- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Умен срещу готин
много добре е поставено заглавието но според мен готин означава да е някъв дето има яка външност а умен би трябвало да е забавен и да се весели
Има много интелигентни хора, които са много антизабавни.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
умен vs готин??????
много интересно. означава ли това че умният е като Квазимодо, а готиният е тъп като градински охлюфффффф????![]()
![]()
![]()
Дамз.Умен надявам се нямаш предвид зубър,който го интересува само ученето.Един природно умен човек винаги е забавен.Авторката,не можеш да разделяш момчетата на умни и готини.Първоначално написано от VerryBerry
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
м да.. то може човека хем да е умен хем да е готин не може да се разделят на 2 се едно щом е умен не може да е готин.. аз примерно познавам хора дет хем не са умни хем не са готини![]()
![]()
![]()
Чесно казано предпочитам умния, но не от този тип, който е забоден в книгите и ти говори само за училище, политика и т.н. въпреки, че и те понякога могат да те разсмеят мн хубавоважно е момчето да може да се нагажда и в един момент да си учи във тях, а следващия да е навън с компанията и да купонясва.. колкото до онези "готини" момчета - не мога да ги дишам, за тях няй-важно е да излязат с някоя повърхностна мацка тип Парис Хилтън, да си се на*бът и след това в дискотеката на 200 водка да се сбият с някой, защото ги е погледнал лошо.. тия момчета имат акъл колкото лисна въшка.. помнят си името и това им стига и от време на време единия от компанията се уригне звучно и другите се хилят като идиоти и това са "готини" момчета...
![]()
![]()
![]()
Естествено, че препочитам момче, което може да ме забавлява и изглежда добре, което пуска лафчета и т.н. Ако това е имала предвид авторката под "готин", всички това ще изберат мн ясно. Разбира се, трябва и да има поне малко акъл, то иначе няма да е готин, ще е простак!
И аз :PПървоначално написано от B.Davis
Така,така!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Съгласна съм!
Много сте повърхностни. Какво означава "да е забавен"? Да пуска тъпи лафове и да се оригва шумно? Да кисне всяка вечер на дискотека и да е финансово зависим от родителите си цял живот? Или да знае в какво вярва, да се интересува от това, което го заобикаля и да е способен сам да изгради един достоен живот? Както винаги младите момичета показаха, че не знаят какво всъщност искат. Явно са прави хората които казват, че преди 25-26 годишна възраст ставате само за чукане.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Разбира се, че това е важно. На мен лично палячовци не ми трябват. Има разлика между забавен и палячо.Първоначално написано от drfatt
Възможно ли е да бъде по-красиво?
дамм абсолютно ...Първоначално написано от VerryBerry
![]()
So free
+1Първоначално написано от `Death`Whore``
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Втория бих избрала![]()
Избирате мене - аз съм и умен и готин![]()
![]()
и малко лигав на моменти......
оф ми зависи от човека - има умни, които бих предпочел и готини, които бих предпочел. Индивидуално е. Но като цяло искам човека до мен да има нещо у главата![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Минутки за самореклама.Първоначално написано от didodii
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
estestveno 4e vtorite za kvo mi e niakoi koito samo da me kompreksira i da mi govori ne6ta ot koito ni6to da ne zazepvam puk i da ne e taka ponqkoga imam nuzda da se li gavq i ako priateliat mi sedi i me gleda nerazbira6to bih se po4uvstvala mnogo nelovko
Естествено, че от вторите ти трябва!!!Първоначално написано от Анонимко
Човекът трябва да има баси чувството за хумор (и доста малко ум), за да се хване с теб..
И да ве, за кво ти е някой умен, та да те "компРексира"?![]()
![]()
Така си е...
![]()
П.С. Нямаше да е зле тук-там да слагаш по някой препинателен знак и да решиш за кво ще използваш "z" - за "з", за "ц" или за "ж".
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
100% съгласенПървоначално написано от Out Of Love`f
![]()
Умните хора не е задължително да са готини, но за да е готин човек, трябва да е умен. Поне според моите разбиранияА това с чувството за хумор...то е функция на интелигентността. Не може човек да не умее да състави две правилни изречения и да изявява така чувство за хумор - може да е забавен или смешен поради някакви други качества, но той самият няма да притежава чувство за хумор...
Втория вариант, по-добре е, но определено, ако това са двете крайности...хич не е добре.Единия ще е умен, ще можеш да говориш за много работи с него, но може да не се получи.А с втория, нещата може да не са сериозни, да се забавлявате, но да ти липсват разговорите.
Ами забавния,само 4е за да е забавен-тряяябва да е умен щом знае как да си прави кефа \/ А ако става дума за умен-като умен в даскалото-ми той пък ще знае много неща,с коета ще е интересен,ама ако е то тия,дето по 25 часа в денонощието са в къщи за да учат-не,мерси!
Вторият вариант.Важно е човека до мен да ме раэсмива и да ме кара да се чувствам щастлива!
[size=7][b][u]fosse cos
temata e precakana
OBosnovqvam-si4ki 6e izberat gotiniq est tva ne e nikav izbor basi ot ednata strana samo umnik ot drugata gotin,s 4uvstvo za humor sladur etc O_o .Q za da e 4esno da se opravi na Umen,obiknoven i zabaven VS hubav,zabaven i tap
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mi az 4esno kazano bih izbrala zabaven, vie vsi4ki ne6to samo kazvate kak samo umni mom4eta obi4ate ami ako prosto ne im vurvi s klasovete?
ako e nqkoi koito me pravi 6tasliva i pravi givota mi hubav dori da e dvoikadjiq pak 6te go obi4am![]()
![]()
![]()