- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страхливец ли е според вас?
respectПървоначално написано от Make_Me_Laugh
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Страхливец до мозъка на костите си!![]()
Може да е тази причина, но все пак, щом те зарязва, значи може да гледа как страдаш.Ако не можеше-може би щеше да има чувства, де да знам.
Но определено е постъпил тъпо, може и страх да е било.Или просто да не е искал да каже истината в очите.
Баси клоаката тая.Първоначално написано от koalka
abe putko ro6ava odi se 6ibai s 50-godi6nite dartaci i ne puskai edin i sa6ti komentar formoliran po razli4en na4in.............Първоначално написано от pristrastenata
![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Za men podobni tipove mom4eta ne sa nikakvi mom4eta,a mamini sin4eta....i gadni licemeri..6toto za edin moment si super 6tastliva i posle te zarqzva!
Na men mi se slu4i ne6to podobno..ve4erta trugnahme i na sledva6tiq den me zarqza po icq i posle ne mi pisa ni6to..i sled tova se 4ude6e za6to ne mu govorq...
Abe zarehi go...da si tro6i glavata..Zaslujava6 pove4e!![]()
Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
em edin istinski mu taka bi naprail trugnal e s neq na drugiq den e re6il 4e e sgre6il mi da poeme otgovornost za postupkata si da doe kat muj i da i kaje pone tfa predpolagam e zaslujila![]()
Ne , toi ne e strahlivec , na nego prosto taka mu e po-lesno . Za kakvo mu e da se zanimava s izlizaniq , obqsneniq ochi v ochi i t.n .. kato prosto moje da si vdigne telefona i da ti go kaje burzichko , kratichko i qsnichko . Moga da ti kaja samo edno - ot loshoto ima i po-losho , radvai se , che ti se e obadil , zashtoto mojeshe da ti napishe i sms , koeto e oshte po-tupo !Първоначално написано от Miss_Beauty_16
![]()
АаА по Skype е по-тъпо,по тел-а поне си му чувала гласа.Не е страхливец,по-скоро душевно е лигоч детски
![]()
Look, if you had one shot, and one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
*** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария
Истинският мъж казва на жената истината в очите, когато не иска да е с нея повече.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Mi ne tochno strahlivec prosto detska rabota
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Страхливец е, пък може и просто да не му е занимава. Не се шашкай, мен даже по и-мейл са ме зарязвали под предтекст ”имам нужда от свобода” (сиреч ”искам да друсам хероин, ама ти не ми даваш”)Случва се на всеки
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Много глупаво и страхливо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!