.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
    ma ne e x0ra pyglednete yt taq strana...edin den i vii 6i stanete r0diteli...e mn dybre li 6i vi b1de ky vidite sin1 vi ili da6terq vi da se s1sipfa f nqk0i 1g1l s nqk0q treva ili pr0st0 s nqk0q cigara f raka?!.....pr0st zamislete se mn seri0zny nat t0q v1pr0s...pr0sty va6te ne iskat vie da p0ftarqte gr6kite im!!! e tfa e si4ky...
    naistina!!! sigurno e mnogo gadno...e v moito semeistvo nikoi ne pushi vkluchitelno i az :P

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Напротив. Забележката от пушач е много по-уместна, защото те наистина знаят какво е да си в плен на зависимостта и какво е бавно здравето ти да си отива. Непушачите не знаят какво е.
    Мнение, казано на място. Точно хората, които пушат имат право да ти забраняват да пушиш, защото знаят какво е.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Напротив. Забележката от пушач е много по-уместна, защото те наистина знаят какво е да си в плен на зависимостта и какво е бавно здравето ти да си отива. Непушачите не знаят какво е.
    \/

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Поредната глупост на родителите

Цитирай Първоначално написано от _Snow_
    Незнам дали при всеки е така но при повечето хара (поне тези които познавам) постоянни родителите ни карат да не пушим и такива работи а докато ми го казва е с цигара в рака или след 5минутки запалва е ква е тая просташтина пример за подражание
    тва е напълно нормално да ни го казват ....и аз бих го казвала на моето дете ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си