- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как трябва да изглеждат срамните устни?
hora imam problem..na 15 sam i sam o6te devstvena....no putkata mi e nqkfa mn stranna..stamnite mi ustni sa nama4kani vse 1 sam 50 godi6na baba...mn mi e pritesneno kato pravq seks za 1 put tova 6te popre4e li i kato q vidi partniora mi kak 6te se po4uvstva...i za tova mn me e sram..pls kajete mi kak da popravq tova
Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
nedei kisna vav vanata po 3 4asa na den i nema ti sa sbra4kva
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А ти откъде знаеш,че и други имат такива п*тки??Първоначално написано от sexita
Хабиш си нервите за глупости.![]()
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
В тази тема никъде не става въпрос за изскачането на малките срамни устни от по-големите,мимичето имаше предвид,че са и набръчкани има разлика,но както и да е.Първоначално написано от sexita
i az nz se pritesnqvam ot fakta 4e malkite mi stamni usni sa po-golemmi ot golemite i tova e pri4inata ve4e po4ti 2 godini da hodq s edno mom4e i vseki put kato trugne da stava poseriozno az da se otkazvam![]()
дреме ти може да партньора ти да му е крив.Бая бъгави хора има не се притеснявай........даже всички имат бъгове тук таме така че спокс.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Срамните ти устни трябва да изглеждат като...
Устни, но посрамени / срамежливи...
Ох абе... Сиг. ли си , че са като на 50год. бабаИли са си на 50год. баба.
В един епизод на Реймънд се оказа, че големия брат - Робърт .. в същност не е роден на датата на която той си мислеше, а техните го били излъгали![]()
Може и с теб да е станало така и да си на 50 и да си девствена!!!
Снимай се и ще преценя колко тежко е положението!
Първоначално написано от sexita
Съгласна съм... Каквито и да са устните.. П*тката си е п*тка - розова и цепната.
Ако толкова те притеснява от естетическа гледан точка - може да се оперираш, не е много скъпо.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Кой е казал, че тя се мие![]()
Лази ме мушица![]()
Ъъъъ?..Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Плодова мушичкаПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Damn, you're so right!
Напторит, мога да ти кажа, че има много голямо значени как изглежда п*ката на приятелката ти...Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Също и от това зависи дали ще ти е кеф и дали ще искаш да е лижеш..
А бе не си мислите, че няма значение.. както за вас има предполагам така и за нас.. Е не, че заради 1 путка бих заразал някоя (това е последното нещо за, което бих зарязал.. даже това не е причина), ама все друго си е някоя якичко дето да те кефи.. да ти иде отвътре с кеф да го.. и тъй..
Иначе по темата - е добре де как да прценим ние дали си нормалана. Може пък да си е добре ама ти нещо да си се филмирала. По-добре поговори с някоя близка приятелка ли нз разменете опит някак. Или потови се из нета и прецени дали си нормална или си пусни Качествено потно и виж дали си добре.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ееее тоа пич ма утрепа от сякъдеПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
![]()
И между другото и аз не разбрах кфо ша рече намачкани
![]()
![]()
![]()
axxaaxa nqma kak da razberem kakvo ti e dokato ne pusne6 nqkoq snimka(bazik)..sega seriozno:ne mislq 4e ima mqsto za pritesneniq.edva li samo tvoqta pu*ka izglejda taka.kogato re6i6 da pravi6 seks,se nadqvam 4e 6e e s 4ovek,na kogooto ima6 doverie i si zaslujava i spored men nikoi ne bi te zarqzal zaradi tova.pyk na nqkoi moje da mu xaresva.sy6to taka e dobre da se nau4im da xaresvame tqloto si,takova kakvoto e,za da go xaresvat i drugite![]()
ooooo q spoko nito si purvata nito si poslednata
Made_of_Pain,не мога да разбера как не ти омръзна с всички да се заяждаш?Явно си мислиш че си интересна и остроумна с простотиите си но има и други начини да го постигнеш!Престани вече!Не знам на колко години си,но ако си над 13-14 май е време малко да се вземеш в ръце.И все много знаеш,ама само да се подиграваш и да иронизираш хората!Как веднъж не даде сериозно мнение и не помогна на някой без да се заядеш?
Авторке, ти къде си виждала междукрачието на баба?
Възможно ли е да бъде по-красиво?