.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Guest
    много добре е поставено заглавието но според мен готин означава да е някъв дето има яка външност а умен би трябвало да е забавен и да се весели

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    много добре е поставено заглавието но според мен готин означава да е някъв дето има яка външност а умен би трябвало да е забавен и да се весели
    Има много интелигентни хора, които са много антизабавни.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    умен vs готин??????
    много интересно. означава ли това че умният е като Квазимодо, а готиният е тъп като градински охлюфффффф????

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    a za6to ne umen i gotin-2in1?!
    Дамз.Умен надявам се нямаш предвид зубър,който го интересува само ученето.Един природно умен човек винаги е забавен.Авторката,не можеш да разделяш момчетата на умни и готини.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    м да.. то може човека хем да е умен хем да е готин не може да се разделят на 2 се едно щом е умен не може да е готин.. аз примерно познавам хора дет хем не са умни хем не са готини

Чесно казано предпочитам умния, но не от този тип, който е забоден в книгите и ти говори само за училище, политика и т.н. въпреки, че и те понякога могат да те разсмеят мн хубаво важно е момчето да може да се нагажда и в един момент да си учи във тях, а следващия да е навън с компанията и да купонясва.. колкото до онези "готини" момчета - не мога да ги дишам, за тях няй-важно е да излязат с някоя повърхностна мацка тип Парис Хилтън, да си се на*бът и след това в дискотеката на 200 водка да се сбият с някой, защото ги е погледнал лошо.. тия момчета имат акъл колкото лисна въшка.. помнят си името и това им стига и от време на време единия от компанията се уригне звучно и другите се хилят като идиоти и това са "готини" момчета...

Guest
    Естествено, че препочитам момче, което може да ме забавлява и изглежда добре, което пуска лафчета и т.н. Ако това е имала предвид авторката под "готин", всички това ще изберат мн ясно. Разбира се, трябва и да има поне малко акъл, то иначе няма да е готин, ще е простак!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от B.Davis
    аз пък си имам 2 в 1 и не бих могла да искам повече
    И аз :P

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Що за глупост?!?!
    Умните също са готини, т'ва 4е отворените ги смятат за 'задръстени' са комплексарски предразсъдъци...
    ...и защо трябва да се разграни4ава 'умния' от 'готиния' ...

абеее, тез' тийн сериали съвсем са ви промили мозъците
    Така,така! Съгласна съм!

Много сте повърхностни. Какво означава "да е забавен"? Да пуска тъпи лафове и да се оригва шумно? Да кисне всяка вечер на дискотека и да е финансово зависим от родителите си цял живот? Или да знае в какво вярва, да се интересува от това, което го заобикаля и да е способен сам да изгради един достоен живот? Както винаги младите момичета показаха, че не знаят какво всъщност искат. Явно са прави хората които казват, че преди 25-26 годишна възраст ставате само за чукане.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Или да знае в какво вярва, да се интересува от това, което го заобикаля и да е способен сам да изгради един достоен живот?
    Разбира се, че това е важно. На мен лично палячовци не ми трябват. Има разлика между забавен и палячо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    (: Русе :)
    дамм абсолютно ...
    So free

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не обичам сдухани хора, дори да са интелигентни. Но не обичам и глупави хора, дори да са забавни. Харесвам интелигентни и забавни.
    +1
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

щастливката
    Guest
    Втория бих избрала

Избирате мене - аз съм и умен и готин и малко лигав на моменти......

оф ми зависи от човека - има умни, които бих предпочел и готини, които бих предпочел. Индивидуално е. Но като цяло искам човека до мен да има нещо у главата
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Цитирай Първоначално написано от didodii
    Такъв съм аз - хем умен и интелигентен, хем забавен и весел. Много момичета са ми го казвали това.
    Минутки за самореклама.
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Guest
    estestveno 4e vtorite za kvo mi e niakoi koito samo da me kompreksira i da mi govori ne6ta ot koito ni6to da ne zazepvam puk i da ne e taka ponqkoga imam nuzda da se li gavq i ako priateliat mi sedi i me gleda nerazbira6to bih se po4uvstvala mnogo nelovko

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    estestveno 4e vtorite za kvo mi e niakoi koito samo da me kompreksira i da mi govori ne6ta ot koito ni6to da ne zazepvam puk i da ne e taka ponqkoga imam nuzda da se li gavq i ako priateliat mi sedi i me gleda nerazbira6to bih se po4uvstvala mnogo nelovko
    Естествено, че от вторите ти трябва!!!
    Човекът трябва да има баси чувството за хумор (и доста малко ум), за да се хване с теб..
    И да ве, за кво ти е някой умен, та да те "компРексира"? Така си е...

П.С. Нямаше да е зле тук-там да слагаш по някой препинателен знак и да решиш за кво ще използваш "z" - за "з", за "ц" или за "ж".
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Цитирай Първоначално написано от Out Of Love`f
    Умните хора могат да бъдат също много забавни и готини, и то много повече от някои... смешници.
    100% съгласен

Guest
    Умните хора не е задължително да са готини, но за да е готин човек, трябва да е умен. Поне според моите разбирания А това с чувството за хумор...то е функция на интелигентността. Не може човек да не умее да състави две правилни изречения и да изявява така чувство за хумор - може да е забавен или смешен поради някакви други качества, но той самият няма да притежава чувство за хумор...

Мега фен Аватара на koalka
    Втория вариант, по-добре е, но определено, ако това са двете крайности...хич не е добре.Единия ще е умен, ще можеш да говориш за много работи с него, но може да не се получи.А с втория, нещата може да не са сериозни, да се забавлявате, но да ти липсват разговорите.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ами забавния,само 4е за да е забавен-тряяябва да е умен щом знае как да си прави кефа \/ А ако става дума за умен-като умен в даскалото-ми той пък ще знае много неща,с коета ще е интересен,ама ако е то тия,дето по 25 часа в денонощието са в къщи за да учат-не,мерси!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен
    Град
    София
    Вторият вариант.Важно е човека до мен да ме раэсмива и да ме кара да се чувствам щастлива !
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    nqkade tam
    temata e precakana
    OBosnovqvam-si4ki 6e izberat gotiniq est tva ne e nikav izbor basi ot ednata strana samo umnik ot drugata gotin,s 4uvstvo za humor sladur etc O_o .Q za da e 4esno da se opravi na Umen,obiknoven i zabaven VS hubav,zabaven i tap
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

elityyyy
    Guest
    mi az 4esno kazano bih izbrala zabaven, vie vsi4ki ne6to samo kazvate kak samo umni mom4eta obi4ate ami ako prosto ne im vurvi s klasovete?

ako e nqkoi koito me pravi 6tasliva i pravi givota mi hubav dori da e dvoikadjiq pak 6te go obi4am

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си