво да се плаши - от момиче дето ще му циври и ще му зададе 7543 банални въпроси, които така или иначе няма да върнат нищо и няма смисъл от тях. Като не го ебе човека за какво да се занимава а глупости. Пък и точно заради тия въпроси и вайкане не му се занимава най-вероятно. Щом не си му задържала интереса значи няма смисъл да му се качваш на главата.
    ПАК повтарям става дума за по-лраткотрайна връзка и не чак толкова силна.

Иначе ако мнноооого сте се обичали и ходили дъъълго - гадно е и не е прав, тогава с право можеш НЕ да го наречеш страхливец - ами дрисльо, тъпанара и т.н. щото не смятам, че ти си бустанско плашило, че да го е страх...
    Но тук ми изглежда, че става дума за нещо по-обикновено...май.. я разясни се пак.
    respect
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Мега фен Аватара на koalka
    Може да е тази причина, но все пак, щом те зарязва, значи може да гледа как страдаш.Ако не можеше-може би щеше да има чувства, де да знам.
    Но определено е постъпил тъпо, може и страх да е било.Или просто да не е искал да каже истината в очите.

Дейба
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може да е тази причина, но все пак, щом те зарязва, значи може да гледа как страдаш.Ако не можеше-може би щеше да има чувства, де да знам.
    Но определено е постъпил тъпо, може и страх да е било.Или просто да не е искал да каже истината в очите.
    Баси клоаката тая.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от pristrastenata
    по скоро е детска му работа!та той на колко години е?и после съм била предубена?!Бъка от некви дришльовци дето се прават на много отворени,ама после не могат да дойдат да те скъсат в очите [-o<
    abe putko ro6ava odi se 6ibai s 50-godi6nite dartaci i ne puskai edin i sa6ti komentar formoliran po razli4en na4in.............
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Град
    София

Strahlivec e meko kazano...

Za men podobni tipove mom4eta ne sa nikakvi mom4eta,a mamini sin4eta....i gadni licemeri..6toto za edin moment si super 6tastliva i posle te zarqzva!
    Na men mi se slu4i ne6to podobno..ve4erta trugnahme i na sledva6tiq den me zarqza po icq i posle ne mi pisa ni6to..i sled tova se 4ude6e za6to ne mu govorq...
    Abe zarehi go...da si tro6i glavata..Zaslujava6 pove4e!
    Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!

Guest

Re: Strahlivec e meko kazano...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от drebosucheto
    Za men podobni tipove mom4eta ne sa nikakvi mom4eta,a mamini sin4eta....i gadni licemeri..6toto za edin moment si super 6tastliva i posle te zarqzva!
    Na men mi se slu4i ne6to podobno..ve4erta trugnahme i na sledva6tiq den me zarqza po icq i posle ne mi pisa ni6to..i sled tova se 4ude6e za6to ne mu govorq...
    Abe zarehi go...da si tro6i glavata..Zaslujava6 pove4e!

в твоя пример верно е уникат

кво вие ходите един ден , и за един ден искаш да доиде да ти каже в очите ли

em edin istinski mu taka bi naprail trugnal e s neq na drugiq den e re6il 4e e sgre6il mi da poeme otgovornost za postupkata si da doe kat muj i da i kaje pone tfa predpolagam e zaslujila

Re: Страхливец ли е според вас?

Цитирай Първоначално написано от Miss_Beauty_16
    Ae molq vi kajete mi mom4e koeto te zarqzva po tela ne e li strahlivec. Toi vika ne iskah da vijdam kak strada6 ama za men tva e dr nai4n da mi kaje mi be6e me strah da ti kaja krai v liceto, a vie kvo mislite?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Ne , toi ne e strahlivec , na nego prosto taka mu e po-lesno . Za kakvo mu e da se zanimava s izlizaniq , obqsneniq ochi v ochi i t.n .. kato prosto moje da si vdigne telefona i da ti go kaje burzichko , kratichko i qsnichko . Moga da ti kaja samo edno - ot loshoto ima i po-losho , radvai se , che ti se e obadil , zashtoto mojeshe da ti napishe i sms , koeto e oshte po-tupo !

Град
    Лапландия
    АаА по Skype е по-тъпо,по тел-а поне си му чувала гласа. Не е страхливец,по-скоро душевно е лигоч детски
    Look, if you had one shot, and one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
    *** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария

Истинският мъж казва на жената истината в очите, когато не иска да е с нея повече.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Mi ne tochno strahlivec prosto detska rabota
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Страхливец е, пък може и просто да не му е занимава. Не се шашкай, мен даже по и-мейл са ме зарязвали под предтекст ”имам нужда от свобода” (сиреч ”искам да друсам хероин, ама ти не ми даваш”) Случва се на всеки

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Много глупаво и страхливо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си